Vape plaza -ba jár valaki mostanság? Pár dolog kellene ha meg tudnánk oldani a szállítást.
Na most elfelejtettem , este 23:59-ig
, 20-ék van a majomnál és az E…pan-nál!
Twelve Monkeys Ice aromákat kóstolta már valaki ?
A hűsítés nélkülit többen dícsértétek itt.
Kár amúgy, hogy nem könnyű hozzájutni ehhez a márkához.

Szia.
Tudom itt elfogyott de egy emailt megér szerintem hogy lesz e újra.
sorry nem néztem a vaperinát tegnap óta, nem titok.
liquidaromatól jött a majmos.
a harmony egyébként sokkal finomabb, mint a tropika (nekem).
Sajnos a lefolyó itta meg .. bűn rossz egy valami ..
Írnék róla élmény beszámolót ,de nem tudom ,hogy szerencsés vagyok e ,hogy 20 % ban keverve is gyenge volt az íze .. mert az a gyenge íz egy rém gagyi teljesen meghatározhatatlan f.o.s. lett
Nekem eddig nincs szerencsém a dinner lady termékeivel …
U.i
Rá van írva ,hogy ICE … De legalább hűsítés lett volna , de még az sem volt
Berry Blaston és Lemon Tarton kívül nem ismerek jó Dinner Lady terméket.
Bár én 25%ba kevertem a piroskát és 30%-ba a citromos huncutságot.
Lemon Tart sztm csak shortfilbe hozzá azt amit kell … Nekem aromában az is csalódás
Jó akkor lehet kellett volna neki a 30%0
Vagy elszivni ahogy van
Narancsos ribizlis valamiről eszembe jutott a régi nagy kedvencem. Bárcsak újra kapható lenne EU-ban a narancsvirágos passió gyümölcsös Ohmboy… Hiányzik
Liquidet nem öntünk ki!!! Na jó én a hét elején kidobtam a kukába az egy évig érlelt desszert aromákat. Palack is szerintem már olyan büdös desszert illatú lehetett, hogy azt már a gyümölcs se tüntette volna el.
Jól is hangzik
én csak egy egyszerű grape-et próbáltam tőlük eddig, hát toronymagasan a legrosszabb íz, amit eddig összesen sikerült produkálnia bárkinek is. mármint azok közül, amiknek volt valami íze is a műanyagon kívül. nem hozta meg a kedvem a további kísérletezésre a dinner ladyvel
Én is álltalában el pöfögöm azt is ami rosszabb , vagy megpróbálom valamivel feljavítani,.. ennek is neki ugrottam minden héten az elmúlt hónapban … ,hogy mindig csak egy kicsit pöff pöff… De nem ment . Ez egy gyász xar
elég jól hangzik. az oxva-nak van egy senorita nevű kisüvegese, amit rettenetesen imádok, az ilyen papaya-s, narancsos lötty, sajnos túl jó ahhoz, hogy időnként ne figyeljen be 1-1 random. longfillből még csak hasonlót se találtam eddig sajnos.
Ezek is kifutottak ?
Angliai testvéreknél maradtak. Tőlük meg esélytelen rendelni kishazánkba.
De ha lenne egy ANGILALI HÁZUNK ?