Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Én meg itt ezzel az 5 aromával… :face_with_raised_eyebrow: :pensive:

Elég nehéz a huzallal dolgozni, nagyon merev

2 kedvelés

Én pedig kemény vagyok, mint a busz eleje. :muscle:
Valahogy csak megoldom. :wink:

Persze, jó cucc amúgy

1 kedvelés

OK! köszi az infót,ezt a fajtát még nem próbáltam.Gondoltam hátha jó lesz.Holnap elválik. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

5 menet hármas magon =0.36 ohm :stuck_out_tongue_winking_eye:ha ez segít :smiling_face:

2 kedvelés

THX Majd lehet duplán lesz,függően attól melyik tank akad a kezembe. :wink:
Segített persze,legalább van honnan indulni. :+1:

1 kedvelés

nem csalódtam benned @Zolika fér még neked oda az asztal mellé a dobozba​:blush::grin::sweat_smile:egyszer majd csak elfogy vagy nem​:grin:

1 kedvelés

Gumibogyó-szörp… :smiley:

1 kedvelés

Tudod,ha rendelek akkor ….:joy::joy::joy:
Pár általam kedvelt ízeknek ez az alapja :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

tudom,tudom csak meg legyen az ingyen szállítás​:grin:

Az is és sok volt a hűségpont is :grin:szinte ingyen volt :smiling_face:

2 kedvelés

így már akkor érthető ha szinte ingyen volt​:blush::wink:

2 kedvelés

Ma próbaképpen nikotin-etősített kivonatost vittem munkába. Az idő sokszor rövid, hiányérzetem volt. A 15 mg-osból (Azhads) csináltam cca. 22 mg-ost. Hát, így jobb, ha csak pár perced van slukkolni 3 óránként :+1:

1 kedvelés

Sose szerintem

1 kedvelés

Én is tervezek visszaállni 12mg-ra.
Nálunk is nagyon ugrálnak most a szüneteken, így 2-3 cigi van egy nap.
Nálam rohamos a hízás ami pm betegként alapból nagy súlynál nagyon gáz.

2 kedvelés

Megint csak a para. :o

22mg pl az ss Ammit-ból? :open_mouth: :thinking:Szerintem nincs más köztünk aki azt a th dózist kibirná, ha sürget is a meló

+7mg? Az nem kevés! Biztos, hogy jól végiggondoltad ezt? :thinking: Ezt már meg fogod érezni, ha csak nem vittél mellé gyengébbet is.

1 kedvelés

Egyébként nem tudom Zoli hogy van vele, de én rájöttem magamról, hogy nekem nem is az extra erős th érzés hiányzik, hanem a dózis adta rövid ideig tartó enyhe szédítő érzés. Ezt csak max reggel az első slukknál vagy több óra kihagyás után (ami ritka) érzem néha…ehhez a 3mg kevés. 22mg-tól viszont beállnék rögtön mint a gerely :rofl: a th meg felszántaná a légcsövem. Talán egy extra erős nic sót egyszer kipróbálnék ezügyben…bár ott meg egyáltalán nincs th. Ez ilyen “Jó reggelt tank” lenne, csakis ébredés utánra :smiley:

2 kedvelés