Én meg itt ezzel az 5 aromával…
Elég nehéz a huzallal dolgozni, nagyon merev
Én pedig kemény vagyok, mint a busz eleje.
Valahogy csak megoldom.
Persze, jó cucc amúgy
OK! köszi az infót,ezt a fajtát még nem próbáltam.Gondoltam hátha jó lesz.Holnap elválik.
5 menet hármas magon =0.36 ohm ha ez segít
THX Majd lehet duplán lesz,függően attól melyik tank akad a kezembe.
Segített persze,legalább van honnan indulni.
nem csalódtam benned @Zolika fér még neked oda az asztal mellé a dobozbaegyszer majd csak elfogy vagy nem
Gumibogyó-szörp…
Tudod,ha rendelek akkor ….
Pár általam kedvelt ízeknek ez az alapja
tudom,tudom csak meg legyen az ingyen szállítás
Az is és sok volt a hűségpont is szinte ingyen volt
így már akkor érthető ha szinte ingyen volt
Ma próbaképpen nikotin-etősített kivonatost vittem munkába. Az idő sokszor rövid, hiányérzetem volt. A 15 mg-osból (Azhads) csináltam cca. 22 mg-ost. Hát, így jobb, ha csak pár perced van slukkolni 3 óránként
Sose szerintem
Én is tervezek visszaállni 12mg-ra.
Nálunk is nagyon ugrálnak most a szüneteken, így 2-3 cigi van egy nap.
Nálam rohamos a hízás ami pm betegként alapból nagy súlynál nagyon gáz.
Megint csak a para. :o
22mg pl az ss Ammit-ból? Szerintem nincs más köztünk aki azt a th dózist kibirná, ha sürget is a meló
+7mg? Az nem kevés! Biztos, hogy jól végiggondoltad ezt? Ezt már meg fogod érezni, ha csak nem vittél mellé gyengébbet is.
Egyébként nem tudom Zoli hogy van vele, de én rájöttem magamról, hogy nekem nem is az extra erős th érzés hiányzik, hanem a dózis adta rövid ideig tartó enyhe szédítő érzés. Ezt csak max reggel az első slukknál vagy több óra kihagyás után (ami ritka) érzem néha…ehhez a 3mg kevés. 22mg-tól viszont beállnék rögtön mint a gerely a th meg felszántaná a légcsövem. Talán egy extra erős nic sót egyszer kipróbálnék ezügyben…bár ott meg egyáltalán nincs th. Ez ilyen “Jó reggelt tank” lenne, csakis ébredés utánra