Ha ez frissen bekevert leves lenne, már most késznek nyilvánítanám, volt rázva eleget…
A mai vape helyzetekben nincs olyan ,hogy túl nagy otthoni készlet … Főleg akkor ,ha márka ,vagy íz specifikus az igény. …
Jött egy kis “karcos” alap, amit higítanom kéne. Van itthon 30/70 vg többletű nullásom, 2 éve a hűtőben. Szerintetek használhatom még?
Szerintem simán, ha nincs kellemetlen illata. Hűtőben duplázódik minimum az eltarthatósága.
Amennyiben nem fura illata van, simán kevernék belőle.
Köszönöm!
Köszi! Teszek egy próbát vele akkor.
Valaki lemérte már a decis kiszerelést? Eddig abban a hitben éltem, hogy a feltüntetett űrtaltalom az nettó érték tehát a címkén feltüntetett 100ml az valóban 100ml. Ez az elmélet most úgy néz ki a fél literes kiszerelésnél megdőlt. Lehet az én mérőedényem és a konyhai mérlegem is sz@r, de nálam a fél literes kiszerelés erősen mínuszos eredmény mutat (a literes meg még inkább). Úgy kb. fél deci (6500ft) mínusz.
Bontatlanul:
Üres fél literes palack:
Kimért 100ml:
És az utolsó egy deci…
Alapvetően nem vagyok bizalmatlan és gyanakvó így eszembe sem jutott …
Ez így át baszás… Az 500 ml az 500 bárhonnan is nézem .. vagy is annak kellene lennie
Ezt jelezni kell a boltnak.
Most jutott eszembe…ha a flakont is el tudom szívni akkor kijön a matek.
Kokszolni fog … Ekkicsit
Már borítéklom a választ.“Kedves Uram! A mérőedényénél már csak a mérlege sz@rabb!”
Csak pozitívan… Kapsz meg egy litert … Vagy is majdnem litert ajcsiba
Azzal még nem lenne akkora baj, de gyanítom az íze olyan M Type-os lenne.
Felesleges hitelesített mérés nélkül… Nekem 2 mérőpoharam van, 100 és 250 ml, 100/5 ml a különbség.