Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ha ez frissen bekevert leves lenne, már most késznek nyilvánítanám, volt rázva eleget… :roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Egy kis utánpótlás. Nem mintha nem lett volna egyébként is pár évre elegendő :thinking::joy:

19 kedvelés

A mai vape helyzetekben nincs olyan ,hogy túl nagy otthoni készlet … Főleg akkor ,ha márka ,vagy íz specifikus az igény. … :heart:

8 kedvelés

Jött egy kis “karcos” alap, amit higítanom kéne. Van itthon 30/70 vg többletű nullásom, 2 éve a hűtőben. Szerintetek használhatom még? :thinking:

5 kedvelés

Szerintem simán, ha nincs kellemetlen illata. Hűtőben duplázódik minimum az eltarthatósága.

6 kedvelés

Amennyiben nem fura illata van, simán kevernék belőle. :saluting_face:

7 kedvelés

Happy Hour Smile GIF by Shark Week

7 kedvelés

Food Chocolate GIF by Guava Juice

9 kedvelés

Köszönöm!

6 kedvelés

Köszi! Teszek egy próbát vele akkor.

7 kedvelés

Valaki lemérte már a decis kiszerelést? Eddig abban a hitben éltem, hogy a feltüntetett űrtaltalom az nettó érték tehát a címkén feltüntetett 100ml az valóban 100ml. Ez az elmélet most úgy néz ki a fél literes kiszerelésnél megdőlt. Lehet az én mérőedényem és a konyhai mérlegem is sz@r, de nálam a fél literes kiszerelés erősen mínuszos eredmény mutat (a literes meg még inkább). Úgy kb. fél deci (6500ft) mínusz.:slightly_frowning_face:

Bontatlanul:

Üres fél literes palack:

Kimért 100ml:

És az utolsó egy deci…

10 kedvelés

Alapvetően nem vagyok bizalmatlan és gyanakvó így eszembe sem jutott …

Ez így át baszás… Az 500 ml az 500 bárhonnan is nézem .. vagy is annak kellene lennie

6 kedvelés

Ezt jelezni kell a boltnak.

5 kedvelés

Most jutott eszembe…ha a flakont is el tudom szívni akkor kijön a matek.:rofl:

8 kedvelés

Kokszolni fog … Ekkicsit :face_with_peeking_eye::rofl:

4 kedvelés

Már borítéklom a választ.“Kedves Uram! A mérőedényénél már csak a mérlege sz@rabb!” :joy:

5 kedvelés

Csak pozitívan… Kapsz meg egy litert … Vagy is majdnem litert ajcsiba

4 kedvelés

Azzal még nem lenne akkora baj, de gyanítom az íze olyan M Type-os lenne. :thinking:

5 kedvelés

Felesleges hitelesített mérés nélkül… Nekem 2 mérőpoharam van, 100 és 250 ml, 100/5 ml a különbség.

Hiteles az a mérőeszköz, amelyet a mérésügyi hatóság hitelesített, vagy amelynek külföldi hitelesítését első belföldi hitelesítésként elismerte.

5 kedvelés

Nagyon rendes volt, hogy a későn rendelt cuccot is elküldte!! Nem voltam biztos ,hogy megkapom!!

13 kedvelés