Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

én vasárnap adtam le rendelést ma jött meg.mondjuk én sem voltam benne 100% biztos,hogy meg jön de csak ide ért.:grin:

8 kedvelés

@zoli, már nem kell hogy valamelyik liquid-ed bekukoricásodjon, már van popcorn al cinema, töménytelen mennyiségben… :raised_back_of_hand: :joy: :rofl:

7 kedvelés

Én 2-án vasárnap adtam le a rendelést, ma délelőtt “kézbesült”… Emelem kalapom!

7 kedvelés

Isteni lenne…de nem az :rofl:fogyaszd egészséggel :wink:

5 kedvelés

Szerencsénk van, hogy nagyon rendesek!! Remélem még később rendelhetünk tőlük, nem csak aromát!!

4 kedvelés

A kukoricás liquid-hez vezető, út nálam karbantartás miatt zárva! :sweat_smile:

5 kedvelés

Főve már szívesen megennék egy csíkos szatyorral…boldog gyermekkor :pleading_face::grin:

4 kedvelés

Blendfeel Morning Glory egész napos használat után: ez egy szelídebb, kevésbé hamutartós íz, mint a Toro. De simán egész napos. Telt, kellemes dohányos íz. Szóval Latakiás vonal mellé ajánlom, ha kicsit “kilengenél” :slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Most, mintha a mennyiség is több lenne. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

“vigyázat, a termék normális méretű” :grin:

5 kedvelés

Nem is figyeltem, csak betettem a fagyasztóba!!

4 kedvelés

Schrödinger nic-je :grin:

5 kedvelés

Kb. 1 hét alatt sikerült elszívnom 30ml desszert liquidet.

Emelem kalapom a gyártó előtt mert nagyszerű terméket hoztak össze csak nálam a gyümölcs vonal jobban bejön. :blush:

Évfordulóra szerintem végzek a maradék liquiddel. :sweat_smile:

10 kedvelés

Az az igazság,hogy szerintem ezek a desszert ízek nem is alkalmasak egésznapos szivacsra … Nagyon szeretem őket , de pár óra alatt eltelít .. szóval a desszert az tényleg desszert … Kiadós gyümölcs Sali ebédre … És utána jöhet a jutifali :joy:

5 kedvelés

Így van, ugyanaz mint a Milka…megeszel egy 30 dekás nagy táblát, és már nem is kívánod annyira.. :thinking::open_mouth::grin:utána dohány kell, minden nagy zabálást megkoronázva.

7 kedvelés

Bármikor tudom fogyasztani :joy:

4 kedvelés

De csak a Milkát nem kívánod … Pl Lindt még jöhet

5 kedvelés

Na de egész nap mondjuk 1500 grammot? :grin: Csak kellene közé némi parizer meg Latakia :thinking::grin:

5 kedvelés

Mozart golyóival lefujtogatva :joy:

5 kedvelés

Ez is megérkezett!! Mert jó ha van!! :sweat_smile:

14 kedvelés