Egy másik román véper haver nemrég rendelt, (úgy hogy össze álltak 5-en) egy 400 jurós csomagot. Amiben 700 drb nikotin volt. Ugyanonnan. Egy hét alatt kézben volt a csomag…
Ezt ne hagyd annyiban, levelezz, stb., kérd magyar címre vagy követelj visszatérítést vagy memtom… Nincsenek rászorulva
Millió üzenetet meg emailt hagytam már nekik. Egyre sem kaptam választ. Csak annyit h, "sajnáljuk, mihamatabb rendezzük. "
Ennyi…
A változások bármikor bekövetkezhetnek. Lehet nemrég még átcsúszott a határon de lehet ma már nem. Láthattuk, hogy a mindenki által kedvelt nic forrás egy hónapon belül árat emelt majd be is jelentette többet már nem fog tudni árulni a hatóságok miatt.
De akkor kellett volna kapjak értesítést a vámtól…
Szerintem itt az lehet a gond hogy a csomag valahol elkallódott…
Korábban linkelt Reddit posztban a francia webshopok esetén se kaptak értesítést a román felhasználók. De a döntés természetesen a tiéd. De ilyen hozzáállással a cég részéről, hogy a pénz nem utalják vissza én biztos nem kockáztatnék.
Olyan nincs ,hogy bukod a pénzt .. ez nem egy "maszek " otthoni keverde a Facebook marketplészről
Spanyolország egyik legnagyobb hivatalos shopja… Sztm nem lehet azzal gond ,hogy a pénzed vissza utalják
Nyilván megvan rá a megfelelő protokoll … De persze ez idő
Erre céloztam én is…az csúnya lenne, ha a zsetont is benyelnék
Gondolkodjunk logikusan. Rendeltél valamit tőlük, és azt ki is fizetted. A futár hálózatot ők biztosítják részedre, nem Te választod, ők rendezik, ők vannak leszerződve, az még az ő részük az üzletben, innentől jogilag a vásárlás akkor jön létre, amikor Te kezedbe veszed a csomagot, és azt valamilyen formában ellenjegyzed, vagy a futár ellenjegyzi. Addig ez egy még létre nem jött üzlet. Nyugodtan hivatkozhatsz az elállásra, hiszen az Téged megillet. Teljesen mindegy, hogy a raktáráruházban, a spanyol határon, vagy a román határon törik össze a csomag. Nem a Te felelősséged, ők vállalták, hogy azokat az üvegcséket becsomagolják, törésmentesre. Viszont a pénzt sem stoppolhatják, ehhez nincs joguk. Olvass bele az oldalukon a “Terms and Conditions of Sale” menüpontba. Nyugodtan megírhatod, hogy ha ez még egyszer előfordul, és nem érkezik meg belátható időn belűl a csomag részedre, akkor élsz az elállás jogával, és megveszed máshonnan. Ha még akkor is megy a sumákolás, akkor meg leírhatod nekik, hogy Castellon városban (ott a cég) az illetékes békéltetési szervhez fordulsz, és elküldöd nekik a levelezést, valamint a tracking infókat.
Remélem tudtam segíteni, és vagy a rendelés, vagy a pénz megérkezik.
Ez mind így van ahogy írtad. Másrészt meg muszáj volt kártyával fizessek előre, mert náluk utánvét nincs, legalábbis külföldre szállítás esetén biztos nem.
Ezért is reménykedek még mindig. Viszont, ma délelőtt írtak WhatsApp-on. Hogy beszólnak a raktárjukba, hogy sürgessék meg a dolgot. Írtam nekik, h ha ennyire elhúzódik a dolog, akkor küldjenek egy másik csomagot… szóval remélem nincs veszve semmi sem.
Én csalódnék, ha nem kapnád meg a csomagod!!
Átfutottam csak a posztot.
Háromszor sérült ? Na neeeee…
Nem a világ végén vagy hogy ne tudjanak egy nyomorult csomagot elküldeni !
Nekem 2 nap után visszautalták az olaszok a pénzem,mert tévesen volt fent a termék az oldalukon.
4-5 nap alatt megérkezett nekem is,pedig egyszer rendeltem a spanyoloktól.
Olyan nincs hogy benyelnék a pénzedet.
Állítólag csak 2-szer sérült a csomag… eddig..
E-mailt írtál nekik ?
Csak egy párat… de már nem számolom…
Egy dolgot megtanultam az életben. Ami szép szóval nem megy, az durván még annyira sem. Majd csak lesz valami.. ha meg nem akkor max szegényebb leszek 182 juróval.
Tudom, nem kevés összeg, de nem állhatok fejre. Abban bízok hogy csak tán nem annyira fafejüek, h ilyen módon gazdagodjanak meg…
Valszeg bele fog telni még minimum egy hónapba mire kézhez kapom a csomagot, de időm van. Még egy kevéske..
És..láss csodát… új fejlemények.
Vissza érkezett a csomag a feladónak. Remélem hamarosan újra útnak eresztik.
Csak NE SÉRÜLJÖN MEG ÚJRA!!!

Azt nem mondhatod majd, hogy km nem lesz bent, mire megkapod!!