Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Keverőgéppel kutyulva 10 %ban a Tpa lassan 2 hetes,az A.M-es 30 perces kézi keveréssel 6%on már sokkal élvezhetőbb.

7 kedvelés

Kb 40 nap és lesz is miről mesélnem :joy: 10 nap míg ide ér + az érési idő… …AM felé egy kiváló aroma …:heart: 5% nál csak 1x próbáltam többet … Mondjuk akkor egyből 10et … Úgy már nem volt élvezhető nekem :joy:

7 kedvelés

Na ennyit arról, hogy csak 30ml-t keverek egy ízből. Maradt az a 4 aroma, amit kiválasztottam, plusz a előző 4-et feljavítottam (???), görögdinnyét és a sárgadinnyét Full Moon Sky-al, az epret és a málnát MAW-al. Ha így sem lesz szívható, akkor van még hely egy másik aromának a flaskában! :rofl::rofl::rofl:

Az A&L Ragnarok most kimaradt, bízva abban, hogy ezek már jók lesznek. :thinking:

10 kedvelés

Ez ilyen tesó :joy::joy::joy::joy: … Veled vagyunk … Tuti mind K…van jó lesz :thinking::hugs::joy:

8 kedvelés

Szurkolok neked!! Bár még mindig nem értem ezeket a nyalóka ízeket!! :grin:

7 kedvelés

Délelött szörpök, most jönnek a liquidek…

8 kedvelés

Just Juicenak szerintem kevés lesz a 15% ha 70/30 alappal dolgoztál.

A Biggy Bearben ha szereted a hűsítőt imádni fogod. Annak lesz íze! :rofl:

8 kedvelés

Egyenlöre így lőtem be a %-ot a Te ajánlásod és a gyártói ajánlás figyelembevételével, meg ahogy azt a Besenyőpistabácsi elgondolta. :grin: Majd meglátom mi lesz, aztán korrigálok. Csak legyen jó ize! :grin:

8 kedvelés

És kokszja :joy:

7 kedvelés

Sunyi a törp leves :joy: … Szépen kenegeti a tekerést :heart::joy:

7 kedvelés

Ismerkedés az FL szériával… :blush:

Köszönöm a licitet @Tivadar_Szocs ! :pray:

12 kedvelés

Hát azt kell mondjam nekem még soha nem volt fekete a vatta egyik rta-mban sem. Sajnos? :sleepy::rofl: Max sárga. :grin:

6 kedvelés

Hát ez sárga nem lesz :joy: ez fix …

Fun Smile GIF by Avatar

Scared Papa Smurf GIF by Nickelodeon

6 kedvelés

500 ml?

8 kedvelés

Nem sz@rakodtak 10db decis palackkal, literes meg valszeg nem volt készleten. :sweat_smile:

12 kedvelés

Április 1 ig megy ott a kasza …

Make It Rain Money GIF by yvngswag

8 kedvelés

:sweat_smile:

Jó döntést hoztál! :grin::ok_hand:

12 kedvelés

Nagy az a krumpli föld…:joy:

8 kedvelés

Visszatérve a spanyol rendelésemre, csak szólni akarok nektek, hogy ha rendeltek az esmokingspain.es oldalról, es netán a csomag tartalma valamilyen úton-módon megsérülne, és retúr-ra kerülne a sor, akkor azt a csomagot többé nem fogjátok kézbe venni. És, sajnos, a pénzt sem utalják vissza a számlátokra…
Még reménykedek, de egyre halványabb már az a remény…:sleepy:
Sajnos esetemben 182 juró amit bukni fogok…

8 kedvelés

Én a harmadik újraküldést mindenképp magyar címre kérném. Ne kockáztass. 100% hogy a román hatóságok keze van a dologban.

6 kedvelés