Keverőgéppel kutyulva 10 %ban a Tpa lassan 2 hetes,az A.M-es 30 perces kézi keveréssel 6%on már sokkal élvezhetőbb.
Kb 40 nap és lesz is miről mesélnem 10 nap míg ide ér + az érési idő… …AM felé egy kiváló aroma …
5% nál csak 1x próbáltam többet … Mondjuk akkor egyből 10et … Úgy már nem volt élvezhető nekem
Na ennyit arról, hogy csak 30ml-t keverek egy ízből. Maradt az a 4 aroma, amit kiválasztottam, plusz a előző 4-et feljavítottam (???), görögdinnyét és a sárgadinnyét Full Moon Sky-al, az epret és a málnát MAW-al. Ha így sem lesz szívható, akkor van még hely egy másik aromának a flaskában!
Az A&L Ragnarok most kimaradt, bízva abban, hogy ezek már jók lesznek.

Ez ilyen tesó … Veled vagyunk … Tuti mind K…van jó lesz
Szurkolok neked!! Bár még mindig nem értem ezeket a nyalóka ízeket!!
Délelött szörpök, most jönnek a liquidek…
Just Juicenak szerintem kevés lesz a 15% ha 70/30 alappal dolgoztál.
A Biggy Bearben ha szereted a hűsítőt imádni fogod. Annak lesz íze!
Egyenlöre így lőtem be a %-ot a Te ajánlásod és a gyártói ajánlás figyelembevételével, meg ahogy azt a Besenyőpistabácsi elgondolta. Majd meglátom mi lesz, aztán korrigálok. Csak legyen jó ize!
És kokszja
Sunyi a törp leves … Szépen kenegeti a tekerést
Hát azt kell mondjam nekem még soha nem volt fekete a vatta egyik rta-mban sem. Sajnos? Max sárga.
Hát ez sárga nem lesz ez fix …
500 ml?
Nem sz@rakodtak 10db decis palackkal, literes meg valszeg nem volt készleten.
Április 1 ig megy ott a kasza …
Nagy az a krumpli föld…
Visszatérve a spanyol rendelésemre, csak szólni akarok nektek, hogy ha rendeltek az esmokingspain.es oldalról, es netán a csomag tartalma valamilyen úton-módon megsérülne, és retúr-ra kerülne a sor, akkor azt a csomagot többé nem fogjátok kézbe venni. És, sajnos, a pénzt sem utalják vissza a számlátokra…
Még reménykedek, de egyre halványabb már az a remény…
Sajnos esetemben 182 juró amit bukni fogok…
Én a harmadik újraküldést mindenképp magyar címre kérném. Ne kockáztass. 100% hogy a román hatóságok keze van a dologban.