Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hát az nagyon sok!!

4 kedvelés

Itt van egy longfill, ami már jobb cucc… five pawns, benne van 30ml aroma, longfill… 115 lej.=23 euró…
Ami alsóbb kategória, az meg 12 juro-nál kezdődik…
De többségük még raktáron sincs… ez a helyzet…

8 kedvelés

Én sem vártam… De jött :rofl:

5 kedvelés

Így akkor normális dolog h veszek egy la tabaccheria aromát 12 juro-ért, és csinálok belőle akár 10%-ban is keverve, 100 ml jó minőségű levest. Mert jelenleg a floravita alapok még mindig jók, és megfizethető áron is vannak.

9 kedvelés

Nem számít mi van benne. A lényeg, hogy melyik boltból érkezik. Írta néhány felhasználó, hogy eszközöket se tudtak rendelni LPV-ről.

7 kedvelés

Teljesen igazad van!!

6 kedvelés

Megérkezett a tartalék, tartalékja!

9 kedvelés

Ezz mijjen zacskós leves? :thinking::grin:

7 kedvelés

Jó féle! :grin:

5 kedvelés

Lehetne tudni mi van benne? Mert ugyanúgy pálinka is lehetne venne. :rofl:

5 kedvelés

Ha az árát nézzük, akkor nagyon jó minőségű pálinka!! :rofl:

6 kedvelés

Pálinkát lehetetlen lenne vépelni.
Van egy haverom, aki nagyon szereti az alkoholt. Azt mondta egyszer nekem, ha hamar be akarsz rúgni, akkor igyál meg egy sört szívószállal. Egy sör után teljesen ki leszel bukva. Nem mertem kipróbálni, mert soha életemben nem voltam …úgymond, teljesen kiütve. … de ha bárki ki szeretné próbálni, csak rajta…:rofl:

7 kedvelés

Szeretném jelezni a nagyérdeműnek, hogy a Masquevapor megajándékozott egy ajándék levessel a rendelésem mellett (Bombo - Cookie), s a DHL hozta, amit alzaboxba is kérhettem. Csütörtökre ígérték eredetileg, tegnap reggel már átvehettem, a rendelést pedig 20-án adtam le. Szóval usque 5 nap alatt ideért. A szállítási költség ~7k volt, ami kicsit borsos, viszont rengeteg leves van a kínálatukban, s az ajándék valamelyest mérsékli az árat. VPN nélkül is működik az oldal, s bár van angol nyelv, nem minden van rajta lefordítva. Ha nagyon nincs máshol olyasmi, amit keresel, akkor ezt is meg lehet fontolni.
Egyúttal pozitívan csalódtam a Hangsen Bar Fuel levesében, az egyik legjobb, amivel eddig találkoztam.

9 kedvelés

Tudtam én, hogy ezért tiltották be a szívószálat… :roll_eyes::open_mouth:

7 kedvelés

Ifjú koromban próbáltam, garantált a hatás. Ugyanaz az eredmény, ha tányérból eszed kanállal. :grimacing: :saluting_face:
Jake Gyllenhaal Fight GIF by RoadHouseMovie

8 kedvelés

Sosem ettem szívószálat tányérból, kanállal…jobb mint a Bladiméri? :grin:

5 kedvelés

Csak tegyél egy próbát szerintem! :saluting_face: :grin:

6 kedvelés

Biztos ami biztos… felkészültem a nyári krumpli bogár invázióra.:grin:

13 kedvelés

Ami azt illeti én is,a többit nem merem​:grin:miért nem rendeltem eddig ilyet ? :thinking:megint igazuk volt,más mint a többi és még finomabb is :smiling_face:

10 kedvelés

Nagyon szeretem :hugs:… Most rendeltem TPA Double -t nagyon kíváncsi leszek a különbségre

6 kedvelés