Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Én is nagy gyümi fogyasztó vagyok és miután elengedtem a Wotofo tekeréseket és áttértem a Coilology-ra minden jobb lett.

Vagy akár https://www.zivipf.com-ra is ránézhetsz és pár tekerccsel próbálkozhatsz. Én magam se gondoltam de nagyon sokat számít egy minőségi huzal.

Vattával nincs gond. Az tökéletes választás.:ok_hand:

6 kedvelés

Hát ja romlik amúgy az aromák minősége a régi időkhöz képest.

5 kedvelés

Rotterdam nekem kimondottan be jön a Solubok közül és azt hiszem az Amsterdam …mondjuk vagy 5éve nem vettem…

6 kedvelés

Akkor azért nagyon nem hiányzik!! :joy:

6 kedvelés

Na majd letesztelem, ha rendelek a coilology-ból. AJÁNLÁS? Ja már van fentebb. Köszi!

De érdekes mert az A&L-eknek jó íze van ugyanazzal a setuppal!

5 kedvelés

Nem kerültek újra sorra még… :grin:

5 kedvelés

Akkor már csak 3 év van hátra és jöhet!! :grin:

6 kedvelés

Most a mester ry-jaira tértem vissza…ez 10-en éve használtam… :grin:

5 kedvelés

Csak az A&L?
Nothing Conan Obrien GIF by First We Feast

5 kedvelés

Csak az A&L :heart:

6 kedvelés

Dual tekerésekből ( ha single akkor csak a az Alien V2 :grinning_face_with_smiling_eyes: ) nekem még nincs igazi tapasztalatom így óvatosan mernék ajánlani bármit is Coilology-ból. Pl. Mike Vipes és JimVv a legtöbb esetben Coilology tekercseket használnak. Legutóbbi tesztelőtöl merítettem én is ötletet mit is kéne használni majd az Asgard mini V2-ben.

https://a.aliexpress.com/_EHql0nA

(A bolt hivatalos Coilology bolt álnéven.:grinning_face_with_smiling_eyes: Sok kész tekerés közül lehet válogatni. Kész alien tekerések tucatja elérhető a boltjukban.)

Dualban 0.2ohm körüli tartomány szerintem neked is szimpatikus lenne.

Zivipf-ről akár egy sima 24GA Ni80 vagy egy Fused Clapton tekerccsel próbálkoznék.

A&L-ról nem tudok nyilatkozni. Nekem totál nem jött be az a gyártó.:grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

Köszönöm a tippet! Én is azért tettem fel az A&L kérdést, hogy az jó ízt ad számomra ugyanazzal a setuppal viszont másik aroma nem. Szóval ez érthetetlen számomra. És még 1-2-3… hét érlelés sem segít rajtuk.

7 kedvelés

Szóval most is szívom a mesh rabbit-ból a görögdinnyét de semmi. Betöltöm a Succube-t és jön a frankó! Nem akarom örökké ezt a 3-4 ízt használni!

6 kedvelés

Én inkább RDAzok de szerencsére eljutottam egy olyan tekerés (Coilology Alien V2) + vatta (ThunderHead Creations Organic Premium Cotton) kombinációra, hogy bármit is kóstolok tökéletesen átadja az ízeket.

6 kedvelés

És van sok fajta ami jó Neked? Vagy csak 1-2? :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Errefel még sós is lett ráadásul. Nem elég, hogy sza…-akarom írni, hogy nem ízlik- még sós is. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

6 kedvelés

'Estét az Uraknak!

Don Cristo fanatikusok válaszoljatok kérlek: adott egy csoda beérett DC Custard leves. Én ezt akárhogyan is szívom, ülve, állva, féloldalasan fekve, ennek 90% íz egyezése van a DC Pistachio-val… Ez pusztán placebo, beroskadtak az ízlelőbimbóim, vagy tényleg van a kettő között ilyen ízbeli hasonlóság?

7 kedvelés

Szerintem csak 47 %… :grin:

4 kedvelés

Van sok ami jó és kicsit kevesebb ami állandó.

6 kedvelés

Az állandóság majdnem lehetetlen ebben az esetben, mármint nálam. Megszüntek bizonyos kivonatok beszerzési forrásai. Néha kényszerűségből is kell kísérletezni…

9 kedvelés