Dual tekerésekből ( ha single akkor csak a az Alien V2 ) nekem még nincs igazi tapasztalatom így óvatosan mernék ajánlani bármit is Coilology-ból. Pl. Mike Vipes és JimVv a legtöbb esetben Coilology tekercseket használnak. Legutóbbi tesztelőtöl merítettem én is ötletet mit is kéne használni majd az Asgard mini V2-ben.
Köszönöm a tippet! Én is azért tettem fel az A&L kérdést, hogy az jó ízt ad számomra ugyanazzal a setuppal viszont másik aroma nem. Szóval ez érthetetlen számomra. És még 1-2-3… hét érlelés sem segít rajtuk.
Én inkább RDAzok de szerencsére eljutottam egy olyan tekerés (Coilology Alien V2) + vatta (ThunderHead Creations Organic Premium Cotton) kombinációra, hogy bármit is kóstolok tökéletesen átadja az ízeket.
Don Cristo fanatikusok válaszoljatok kérlek: adott egy csoda beérett DC Custard leves. Én ezt akárhogyan is szívom, ülve, állva, féloldalasan fekve, ennek 90% íz egyezése van a DC Pistachio-val… Ez pusztán placebo, beroskadtak az ízlelőbimbóim, vagy tényleg van a kettő között ilyen ízbeli hasonlóság?
Az állandóság majdnem lehetetlen ebben az esetben, mármint nálam. Megszüntek bizonyos kivonatok beszerzési forrásai. Néha kényszerűségből is kell kísérletezni…