Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ennyiből azért illene 1 nek betalálni … Lehet pihentetni kellene az izlelőbimbókat … Vagy éppen sokkolni … Van aki egy kurva nagy adag hűsítőre esküszik … Szerintem nekem még a RY4 tartja karban

8 kedvelés

Mert ki kell próbálni új ízeket!! Kell a kísérletezés!! :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Mondjuk a Solubot még meg is értem … Nekem a Chido már el is fogyott egy üveggel … Annak van íze

7 kedvelés

Ezt értem de akkor be kell válalni a buktát is…ez ílyen. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Mert hiába jó, meg lehet azt is unni, és szeretnék valami jó epres, görögdinnyés, málnás, szamócás stb. ízt. Anno nosmoke kész liquidet vettem annak jó volt az íze. Veszek ebből a nosmoke-ból aromát, de attól tartok az sem lesz olyan mint a kész liquidjük. Szeretnék új és jó gyúmis ízeket találni.

7 kedvelés

Ezzel teljesen egyetértek!! De megéri ha találsz valami finomat!!

6 kedvelés

Akkor pénz elő és meg lesz az én 10-en éve kutatom a jó ízeket. :man_shrugging: :grin:

9 kedvelés

Milyen vattát és huzalt/tekerést használsz? Illetve nagyon sokat számít a megfelelő teljesítmény használt is.

6 kedvelés

Az A&L-ek eléggé hüsítenek néha! Befagy az agyam is. Volt hogy menthol adalékkal javítottam a nem jól sikerült keverést. De az sem jó sokáig szívni.

6 kedvelés

De még mindig próbálsz újakat!! Nálam valószínű, ez véget nem érő folyamat!!

4 kedvelés

Szerintem mindenkinél van 1-2 állandó de minden rendeléskor jön új is.. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Ez szerintem is így van!! Mikor az ember rendel, mindig kerül bele egy két új íz!!

7 kedvelés

Mondjuk én a legszarabbat is elszívom van amit 1év alatt de elmegy.. :grin:

8 kedvelés

@Janos_Groszeibl Van sok sok aromám, amik próbára várnak! Csak nem értem, hogy legtöbbször szinte harmat gyenge iz még az ajánlott keverési arány duplája esetén is.

@gangsta_gergo Wotofo 0.15ohm Mesh lap és Hellvape vatta a Rabbit-ban 50w-55w.
Az Osiris-ben 50-55w-on 2x wotofo dual core fused clapton 0.62ohm, és a Nightmare-ben 60-65w-on 2x wotofo dual core fused clapton 0.38ohm huzalok és cotton clouds vatta.

7 kedvelés

Hát még én sem borítottam vagy dobtam ki semmit sem.

6 kedvelés

Hát volt amit nem tudtam!! :joy: De szerintem most is van itthon legalább 20 aromám amit még soh :man_shrugging: sem kostoltam!!

6 kedvelés

Ezekről nem tudok nyilatkozni nem az én világom ebből csak a vattát próbáltam van is de nem a legjobb szerintem.

3 kedvelés

Na hát a Soluboknál pl. erre nem voltam képes :sad_but_relieved_face::pleading_face::joy:

6 kedvelés

Én elnyomtam azokat is sőt a város nevűek majdnem jók is. :man_shrugging:

6 kedvelés

Hát, az egyiknek barackpálinka rézeleje íze volt, asszem a Rotterdam.
Sírtam, miközben szívtam, és a könnyeim belecsorogtak a dripbe… :pleading_face::nauseated_face:

7 kedvelés