Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ha erről beszélsz, nem TE vagy az egyetlen aki hasonlóan tapasztal ilyen téren.
Nálam is ez volt a helyzet, sőt ha jól csalódok @Peva71 is írt ilyesmit. :wink: :saluting_face:

10 kedvelés

Akkor szerintem próbálj neves márkát. Vagyis hírneves márkát. …
Én is próbáltam a solub-ot, de nem fogott meg. De ez szubjektív, tudod…

9 kedvelés

A Solubot annak ajánlanám leginkább, aki le akarja tenni a vape-t is… :roll_eyes:
.
.
.
:joy:

10 kedvelés

Ma keverek valamit. Megnézem mi van aztán megkérdem itt tőletek melyik legyen a kiválasztott. :grin::grin::grin:

5 kedvelés

Mit keverjek ma? 25.02.25.v1 :rofl::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Szóval ezek az aromák vannak amiből választani kellene:

Ezeket szemeltem ki:

Ha van esetleg valami rossz tapasztalat ezekkel kapcsolatban, vagy a raktáron lévő aromáim közül mást ajánlanátok, szívesen meghallgatom! Max 4x30ml készítek! Köszönöm!

9 kedvelés

+pont a Cartelnek :wink:

6 kedvelés

A bal felső sorból kicsikéket keverj, előtte szag és nyalástesztet javaslok :scream::grin::+1:

6 kedvelés

Szóval Solub szaglás, nyalás aztán ha finom akkor keverés? :thinking::rofl::+1:

5 kedvelés
  • Just Juice Fusion Limonande egy korrekt aroma. Kellően édes hűsítő nélkül viszont magas keverési arányt kér és mellette szereti elégetni a vattát DL-ben :grin:
  • Biggy Bear Evo egy atomtámadás! Iszonyat édes, nekem brutálisan hűs mindezt 10% mellett 70/30 alaplével. De fel fogom higítani 5%-ra és akkor talán élvezni fogom. Vattát zabálni fogja az édesség és a színezés miatt.
  • Fruity Fuelal nincs tapasztalatom. Biztos édes lesz :grin:
  • Dinner Lady Pink Berry még vapelésem elején szívtam. Olyan elmegy érzés volt. Finom.
9 kedvelés

Hát, hát!! Nem nyilatkozom!! :grin:

5 kedvelés

:eyes:

14 kedvelés

Köszönöm, hogy megoszottad velem, velünk a tapasztalataidat! :+1:

8 kedvelés

Én inkább az Ragnarra mennék rá. Anna nem fogsz csalódni. :grin:

9 kedvelés

Ragnart is próbáltam már, tudom az jó, nekem ízlett! :wink: Lehet abból is keverek, hátha a többi nem fog ízleni, legyen valami szívható is! :rofl:

8 kedvelés

+1 a ragnarok-ra, de full moon, diner lady, is jó

7 kedvelés

Ahogy már @gangsta_gergo kolléga írta …

Ha bombát akarsz akkor Biggy bear … Nekem 8 % lett a végleges befutó vele …

A dinner lady-ban is azonos a véleményünk … Sokan dicsérik, de nekem nem lett belőle kiemelkedő keverésem még soha… 20% alá ne is menj vele … És akkor is az elmegy 1 nek … Nálam

Valamelyik Fuel-t már kóstolta a lányom … Nagyon hűs volt nagyon jó ízű és porlasztó gyilkos :joy:

Többihez nem volt még szerencsém

10 kedvelés

Azért a Ragnarokra nyomnék még 1 extra lájkot … Az én egyetlen acconykám legnagyobb kedvence … irigy is vagyok rá… Az olyan jó ,ha egy véper és egy aroma így egymásra talál :heart:… Nekem meg marad a kísérleti nyúl szerepe … ,:joy:

10 kedvelés
  • Ki nem szereti a Ragnarot???

• Én! :smile:

Punjabiwedding GIF by MatarMedia

10 kedvelés

Még sose nem is tróbátam.
Tom Hiddleston Sigh GIF

10 kedvelés

Én se, szagoltam más gőzaurájában, az nékem elég vót :grin:

8 kedvelés