Ha erről beszélsz, nem TE vagy az egyetlen aki hasonlóan tapasztal ilyen téren.
Nálam is ez volt a helyzet, sőt ha jól csalódok @Peva71 is írt ilyesmit.
Akkor szerintem próbálj neves márkát. Vagyis hírneves márkát. …
Én is próbáltam a solub-ot, de nem fogott meg. De ez szubjektív, tudod…
A Solubot annak ajánlanám leginkább, aki le akarja tenni a vape-t is…
.
.
.
Ma keverek valamit. Megnézem mi van aztán megkérdem itt tőletek melyik legyen a kiválasztott.
Mit keverjek ma? 25.02.25.v1
Szóval ezek az aromák vannak amiből választani kellene:
Ezeket szemeltem ki:
Ha van esetleg valami rossz tapasztalat ezekkel kapcsolatban, vagy a raktáron lévő aromáim közül mást ajánlanátok, szívesen meghallgatom! Max 4x30ml készítek! Köszönöm!
+pont a Cartelnek
A bal felső sorból kicsikéket keverj, előtte szag és nyalástesztet javaslok
Szóval Solub szaglás, nyalás aztán ha finom akkor keverés?
- Just Juice Fusion Limonande egy korrekt aroma. Kellően édes hűsítő nélkül viszont magas keverési arányt kér és mellette szereti elégetni a vattát DL-ben
- Biggy Bear Evo egy atomtámadás! Iszonyat édes, nekem brutálisan hűs mindezt 10% mellett 70/30 alaplével. De fel fogom higítani 5%-ra és akkor talán élvezni fogom. Vattát zabálni fogja az édesség és a színezés miatt.
- Fruity Fuelal nincs tapasztalatom. Biztos édes lesz
- Dinner Lady Pink Berry még vapelésem elején szívtam. Olyan elmegy érzés volt. Finom.
Hát, hát!! Nem nyilatkozom!!
Köszönöm, hogy megoszottad velem, velünk a tapasztalataidat!
Én inkább az Ragnarra mennék rá. Anna nem fogsz csalódni.
Ragnart is próbáltam már, tudom az jó, nekem ízlett! Lehet abból is keverek, hátha a többi nem fog ízleni, legyen valami szívható is!
+1 a ragnarok-ra, de full moon, diner lady, is jó
Ahogy már @gangsta_gergo kolléga írta …
Ha bombát akarsz akkor Biggy bear … Nekem 8 % lett a végleges befutó vele …
A dinner lady-ban is azonos a véleményünk … Sokan dicsérik, de nekem nem lett belőle kiemelkedő keverésem még soha… 20% alá ne is menj vele … És akkor is az elmegy 1 nek … Nálam
Valamelyik Fuel-t már kóstolta a lányom … Nagyon hűs volt nagyon jó ízű és porlasztó gyilkos
Többihez nem volt még szerencsém
Azért a Ragnarokra nyomnék még 1 extra lájkot … Az én egyetlen acconykám legnagyobb kedvence … irigy is vagyok rá… Az olyan jó ,ha egy véper és egy aroma így egymásra talál … Nekem meg marad a kísérleti nyúl szerepe … ,
-
Ki nem szereti a Ragnarot???
-
Én!
Még sose nem is tróbátam.
Én se, szagoltam más gőzaurájában, az nékem elég vót