Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

A&l aromákat mindig 7-8 %-ban keverem. Ez szubjektív, nekem így jó. És 60vg/40pg arányban. Ezt tudom használni mtl-ben is és dl-ben is egyaránt.

7 kedvelés

A két aroma arányára lettem volna kíváncsi ,mert látom ,hogy vegyesen kevered :kissing_heart:

4 kedvelés

Igen, mert az egyik hűsítős, a másik meg nem (Ryan usa). Igy csak enyhe hűsítő van benne. Amúgy meg a gyártó 10 %-ot ír… nekem elegendő a 7-8% is.

5 kedvelés

Én nem keverném bele az tuti :joy: inkább keverem 10-15 ben magában :grin:

6 kedvelés

100 %-os narancs?! :smirk:

5 kedvelés

Sziasztok!Szülinapi 25% kedvezmény március 2-ig mindenre a Juicyvapour oldalán a HBJUICY25 kóddal!

10 kedvelés

Sziasztok! Rubik rta-hoz pótpalást beszerzési forrást tudtok javasolni? Lehetőleg olyat, ahonnan nem okoz azonnali szívrohamot a postaköltség…:grin:? Ahol van, erősen 20€ felé húz a szállítás, ilyen tételnél picit erős​:thinking:

4 kedvelés

Itt esetleg? Hirtelen ezt dobta a kereső.

6 kedvelés

Jó lenne… ha lenne​:sob: De köszi​:+1:

6 kedvelés

A baj az, hogy itt is 18 Euró a szállítás.
Most vagyok a “próbarendelés” vége felé. Márcsak fizetnem kellene.

In stock-ot mutat nekem mindkettő fajtára.
Nem okoskodni akarok. :saluting_face:

6 kedvelés

Akkor nálad van az utolsó :laughing:

8 kedvelés

Nincsen, nem vettem meg, csak végigzongoráztam a dolgokat, hogy mi merre. :saluting_face:
fél perce csináltam :

6 kedvelés

De jól esett nem ez az illúziós rendelés? Néha magam is beleesek, de akkor kapok egy „nagyon fontos sürgős” értesítést a befejezetlen rendelésről…

Más hazai oldalakon ekkor szoktam kapni 10-15%-os kedvezményt csak fejezzem be és lépjek át a pénztár menübe…

Titkon kicsit várom ezt a Vape oldalakon is.

7 kedvelés

Csak végig csináltam a rendelést a fizetésig, de nem vettem meg.:
-most nem kell semmi
-nincsen Rubik RTA-m
-nehogy elvigyem már @Gumikacsa elől
:saluting_face: :wink: :grin:

8 kedvelés

Tudok adni,ha érte jössz majd ha rendelsz vissza adod.Postára nem megyek mert messze van.

10 kedvelés

Kicsit késve, de egy tipp: nekem az asszony az összes alátétet elpasszolta Vinted-en “xxl egérpad” néven 1500-2000ft-ért. Vitték mint a cukrot. :smiley:

5 kedvelés

Köszi, de nem fér bele a következő kétheti menetrendbe, 6napozok 12 órában állandóan. Elindultam másfelé a dologgal, végülis a méret adott…:grin:

7 kedvelés

Igen az is jó megoldás egy CNC

7 kedvelés

Nem tudom mi van velem, de akárhány új aromát próbálok semmi nem jó! Nincs semmi ize vagy nem jó ize van. Pl. Solub citrom, 814 citrom, Chido aromák. Utoljára vapemaster aromák (eper, málna, görögdinnye, sárgadinnye). Gondoltam mono íz talán jó lesz. Ezeknek is alig van ize, de az sem élvezhetö. Gyártói ajánlás 5% de már 10%-nál tartok és semmi jó! Ez volt a chido-val is. Hihetetlen! Az A&L (Leviathan, Succube, Valkyrie) még mindig jó, azt érzem olyan mint legelőször. De akármit újat keverek nagyon ratyi. Lehet, hogy rossz aromákat választok? Ez szinte hihetetlen. :sleepy:

8 kedvelés

Ha találtál jókat minek másik? :man_shrugging: :grin:

9 kedvelés