DPD. 50 euro felett ingyenes
Tisztelettel
DPD. 50 euro felett ingyenes
Tisztelettel
Köszi, vám stb semmi?
Semmi, Franciák (EU)
Tisztelettel
Ha első, BIENVENUE kódot ne feledd
Köszi, elfelejtettem
Illetve próbáld ki ezt is
FRESHSUMMER
ez még - 10% aug 31ig.
Tisztelettel
Sőt még egy okosság
Ez nem biztos hogy első rendelésnél működik de utánna igen
Pakolj be mindent a kosárba és hagyd úgy,(nem vagy elkésve Vasárnapig él a -30%)
Álltalábam 2 nap múlva mailben jelzik, hogy adnának még -10% ot.
Tisztelettel
Csak a -30% előtt adják. 30.-án kosárba nem bántani,2.-a fele jön a -10% 7 napig érvényes,így rácsúszik a -30% is.
Arról nem beszélve,hogy a kedvencem
már -50% így is,és erre még pakolható a -10% + a -30%.
Gondolkodtam írok nekik,mennyit fizetnek ha rendelek 10 db-ot
Igazad van!
Akkor következő kör
Tisztelettel
Nesze neked 52 euro megint
Ezt bele raktam én is a kosárba
Ez is jó áras most
-50% + rá még a -30%
Feltéve ha az ánizsos begyere
Kóstoltad már?
Nem kóstoltam,rátaláltam a justjuicra,annak minden ize izlik egyet kivéve a citromos dohány az valami pocsék lett,így maradok náluk. Ez a PFH és a mexican cartel ami még használatban van nálam. Porlasztós vagyok, lényeges ne koxoljon. ~25 nap az én szokásaimmal 1 pori.
Első rendelésnél nem működik, ezt megerősítem, vagy 2 hete vár megpakolva a kosár és semmi.
Kérdésem is lenne azokhoz, akik szoktak kumulusról rendelni. Megéri szétszedni a nagy rendeléseket 50€ körüli pakkokba vagy mindenki jobban jár egy nagy rendeléssel? Pl mintha olvastam volna, hogy a havi -30% csak 1x használható felhasználónként.
Ez így van ezt megtudom erősíteni.
Tehát én nem szoktam szétszedni.
Tisztelettel
Kumulus rendelés,frissen keverve. Az a legjobb benne,hogy nem az enyém Asszonykának készült. Úgy tűnik, beérett nála a sok-sok év b@sztatás
Mod+tank nem kell, kizárólag Ursa Nano…de legalább azt szíjja
(aztán lehet, hogy csak a dohánybolti áraktól sokallt be…)
U.i.: valakinek van tapasztalata, A&L Oni-t elviseli a podfej, vagy InstaKill kategória? Kissé bátortalan vagyok vele
Én a bevált márkák mellett erre repültem rá.
Gratulálok!