Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Amúgy meg, visszatérve a múltkori spanyol rendelésemhez, amit nem kaptam kézbe, mert megsérúlt a csomag, még mindig nem tudok semmit sem a csomag helyzetéről. Annyit irtak a spanyolok, hogy a dhl viszi vissza hozzájuk. De egyéb, semmi hír róla. És ennek már 3 hete, hogy leadtam a rendelést..

10 kedvelés

Én biztos már rályuk írtam volna!!

5 kedvelés

Ez már rendezve​:grinning_face:

9 kedvelés

Ez megvolt még aznap. És azota irtam nekik legalább 5-ször. Watsapon,is és emailben is, meg hivtam telefonon a román futár céget is. Utobbiak annyit mondtak h e hónap 5-én átvette a csomagot a nemzetközi futár cég. Azóta semmi.

Itt van az üzenet váltás velük.
Fordítóval bárki láthatja..(én is igy írok nekik)

9 kedvelés

Én egyszer voltam, hasónló helyzetben!! Nekem nem jött a csomagom!! 3×írtam nekik ,nem válaszoltak!!! Negyedikre azt írtam nekik köszönöm, hogy így bánnak az ügyfelekkel, viszonzás képen megosztom az összes vape fórumon fész csoportban!! Másnap jött a válasz, 1 hét múlva a csomag!!

9 kedvelés

És már 4-ik alkalommal rendelek tőlük.

6 kedvelés

Szomorú, hogy ilyen történik!!

6 kedvelés

Muszáj pedig háborogni egy sort, amúgy tényleg gáz.

6 kedvelés

Honnan rendeltél? Melyik oldal?

4 kedvelés

Én annó a Limelightmechanics-ról rendeltem egy Purple Orchid mecha pipát, alu csutorával, volt még kb 10-11 éve, akkor alakultak meg. Októberben rendeltem, gondoltam ideér karácsonyra, és akkor meglepem vele magam. Januárig semmi válasz, rendelés ottmaradt processing státuszban, hála az égnek utánvétes fizetés játszott csak, ergó nem vesztettem semmit. Január végén írtam nekik, hogy sorry, no válasz, nekem ez így nem oké, töröljék. Márciusig semmi válasz, majd jött egy e-mail a supportjuktól, hogy picit a kapacitást benézték, és nem volt meg a megfelelő kommunikációs infrastruktúra sem náluk, ezért nem tudtak válaszolni. Most viszont fejlesztenek ezerrel, és hogy ilyen ne fordulhasson elő soha többet, és a jó hírnév védelmében megajándékoznának azzal, amit rendeltem, kárpótlásképpen az eltelt idő miatt. Köpni-nyelni nem tudtam, hogy most szórakoznak-e, aztán a levél végén ott volt a tracking number a csomaghoz… Korrektség minta példája. :slight_smile:

16 kedvelés

Ezt megerősítem! Nagyon korrektek! Én rendeltem tőlük weboldalról, majd kiderult mikor már kifizettem,hogy az már el volt adva. Írtak, hogy válasszak alapanyagot (küldtek egy csomó fotót) és a dicodes boardot felár nélkül tették bele.

15 kedvelés

Esmokingspain.
Újjabban mindig tőlük rendelem a nikotint, mert az 50darabos kiszerelés 25 juró. És mondhatni, annyiért elég jó minőségű.

9 kedvelés

igazából az jó oldal!!

7 kedvelés

Azzal jómagam is tisztában vagyok. Csak nem tudom mit sz@roznak annyit egy rendelésnél..

7 kedvelés

Szerintem tőlük megfogod kapni, egy kis bonusszal. Lehet a futárcéggel vitáznak, ha egyáltalán vissza ért hozzályuk!!

7 kedvelés

Ha valaki cső modot keresne

12 kedvelés

Elég a 101 pro :grin:

7 kedvelés

Egy két sima mecha is kell..

7 kedvelés

Azt annyira nem preferálom :joy:
De igazad van,MECH V2 de ARMOR :wink:

7 kedvelés

Az se nagyon kapható..

6 kedvelés