Azért a végére már sikerült bele keveredni kicsit
Minden mod újra tekerve … vattázva … Mindbe új íz került … + 500 mili friss leves minden féle ujj ízzel bekeverve … Elrakva pihenni
Azért a végére már sikerült bele keveredni kicsit
Minden mod újra tekerve … vattázva … Mindbe új íz került … + 500 mili friss leves minden féle ujj ízzel bekeverve … Elrakva pihenni
https://www.baminico.gr/en/151_k-flavours
Sztem ez még nem az. Ez még a régi széria maradványa lehet, a megszokott csavarosokban…
Valóban ezek a régiek, de ezzel az oldallal még nem találkoztam.
Kicsit félek a régi kiszerelésből berendelni. Amiket a pánikvásárlások során sikerült összegereblyéznem is lejártak vagy hamarosan le fognak.
Egy ismeretlen oldalról előre utalással manapság ez elég kockázatos.
Sajátos kissé paranoid véleményem, hogy a híradások szerint egy 40-45 fokos kánikulával sújtott országból rendelni télvíz idején mínusz 5 fokba. Belátható, hogy nem pont ezt javasoljuk tárolásként…
Van rálátásom a csomagszállítós központokra és autókra…
A recepttúra a húszforintossal meg fej vagy írás alapon történt?
Lehet kevésbé kavrodtam volna bele ,ha használom
Jó reggelt!
Hogyan koronázzuk meg a napunkat korán reggel…
Az ott egy 30 milli 100-as nic, és a gyerekzáras kupak rendellenes gyors rátekerésének eredménye… Ráadásul kollégának kevertem… Annyi a szerencsém, hogy 5 perc után feltéptem a tárolót, mert kellett még bele némi aroma…
Legalább rend lett a tárolóban utána…
Akkor nem a legjobban kezdődik neked a Vasárnap!!
Drága megboldogult Hofi atyánk erre annyit mondott volna: “Fárasztó sportág a pénzvadászat, pihenni közben nem lehet…”