Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Két forgatókönyv szokott lenni

1 megkapod sérülten és utána megy a box ,hogy cseréljék ki a sérült terméket …

2 vissza megy a sérült csomag a feladónak … és ujra küldik neked …

Olyan nincs hogy megy a rendelés a kukába …
Csak kellemetlen az idő kiesés… Jobb helyeken ilyenkor valami kárpótlás kis ajcsi szokott lenni…

Csak pozitívan Bro…

7 kedvelés

Azt én is úgy gondoltam valahogy, hogy nem vesztem el a kiadott összeget, csak, mint ahogy írtad is, az a kiesett idő.

5 kedvelés

De ebben az esetben nekem nem kellene fizessek semmi plusszt rá, ugye?

4 kedvelés

Újraküldik, némi fájdalomdíjjal enyhítve a várakozásodat, sűrű elnézéstkérések közepette. Ezek civilizált népek, nem úgy, mint itt nálunk, Európa keleti felén.:woozy_face:
Ha végleg bedöntik a bejáratott Ny-Eu. rendelési forrásokat, ez fog a legjobban hiányozni(elég jók voltak abban, hogy fontos, elégedett vásárlónak érezzük magunkat, nem egy nyűgnek a cég működése közben, csak a bevételt csökkentjük a hülye elvárásainkkal meg igényeinkkel):disappointed_relieved:

Nem, nem fizetsz rá semmit​:+1:

10 kedvelés

Most ebben a helyzetben, hogy ki hibázott, nem lehet tudni.
A spanyol cég, h nem csomagolta be rendesen,
A román futár cég, h nem vigyázott eléggé… mindegy.
A csomag megy vissza a feladónak. Aztán majd javítsák ki a problémát ők.
Már a román futár cég is szebben beszélt velem a telefonban…:rofl:
Nektek pedig köszönöm a segítséget.

6 kedvelés
  1. lehetőséget gondolom, ha mindenki normális a történetben :+1: sajnos az idő, amíg lebonyolódik, az bosszúság…
6 kedvelés

Jelen esetben annyira nem. Bekevert levesem van bőven. Mtl-re és dl-re is. Még legalább 2-3 hónapra. Én meg úgy is megyek ki melózni 3 hétre. Addig gondolom javítják a problémát…

6 kedvelés

Persze, illik :+1:

(Köcsög szállítók, olvasom máshol is, törnek-zúznak néha a futárok, pl. előszeretettel nagy tv-ket is újabban. Felvesznek vak-világtalant​:roll_eyes:)

4 kedvelés

Sajnálom Robi!! Remélem mihamarabb rendeződik!!

2 kedvelés

Köszönöm. De ez már nem az én gondom. Csak az elvesztegetett idő ami ellenem játszik.

4 kedvelés

Meg gondolom, a csalódás!! Legalább is nálam, mikor az ember alig várja, hogy megkapja a csomagot, és jön egy ilyen rossz hír!!

5 kedvelés

Fogalmam sincs sajnos, sztem behúzták a kéziféket, várván, hogy mi lesz a “szabályozott” országok beli felvevőpiaccal… de ez csak egy tipp. Egy oldalt találtam görögben, ahol van még belőle, 3-4 darab… ha valaki érez késztetést magában, közös rendelésre, jelezze nyugodtan.

6 kedvelés

Neked Semmit természetesen :heart:

3 kedvelés

Már jött is az email…
“Jó reggelt, felvesszük a kapcsolatot a DHL-lel a megállapodások lebonyolítása érdekében. Elnézést a kellemetlenségért”

8 kedvelés

Elég szokatlan dizájn egy palacknak :sweat_smile:

És ha felmerül benned a kérdés, hogy kamu-e…

:rofl:

9 kedvelés

Először azt hittem PEZ adagoló. :joy:

7 kedvelés

Valóban hasonlít rá :smile:

6 kedvelés

Omg … Itt azért van pár jó pofa cucc és a duma is halálos

5 kedvelés

A Swoke érti mi kell a vapereknek!

Ránézek ezekre a figurákra és üvölt a fejemben a dal​:sweat_smile:

5 kedvelés

Azt én is felfedeztem, de a vadászott egyik kedvencem a Mirtillo, valami limitált 1000db-os kiadásként emlegetik érthetetlen módon. Továbbá más elnevezések és jelzés, hogy kizárólag a Görög piacra (talán ízlés) -re gyártott…
Számomra ez a sok képlékenység és az előre utalás a mostani helyzetben elriasztott.

4 kedvelés