Újraküldik, némi fájdalomdíjjal enyhítve a várakozásodat, sűrű elnézéstkérések közepette. Ezek civilizált népek, nem úgy, mint itt nálunk, Európa keleti felén.
Ha végleg bedöntik a bejáratott Ny-Eu. rendelési forrásokat, ez fog a legjobban hiányozni(elég jók voltak abban, hogy fontos, elégedett vásárlónak érezzük magunkat, nem egy nyűgnek a cég működése közben, csak a bevételt csökkentjük a hülye elvárásainkkal meg igényeinkkel)
Most ebben a helyzetben, hogy ki hibázott, nem lehet tudni.
A spanyol cég, h nem csomagolta be rendesen,
A román futár cég, h nem vigyázott eléggé… mindegy.
A csomag megy vissza a feladónak. Aztán majd javítsák ki a problémát ők.
Már a román futár cég is szebben beszélt velem a telefonban…
Nektek pedig köszönöm a segítséget.
Jelen esetben annyira nem. Bekevert levesem van bőven. Mtl-re és dl-re is. Még legalább 2-3 hónapra. Én meg úgy is megyek ki melózni 3 hétre. Addig gondolom javítják a problémát…
Fogalmam sincs sajnos, sztem behúzták a kéziféket, várván, hogy mi lesz a “szabályozott” országok beli felvevőpiaccal… de ez csak egy tipp. Egy oldalt találtam görögben, ahol van még belőle, 3-4 darab… ha valaki érez késztetést magában, közös rendelésre, jelezze nyugodtan.
Azt én is felfedeztem, de a vadászott egyik kedvencem a Mirtillo, valami limitált 1000db-os kiadásként emlegetik érthetetlen módon. Továbbá más elnevezések és jelzés, hogy kizárólag a Görög piacra (talán ízlés) -re gyártott…
Számomra ez a sok képlékenység és az előre utalás a mostani helyzetben elriasztott.