Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mit keverjek, mit keverjek? Vagy inkább vegyek valamit?

Próbáltam kiszámolni mennyi ideig lesz elég…nem sikerült.

12 kedvelés

Inkább vásárolj valamint! Boltnak is jó mert forgalmat generálsz. Neked is jó mert lesz miből később válogatni :blush:

7 kedvelés

Ugye? Mi van ha épp egyiket sem kívánom?

6 kedvelés

Valami jó édesség kellene! Például egy Kyandi Shop Super Lequin.

Ha kumulusról veszed akkor a készletnek a szavatossági ideje 2028.11. Lesz még rá időd bekeverni később is ha megkívánod egy hasonló pillanatban mint most.

6 kedvelés

Na…tessék, még Gilbert szerint is rengeteg. :joy:

Ha már az AI azt mondja…

8 kedvelés

Mert ő még nem rendelhetett saját szakállára :rofl:

7 kedvelés

De ha a cukorka nem vonzó akkor a készletedet elnézve én egy La Chose-t rendelnék :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Olyan ígéretes a címkéje​:hugs:

(Mint a többi ötvennek is vót, aztán 9 millijével állnak a hűtőben, vagy már ki lettek aszva​:roll_eyes:)

5 kedvelés

Kávé, mogyoró, dió, belenyúltál, mert ezek közül egyiket sem kedvelem. :rofl:

6 kedvelés

Akkor marad az Heisenberg! :sweat_smile:

7 kedvelés

Akkor is segített, eggyel kevesebb közül kell választanod a világ összes aromájából :joy:

4 kedvelés

Abból túladagolásom lett, 2 évig csak az ment, most már ha megérzem a szagát rosszul vagyok, gyerünk ne kímélj, mondjad még. :sweat_smile:

6 kedvelés

De hogy fajult odáig a Heiset? :open_mouth:

3 kedvelés

Rendelj kivonatot!! Azt többen is szeretjük, nem lesz gondod vele!! :grin: :joy:

7 kedvelés

Revolute Ame Ame aromát látok nálad így lehet ez a két liquid bejönne neked.

Oneshot Media tesztelői nagyon elégedettek voltak a két termékkel. De főleg Yodával :sweat_smile:

4 kedvelés

Jog Hutt-os van? :thinking::grin:

4 kedvelés

Csak idő kérdése és megjelenik a banán kenyér máshol is :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Banán van kenyér, szívesen :hugs::grin:

3 kedvelés

Tudom nem látszik, de ott van az. Amit az olaszok gondoltak jónak. :sweat_smile:

5 kedvelés

Nem csak azok! :grin:

3 kedvelés