Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Illetve a Black Note Latakia is jó, az hozta szintén. :+1:Bár már csak egy van, 2. éves aroma.

5 kedvelés

Következő rendelésem megpróbálom olyan helyről ahol van mind kettő!!

4 kedvelés

Az a baj ahol kinéztem a Diplomat rtat ott csak Blendfeel van ,abból is csak 3 féle, amiből csak 1-et szeretek!! :sleepy:

7 kedvelés

Hja, mindig így járok én is, valami tuti hogy nincs :roll_eyes:aztán az ember vesz valamit helyette, ami meg xar :roll_eyes::rofl:

7 kedvelés

Ez igy igaz!! Nekem meg sok a dohány deszert aromám,mielőtt rátaláltam volna a kivonatos vonalra berendeltem!! Valahogy el kell koptatnom!!

5 kedvelés

És… jött az email az előbb, hogy hozzák ma a csomagot… :smiley:
Ma egy hete adtam le a rendelést. …
Ups-nek bő 2 hét kellett. Dhl-nek egy hét… azért van némi különbség…

5 kedvelés

Akkor legalább tudsz kevergetni!!

4 kedvelés

Már nincs egy csepp Latakia se sajna! :wave: :grin:
De nincs para innen lehet, még nem próbáltam…

7 kedvelés

Köszönöm Tamás!!

7 kedvelés

Erre gondoltál??

5 kedvelés

Őőő… negyedéves az Apenta? :face_with_monocle:

4 kedvelés

Igen, bár nekem longfill verzióban van (ugyanaz, a nagy üvegben benne van a kicsi :roll_eyes:).

4 kedvelés

Köszi!! Akkor holnap jön az is!! Vagyis rendelek!!

4 kedvelés

A Kentucky viszont gyenge tőlük, íztelenebb, mint az Azhads, ha belefutnál.

5 kedvelés

Most csak a latakiát akarok .próbára!!

5 kedvelés

Egyébként K Flavour kedvelőként van infód a cégről?

Egy két napra feléledt az oldaluk, boldogan megosztottam itt a linket. Teljes választék felsorolva, ezért írtam nekik, hogy mikortól lehetséges rendelni, egy óra múlva “az oldal nem működik” kép fogadott…

Szerintem többen bolondnak néztek akkor.

5 kedvelés

Most van nagy baj. Futár app-ban írja, h a csomagom spanyolból sérült. És írja h elutasitott kézbesítés. Hívtam őket, azt mondták h rá esett egy másik doboz. Es valami eltört benne. Ilyen esetben mit lehet tenni? Járt már igy valaha bárki is is tőletek?

9 kedvelés

Soha…ez sose jó hír. Csak drukkolni tudok​:open_mouth:

2 kedvelés

Most egy 180 jurós la tabaccheria csomag megy a p…cs@ba…

3 kedvelés

Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Elvileg vissza lesz küldve a feladónak. De onnan mi lesz nem tudom.

5 kedvelés