Illetve a Black Note Latakia is jó, az hozta szintén. Bár már csak egy van, 2. éves aroma.
Következő rendelésem megpróbálom olyan helyről ahol van mind kettő!!
Az a baj ahol kinéztem a Diplomat rtat ott csak Blendfeel van ,abból is csak 3 féle, amiből csak 1-et szeretek!!
Hja, mindig így járok én is, valami tuti hogy nincs aztán az ember vesz valamit helyette, ami meg xar
Ez igy igaz!! Nekem meg sok a dohány deszert aromám,mielőtt rátaláltam volna a kivonatos vonalra berendeltem!! Valahogy el kell koptatnom!!
És… jött az email az előbb, hogy hozzák ma a csomagot…
Ma egy hete adtam le a rendelést. …
Ups-nek bő 2 hét kellett. Dhl-nek egy hét… azért van némi különbség…
Akkor legalább tudsz kevergetni!!
Már nincs egy csepp Latakia se sajna!
De nincs para innen lehet, még nem próbáltam…
Köszönöm Tamás!!
Őőő… negyedéves az Apenta?
Igen, bár nekem longfill verzióban van (ugyanaz, a nagy üvegben benne van a kicsi ).
Köszi!! Akkor holnap jön az is!! Vagyis rendelek!!
A Kentucky viszont gyenge tőlük, íztelenebb, mint az Azhads, ha belefutnál.
Most csak a latakiát akarok .próbára!!
Egyébként K Flavour kedvelőként van infód a cégről?
Egy két napra feléledt az oldaluk, boldogan megosztottam itt a linket. Teljes választék felsorolva, ezért írtam nekik, hogy mikortól lehetséges rendelni, egy óra múlva “az oldal nem működik” kép fogadott…
Szerintem többen bolondnak néztek akkor.
Most van nagy baj. Futár app-ban írja, h a csomagom spanyolból sérült. És írja h elutasitott kézbesítés. Hívtam őket, azt mondták h rá esett egy másik doboz. Es valami eltört benne. Ilyen esetben mit lehet tenni? Járt már igy valaha bárki is is tőletek?
Soha…ez sose jó hír. Csak drukkolni tudok
Most egy 180 jurós la tabaccheria csomag megy a p…cs@ba…
Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Elvileg vissza lesz küldve a feladónak. De onnan mi lesz nem tudom.