Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nekem ez az első rendelésem innen és igazából nem sürgős, csak fura hogy francia webshopokból (kumulus, a&l, lepetit,…) eddig mindig egy héten belül ideért a szajré.

Remélem nem akadt fenn valami ellenőrzésen, ha mégis, akkor hozzatok légyszi egy kis almáspitét a böribe :rofl:

7 kedvelés

Biztos nem akad el!! Lehet nekem azért tűnt gyorsabbnak, mert sok helyről rendeltem akkor,és mindig jött csomag!! Nem tűnt fel ,az idő !!

7 kedvelés

Reszelő vagy fűrész legyen az almásba sütve, vagy esetleg legyen vicces a pite ?

7 kedvelés

Én a viccesre szavazok … :hugs:

7 kedvelés

Áhh, nem kell semmi ilyesmire gondolni…

Valami diszkrét eldobható vape ketyerének viszont biztos örülnének a hörgőim :smiley:

7 kedvelés

Ja!! Jó helyen vagyok én itt, csak gőzölni tudjak!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

Miért akarod eldobni ? :joy:… ha fegyverként tekintesz rá akkor valami nagy vas kell …

4 kedvelés

A szökés elősegítésére vagy a bezártság vidámabb megélésére gondoltam…

4 kedvelés

Nos megvolt a kóstoló, szívható, de annyira pisi langyos lett az íze, hogy éppen érezni. Nesze neked jó ötlet volt az 5% :rofl: Most már nem játszok Breaking Bad-et, elszívom így :rofl:

8 kedvelés

Megjöttek az idei első fecsk… csomagok! :heart_eyes:

16 kedvelés

Gratulálok hozzájuk
Pump Up Crypto GIF

6 kedvelés

Szoktatok olyat csinálni, hogy két vagy több aromából kevertek egyedi ízt?

7 kedvelés

Igen. Az előbb lett bekeverve…

Ennyi kivonatom maradt még… 5ml la tabaccheria no2, es 2ml la tabaccheria baffometto. Ebből kevertem egy jó kis dohányos levest.

9 kedvelés

Ajánlom olvasd el ezt.:

9 kedvelés

Persze! Általában olyankor, ha valami magában nem az igazi. Vad dohányost például szoktam kicsit vaníliával keverni. De szoktam gyümölcsösöket is kevergetni.
Pont ma találtam meg az emailjeim között egy 2012es Excel fájlt amit még egy barátnőm küldött. Liqued keveréshez.voltak receptek, miből mennyi, hány % :joy:

11 kedvelés

Nálam is előfordul, de csak akkor, ha véletlenül összekeverem az azonos színű leveseket, mert már a flakon felirata is kopott… :nerd_face: :astonished: :sob:

:grin:

10 kedvelés

Ezért tartom a hypot is a saját üvegében :grin:

Amíg finom kivonatosra öntesz finom kivonatost, addig nem olyan óriási a gond.

6 kedvelés

Nekem ma érkezett meg a csomag. Nagyon finom illata van. Alig várom, hogy érjen kicsit és lehessen kóstolni :slight_smile:

9 kedvelés

Szevasz Tamás!! 1 hetesen rákostóltam a Tabacchificio 3.0 latakiára!! Igazad volt!! Nem kell 1 hónap!! Nagyon finom!! Kedvenc lett!!

8 kedvelés

Ez az igazi koraérett vaperség :joy:

(Én még tápszeren voltam akkor, pólyában​:open_mouth:)

7 kedvelés