Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

90% -ban én is!! Ez az aroma számomra próba!! Nagy kíváncsisággal!!

5 kedvelés

60ml / 2 tekerés! :wave: :heart_eyes: :grin:
Kiegészítve, nekem is az volt, de bevált a Angolo della Guancia, meg a La Tabaccheria mellett!

6 kedvelés

Az szerintem nagyon jó!!

5 kedvelés

Akkor megkeverem és félre teszem 1 hónapra!!

4 kedvelés

Miért, 2/3-nap aztán GOOO
Tempo di maturazione Tabacchificio 3.0 Latakia : 2/3 giorni

7 kedvelés

Én hagyom 1 hónapot, mert a La tabaccheria és a Blenbfeel is ízletesebb számomra!!

6 kedvelés

Kész is!!

9 kedvelés

Most vagy keverünk,vagy csak maszatolunk :wink:

6 kedvelés

Az is igaz :smile: nem tudom mennyit hagyjam érni mert már meg akarom kóstolni :weary:

6 kedvelés

Ha bekeverted azt nyugodtan kóstolhatod,annak szinte érnie sem kell nem fog változni.

8 kedvelés

Köszönöm, ha ezt hamarabb tudom … :heart_eyes: sose használtam még Heisent

8 kedvelés

Én meg már nem :joy:egy próbát megért olyan mint a fekete negró,csak kék színben :joy:

8 kedvelés

Az. Accony szereti … És én is ,mert ,ha elfelejtem neki bekeverni akkor sem kerülök xarba :joy:

8 kedvelés

Legalabb nem a kék abszintra hasonlít :rofl:

3 kedvelés

A spanyol online shop ahonnan rendeltem az aromákat (EsmokingSpain), tavaly 13 euró volt a szállítási költség (romániába), és két hétbe került kb amíg a csomag megjött, ups-el. Most az idén már 17 lett a szállítási költség, viszont dhl-el és azt irja h 2-5 nap amíg a csomag megjön…remélem igazuk lesz, mert akkor otthon leszek amikor megjön a csomag.

8 kedvelés

Úgy legyen!!

4 kedvelés

Én nagyon drukkolok! :innocent:

5 kedvelés

Január 15-én rendeltem tőlük (esmokingspain), a https://parcelsapp.com/ szerint január 30 és február 5 között hozza meg a zöldegyenruhás brigád (értst: postás).

Nem sietik el, na :slight_smile:

7 kedvelés

Nem tudom, de mintha nem lett volna ilyen hosszú idő! :thinking:

6 kedvelés

Utálom a UPS-t nekem eddig csak a bajom volt velük :face_with_peeking_eye: reméljük a DHL jobban teljesít

7 kedvelés