Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Jó fajta Diós aromát keresgélek egy ideje. ,de az a baj mindben van karamell … amivel nem is lenne bajom , csak már elég sok karamellás cucc van itthon , és álltalában amiben van karamell az el is viszi a showt

4 kedvelés

Ez a lány azért barnább(arra gondoltam, volt szerencsém nagyon hasonlóhoz), mint György volt akármégcsak anno fénykorában is. :joy: :wink:

5 kedvelés

Diósabb mint a m type szerintem nincs, ja és ohne karamell

8 kedvelés

Sajna, már az m-type bitter nut-ot sem lehet seholsem kapni.

5 kedvelés

Én mára várok Heisenberg-et, meg másik fajta alaplevet. Közben az újonnan beszerzett Vaporesso GTX One kacsintgat, hogy haladjak már. :rofl:

6 kedvelés

Akkor hajrá :heart::joy:

5 kedvelés

Sziasztok!

https://www.esmokingspain.es/ oldalról rendelt már valaki M.o-ra?
Ha jól látom a királyi posta szállítja majd ki (meglepett mert 13EUR szállítási költségért valamelyik futárszolgálatra gondoltam volna).

Az érdekelne, hogy kihozzák legalább házhoz?

Köszi előre is!!

7 kedvelés

Szia!! Én november 18. rendeltem onnan, és igen házhoz szállítják!!

7 kedvelés

A posta költség 13 euro.

6 kedvelés

Köszönöm Tibor az infót, legalább nem kell éhezők viadalában részt vennem a postán :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Igen igen! (ha jól emlékszem nem is volt más szállítási opció)

7 kedvelés

Szívesen!! Jól emlékszel, nincs más opció!!

5 kedvelés

Nekem (romániába) januártól 17 euró a szállítási költség…

8 kedvelés

Van 2 spanyol online shop ahonnan szoktam rendelni… az egyik úgy néz ki hogy megadja magát. Így pár napra félre tettem a cucc vásárlást. Aroma kell, meg nik. De sürgősen. Amig még van miből válogatni. A masik oldalon (EsmokingSpain) még van ez meg az. Igy betáraztam rendesen egy jó időre. Cuccaim vannak, amikkel duruzsoljak. Egyenlőre.
De jövő honapban lesz vagy dicodes, vagy dna. 100%.

8 kedvelés

Ügy legyen!! Én a jövő hónapig gondolkodom, hogy melyiket vegyek. Diplomat, Lite, Prime

5 kedvelés

Az olvasottak alapján mind a 3 jó cucc.

5 kedvelés

Ezért gondolkodom!! A Lite felé húzok, de a Diplomat nagyon tetszik!! :thinking:

6 kedvelés

Nem kell sokat gondolkodni neki… enter es kész…:laughing:
Jómagam sem gondolkodom sokat rajta , de alig van otthon 1-2 üveg 10ml-es aromám. Ráadásul spanyolból 25 juró az 50 drb-os nik. Nálunk ennyiért 6 drb-ot kapok.

5 kedvelés

Aromán nem is gondolkodok!! Kb 60-70 db van itthon és nick is elég, még jövőre!! :grimacing: :rofl:

5 kedvelés

La tabaccheria aromák többnyire 11-12 juró értékben vannak, most csak 9 juró. (Némelyikük)

5 kedvelés