Jó fajta Diós aromát keresgélek egy ideje. ,de az a baj mindben van karamell … amivel nem is lenne bajom , csak már elég sok karamellás cucc van itthon , és álltalában amiben van karamell az el is viszi a showt
Ez a lány azért barnább(arra gondoltam, volt szerencsém nagyon hasonlóhoz), mint György volt akármégcsak anno fénykorában is.
Diósabb mint a m type szerintem nincs, ja és ohne karamell
Sajna, már az m-type bitter nut-ot sem lehet seholsem kapni.
Én mára várok Heisenberg-et, meg másik fajta alaplevet. Közben az újonnan beszerzett Vaporesso GTX One kacsintgat, hogy haladjak már.
Akkor hajrá
Sziasztok!
https://www.esmokingspain.es/ oldalról rendelt már valaki M.o-ra?
Ha jól látom a királyi posta szállítja majd ki (meglepett mert 13EUR szállítási költségért valamelyik futárszolgálatra gondoltam volna).
Az érdekelne, hogy kihozzák legalább házhoz?
Köszi előre is!!
Szia!! Én november 18. rendeltem onnan, és igen házhoz szállítják!!
A posta költség 13 euro.
Köszönöm Tibor az infót, legalább nem kell éhezők viadalában részt vennem a postán
Igen igen! (ha jól emlékszem nem is volt más szállítási opció)
Szívesen!! Jól emlékszel, nincs más opció!!
Nekem (romániába) januártól 17 euró a szállítási költség…
Van 2 spanyol online shop ahonnan szoktam rendelni… az egyik úgy néz ki hogy megadja magát. Így pár napra félre tettem a cucc vásárlást. Aroma kell, meg nik. De sürgősen. Amig még van miből válogatni. A masik oldalon (EsmokingSpain) még van ez meg az. Igy betáraztam rendesen egy jó időre. Cuccaim vannak, amikkel duruzsoljak. Egyenlőre.
De jövő honapban lesz vagy dicodes, vagy dna. 100%.
Ügy legyen!! Én a jövő hónapig gondolkodom, hogy melyiket vegyek. Diplomat, Lite, Prime
Az olvasottak alapján mind a 3 jó cucc.
Ezért gondolkodom!! A Lite felé húzok, de a Diplomat nagyon tetszik!!
Nem kell sokat gondolkodni neki… enter es kész…
Jómagam sem gondolkodom sokat rajta , de alig van otthon 1-2 üveg 10ml-es aromám. Ráadásul spanyolból 25 juró az 50 drb-os nik. Nálunk ennyiért 6 drb-ot kapok.
Aromán nem is gondolkodok!! Kb 60-70 db van itthon és nick is elég, még jövőre!!
La tabaccheria aromák többnyire 11-12 juró értékben vannak, most csak 9 juró. (Némelyikük)