Semmi virág …azt a K…a levendulás dolgokat sem értem,hogy lehet meginni vagy enni …
De egy Ibolya szirup az oda verhet
Nem is vettem … Szerintem csapágy golyó keménységű volt és olyan zöld mint Hulk és igen 20 dkg volt 1000 pénz…
Bocsánat csak 999
A régi hajós Hofi vicce " Lekiált a kapitány a fedélzetre mennyi ? harmic ! mi harminc ? hát mi mennyi? "
Csak rossz emlékeim vannak régről a tárgykörről.
(Emlékszem, 2009-10 körül még nem volt ennyi frankó aroma…ha már megláttam valaminek a leírásában, hogy “parfümös”, menekültem szovjet parfümös)
Egy db Margarétát sem fogok elenni senki elől, ez hamar eldőlt.
Alulról szagolva
(Amúgy ha még mell undorító, a levendulát is ajánlom. Már gyerekkoromban se bírtam. Bezzeg a Caola Banán sampon azt meg lehetett volna inno, ha csak az illatát nézem).
Úgy-úgy
Legutolsó Levendulás kísérletem egy Gin volt …
Még a Gin sem tudta helyre hozni azt … Szal valszeg semmi
Egy hektóba 1 levendula.max…
(Egy kisebb, kifejletlen példány)
Rózsát viszont szívtam próbából anno.
(Soha ne fogadjatok el egy slukkkot se )
(Lehet hogy ilyen rózsa-csivava-guano divatkeverék volt, de )
Azt is inkább csak tegyék a tároló tetejére… Távol tartja a molyokat
Amúgy magyar termék volt , mert már ebben is nagyon jók vagyunk … Lassan több Gin-t gyártunk mint pálinkát
Köszméte!! Gyerekkoromban ettem utolján, ősszel már annyira hiányzott, hogy vásároltam 2 magastörzsűt és két bokrot!! Kíváncsi leszek mikor terem!!
Rózsa vízes ehhez ahhoz szintén volt szerencsém… Elvileg ,ha jól el van találva az arány akkor egy remek “fűszer”… Szerintetek volt amiben jól el volt találva ? Én mindegyikben éreztem a szappan ízt
Így van Nem könyv az hogy olvasgassuk, el kell szívni
Kever, szív, örül, kipufog (Mester után szabadon…)
Nem tudnak olyan keveset cseppenteni majd ha méhecske leszek és vépelek.
(Nagyszülői szekrénysorokon a bazári fadobozos rózsaolaj - azt szerettem szagolgatni, nézegetni…nem volt még internet )
a szövege még mindig megy … szóról szóra végig fiatal korom … Már nem is tudom mennyi idős ez a zene … vagy csak leírni nem akarom
Ez hasonlított a Bombo Supra-ra, csak ennek volt egy zelleres-mosogatórongyos mellékíze
(Nekem nem ízlik, van egy bekevert )
Az ilyen “szőkéket” be szoktam vállalni!
Én meg aszittem, ez a Rózsagyuri a címkén