Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Semmi virág …azt a K…a levendulás dolgokat sem értem,hogy lehet meginni vagy enni … :joy:

5 kedvelés

De egy Ibolya szirup az oda verhet :joy:

5 kedvelés

Nem is vettem … Szerintem csapágy golyó keménységű volt és olyan zöld mint Hulk :joy: és igen 20 dkg volt 1000 pénz…

Bocsánat csak 999 :joy:

5 kedvelés

A régi hajós Hofi vicce " Lekiált a kapitány a fedélzetre mennyi ? harmic ! mi harminc ? hát mi mennyi? "

6 kedvelés

Csak rossz emlékeim vannak régről a tárgykörről.

(Emlékszem, 2009-10 körül még nem volt ennyi frankó aroma…ha már megláttam valaminek a leírásában, hogy “parfümös”, menekültem :joy: szovjet parfümös​:nauseated_face:)

Egy db Margarétát sem fogok elenni senki elől, ez hamar eldőlt.

5 kedvelés

Alulról szagolva :rofl:

(Amúgy ha még mell undorító, a levendulát is ajánlom. Már gyerekkoromban se bírtam. Bezzeg a Caola Banán sampon :star_struck:azt meg lehetett volna inno, ha csak az illatát nézem).

5 kedvelés

Úgy-úgy :rofl:

5 kedvelés

Legutolsó Levendulás kísérletem egy Gin volt …

Még a Gin sem tudta helyre hozni azt … Szal valszeg semmi :joy:

6 kedvelés

Egy hektóba 1 levendula.max…:thinking:
(Egy kisebb, kifejletlen példány​:grin:)

5 kedvelés

Rózsát viszont szívtam próbából anno.

(Soha ne fogadjatok el egy slukkkot se :nauseated_face:)

(Lehet hogy ilyen rózsa-csivava-guano divatkeverék volt, de :nauseated_face::nauseated_face:)

5 kedvelés

Azt is inkább csak tegyék a tároló tetejére… Távol tartja a molyokat

Amúgy magyar termék volt , mert már ebben is nagyon jók vagyunk … Lassan több Gin-t gyártunk mint pálinkát

2 kedvelés

Köszméte!! Gyerekkoromban ettem utolján, ősszel már annyira hiányzott, hogy vásároltam 2 magastörzsűt és két bokrot!! Kíváncsi leszek mikor terem!!

7 kedvelés

Rózsa vízes ehhez ahhoz szintén volt szerencsém… Elvileg ,ha jól el van találva az arány akkor egy remek “fűszer”… Szerintetek volt amiben jól el volt találva ? :joy: Én mindegyikben éreztem a szappan ízt :joy:

6 kedvelés

Így van :joy: Nem könyv az hogy olvasgassuk, el kell szívni :grin:
Kever, szív, örül, kipufog (Mester után szabadon…)

6 kedvelés

Nem tudnak olyan keveset cseppenteni :disappointed_relieved::grin: majd ha méhecske leszek és vépelek.

(Nagyszülői szekrénysorokon a bazári fadobozos rózsaolaj :star_struck::hugs::open_mouth: - azt szerettem szagolgatni, nézegetni…nem volt még internet :joy:)

5 kedvelés

:heart::heart: a szövege még mindig megy … szóról szóra végig :heart: fiatal korom … Már nem is tudom mennyi idős ez a zene … vagy csak leírni nem akarom :joy:

4 kedvelés

Kedves “Gőzölők” !

A kedvencem helyett mit és honnan rendeljek ?

6 kedvelés

Ez hasonlított a Bombo Supra-ra, csak ennek volt egy zelleres-mosogatórongyos mellékíze :thinking:
(Nekem nem ízlik, van egy bekevert :roll_eyes:)

5 kedvelés

Az ilyen “szőkéket” be szoktam vállalni! :wink: :grin: :thinking:

6 kedvelés

Én meg aszittem, ez a Rózsagyuri a címkén :open_mouth::grin:

6 kedvelés