Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Tpa ry4, 30 ml-es is csak bő 5 juró.

5 kedvelés

Az nagyon jó!! Igazából azzért gondolkodok csak, mert jövő héten még pálinkát főzetek az kb 80-90 ezer, nem akarok egyszerre ennyit költeni!!

5 kedvelés

Melyik az Robi? :wave:

6 kedvelés

Tapasztalataim alapján, (járt nálam Prime kölcsönbe) az utóbbi tényleg minőségi RTA.(szándékosan nem High End-et írtam, mert az szvsz mindenkinek más)
Kellemes a fogása, nem szorul sehol sem, nagy tartományban állítható a levegőzés, meg ilyenek. :saluting_face:

7 kedvelés

Azigen :grin:hogy bírod? Mondjuk te nem pánikvásároltál lehet annyira be, mint szerénységem :open_mouth:

4 kedvelés

Köszi!!

3 kedvelés

A Prime viszont lékontrollos, bár nekem csak klón van :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ja-Ja, az kimaradt. :man_bowing:
Nálam-nekem kiválóan teljesített a Prime. :100:
Egyébként, mint DL-es “vaper” írogatom a hüjeségeimet. :grimacing:

5 kedvelés

Még van időm átgondolni!! De örülök a tanácsoknak!! Nehéz dönteni, mert mindről csak jót hallottam!! Formára a Diplomat tetszik a legjobban!!

5 kedvelés

Akkor a megoldás már meg is van.
Vedd meg a Diplomat-ot.
Persze utána a Lite-ot és Prime-t.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Köszi a tanácsot!! Nem rossz terv!!:grin: :joy:

3 kedvelés

Tényleg nem lehet rosszat mondani egyikre sem.
Mindegyiket használom és mindegyik szerethető.
Talán annyi, hogy a Kayfun-ok építés szempontjából kicsit szűkösek.

6 kedvelés

Vapvip. :blush:

7 kedvelés

Nem adja meg magát Robi, tovább dübörög a Vape bolt! :+1: :heart_eyes:

8 kedvelés

Beadott ma egy üzenetet, hogy nikotinos cuccokat nem szállít külföldre

Valami ár emelés lesz de csak április 1-től… most látom a légypiszkot…:rofl:

3 kedvelés

Sajnálom, ha valakiket (nem szándékosan) megbántottam, de az utóbbi pár napban eleg sok (lelki) sérelem ért. Eléggé szét vagyok esve lelkileg. Semmi sem áll össze úgy ahogy kellene… próbálok talpon maradni, de nehezen megy. Közben figyelnem kell a melóra is, nem szeretném a fogamat is ott hagyni valahol.
Ezért is rendelek be mindenből magamnak, mert (jelenleg) ez az egyetlen dolog, ami meg tartja bennem a lelket… a vépelés. Mert van egy olyan érzésem hogy mindenki hátat fordít nekem. (Nem a vaperina)., hanem azok akik fontosak nekem. Nehéz nekem erről írni, de valahol jólesik…
Jelenleg ott tartok, hogy napi szinten, éjjelente, nem alszom többet mint 4-5 óra. Próbáltam de nem megy
Folyton megébredek. Pedig azt a 6-700 km-t betekerem minden nap. Amúgy meg egyszer kibujik a szög a zsákból… valamerre változnia kell ennek az egésznek amiben vagyok…

8 kedvelés

Boldog tortát! :hugs: @Robertino_daf

5 kedvelés

Boldog tortanapot, széles utakat Robi! :cake:

3 kedvelés

Boldog szülinapot @Robertino_daf! :slightly_smiling_face: :birthday:
Happy Birthday Pink GIF by Boxing Star

2 kedvelés

Azért ez a mai nap legyen valahogy jó, legalább egy kicsit.

Food Cake GIF

3 kedvelés