Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

814 Merovee nekem óriási csalódás volt anno. Mellette volt még más 814-es aroma is de mindegyik ment a lefolyóba. De csak DL-ben használtam lehet MTL vagy magasabb ellenállású huzallal/mesh lappal jobb lesz.

5 kedvelés

:joy: ezekhez a misztikus levesekhez nem volt bátorságom… Van belőle minden színben …

4 kedvelés

Elég kellemesen jó híreket kapsz!! :grin: :rofl:

4 kedvelés

@TheSoftParade1968 A&L ? Green Mystery szívható! Nekem ez jobb mint a Chido! :rofl:

@gangsta_gergo 814-et prémium aromaként kínálják, hát remélem jó lesz 50ml 24euró-ért! :question:

@tibor_balogh Ajándék volt rendelés mellé az A&L ? Green Mystery! Az első benyomás alapján jól le is húztam az értékelésnél! :rofl:

@Paska Már az is jó hír, ha van hír! :grin:

8 kedvelés

Hát a 814 hogy prémium, az egy kicsit túlzás :grin:. Lehet nem is kicsit.

8 kedvelés

Tavaszra ígérik a kétbalkezes verziót - na abból veszek :roll_eyes: (pinket)

6 kedvelés

Vagy jobbkézben tartva mutatóujjal nyomod a tüzgombot! :grin:

4 kedvelés

Akkor megint melléfogtam!? Jobb lesz a megszokott aromáknál maradni! :rofl: Ááá… biztos nem! Max. a tanulság annyi, hogy nem vásárolok be előre olyan sokat! :grin:

8 kedvelés

… Igen minden xarbol max 1-et … Ez alap taktika :joy::joy::joy::joy:… Nálam

5 kedvelés

vásárolni kell, mert nem tudod meg milyen xart hagysz ki!! :grin:

6 kedvelés

Majd kiderül :grin:

6 kedvelés

Igen van egy kevés hűsítő is benne,vagy csak a lime teszi :smiling_face:(10% keverés :wink:)

14 kedvelés

Mostanság, hogy elengedtem a porlasztós vonalat felmerült bennem, hogy hígabb liquidet is használhatnék. RDA-ban mennyire működne a 45VG/55PG körülire kevert liquid? Jelenleg 55-60VG/45-40PG használok.

8 kedvelés

Hmmmm … Jó az irány … Squonk + RDA-bol kifolyni nem fog … :thinking::joy::thinking::joy::thinking::joy::thinking: Viszont lehet nyerhetnénk extra ízt a többlet PG miatt …

50-50 van be keverve itthon , ha nem leszek lusta a hétvégén… rá lesek

8 kedvelés

Illetve keverési százalékban is lejjebb meheteknék :slightly_smiling_face::ok_hand:

8 kedvelés

Valami elkezdődött…
Mondjuk kérdésemre, hogy mikortól lehet rendelni és szállítanak-e majd hazánkba, még nem jött válasz. :ok_hand: :pray:

9 kedvelés

Működik mindenemben​:smiling_face:
Van olyan hogy keverek 50/50 alapot és abba 10 % aroma,érés,semmi köpködés rda-ban sem :wink:gőzben sincs hiány.

8 kedvelés

Köszönöm a segítséget! :hugs:

6 kedvelés

Próbáltam 30/70 arányt is de nem adott másabb érzést.
Porlasztósba,rda,rta ba is mindenben egyensúlyt használok (használtam)és nem vattázom túl egyiket sem (zeus porisban sem folyt ! )
Lehet mindenki a nagy gőzre függ rá a keverés miatt,de sztem így sem kevesebb és így is megnéznek.
Előre bekeverem Flórát és ahoz adok gyorsítót + aromát az ajánlottat (mert olvasok ha nem emlékszem​:grin:)

9 kedvelés

Akkor bátran rendelek még PG-t a meglévő 70vg/30pg készletemhez​:blush:

Köszönöm!:hugs:

7 kedvelés