814 Merovee nekem óriási csalódás volt anno. Mellette volt még más 814-es aroma is de mindegyik ment a lefolyóba. De csak DL-ben használtam lehet MTL vagy magasabb ellenállású huzallal/mesh lappal jobb lesz.
ezekhez a misztikus levesekhez nem volt bátorságom… Van belőle minden színben …
Elég kellemesen jó híreket kapsz!!
@TheSoftParade1968 A&L ? Green Mystery szívható! Nekem ez jobb mint a Chido!
@gangsta_gergo 814-et prémium aromaként kínálják, hát remélem jó lesz 50ml 24euró-ért!
@tibor_balogh Ajándék volt rendelés mellé az A&L ? Green Mystery! Az első benyomás alapján jól le is húztam az értékelésnél!
@Paska Már az is jó hír, ha van hír!
Hát a 814 hogy prémium, az egy kicsit túlzás . Lehet nem is kicsit.
Tavaszra ígérik a kétbalkezes verziót - na abból veszek (pinket)
Vagy jobbkézben tartva mutatóujjal nyomod a tüzgombot!
Akkor megint melléfogtam!? Jobb lesz a megszokott aromáknál maradni! Ááá… biztos nem! Max. a tanulság annyi, hogy nem vásárolok be előre olyan sokat!
… Igen minden xarbol max 1-et … Ez alap taktika … Nálam
vásárolni kell, mert nem tudod meg milyen xart hagysz ki!!
Majd kiderül
Mostanság, hogy elengedtem a porlasztós vonalat felmerült bennem, hogy hígabb liquidet is használhatnék. RDA-ban mennyire működne a 45VG/55PG körülire kevert liquid? Jelenleg 55-60VG/45-40PG használok.
Hmmmm … Jó az irány … Squonk + RDA-bol kifolyni nem fog … Viszont lehet nyerhetnénk extra ízt a többlet PG miatt …
50-50 van be keverve itthon , ha nem leszek lusta a hétvégén… rá lesek
Illetve keverési százalékban is lejjebb meheteknék
Valami elkezdődött…
Mondjuk kérdésemre, hogy mikortól lehet rendelni és szállítanak-e majd hazánkba, még nem jött válasz.
Működik mindenemben
Van olyan hogy keverek 50/50 alapot és abba 10 % aroma,érés,semmi köpködés rda-ban sem gőzben sincs hiány.
Köszönöm a segítséget!
Próbáltam 30/70 arányt is de nem adott másabb érzést.
Porlasztósba,rda,rta ba is mindenben egyensúlyt használok (használtam)és nem vattázom túl egyiket sem (zeus porisban sem folyt ! )
Lehet mindenki a nagy gőzre függ rá a keverés miatt,de sztem így sem kevesebb és így is megnéznek.
Előre bekeverem Flórát és ahoz adok gyorsítót + aromát az ajánlottat (mert olvasok ha nem emlékszem)
Akkor bátran rendelek még PG-t a meglévő 70vg/30pg készletemhez
Köszönöm!