Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

:joy::joy::joy::joy::joy: … Bárhol

5 kedvelés

Ja…Úgy határozottan igen…azt hiszem… :thinking:

4 kedvelés

Akkor már fixen megérte … Aszem :joy:

4 kedvelés

Annál mindenképp jobb ez így … Mint amikor nincs koksz … de nincs íz sem :joy:

5 kedvelés

Persze hogy megérte, eddig csak fél kiló vatta és 10 méter drót fogyott el. :rofl: Bele sem merek gondolni mennyire jó lenne, ha a 15% helyett a gyári ajánlás szerinti 20%-ban kevertem volna.

7 kedvelés

Mindig a meló … :heart::heart::heart::heart:

7 kedvelés

Ezert rendelek en csakis la tabaccheria aromát. Valamivel biztos drágább, de legalább jó és elszívható cucc.

6 kedvelés

Néha azért megkóstolsz.te is valamiket :slightly_smiling_face: nehéz folyamatosan ellenállni. (Bár én becopom szinte mindig, ha kísérletezni kezdek​:grin:) Nekem az Azhads, neked a La Tabi. Most meg nemsoká jön a Blendfeel vész​:grin:

5 kedvelés

Muszáj kóstolgatni ezt azt …:joy: Etetni kell a lefolyót

Mondjuk amit lehet megmentek … Vagy van amit később kedvelek meg …

5 kedvelés

Már vásárlom a La tabaccheria aromát!! Van De a Blendfeel koncentrátumban sem csalódtam eddig!!Csal ez a longfil volt próba!!

5 kedvelés

Csak megjött ez a mod is…

Jól muzsikál, barátok lettünk.

17 kedvelés

Elég kicsi … Jó értelemben :heart: Gratulálok :heart:

6 kedvelés

Ebben igazad van. Persze, én is megkóstolok új izeket is, nemrég pl rendeltem egy rakás a&l aromát mert kívántam egy kis hűsítőt is…

7 kedvelés

Én akkor se dobtam volna a lefolyóba… odaadtam volna az éhezőknek…

5 kedvelés

Kis csomag is … csomag … én maradok a kísérleti vonalon :joy::thinking::heart:

11 kedvelés

Márhogy TE kisérletezel vagy rajtad kisérleteznek? :saluting_face:

6 kedvelés

Ezt lehet … . így is és úgy is írni :joy:

6 kedvelés

Ez bal kezes mod! Vajon készítenek belőle jobb kezes modot is? :rofl:

3 kedvelés

Valaki kóstolta már ezeket?

814 Merovee Orange Citron Vert Cassis Fruit Du Dragon - 20%-ban keverve - illata jó citromos, narancsos, de még érlelődik (2 napja kevertem) - jónak ígérkezik az illata alapján!

A&L ? Green Mystery - 3mg nikotin erősségre keverve 3 nap érlelést követően megpróbáltam. Már boosterezéskor furcsak száraz széna, fűszag ütötte meg az illatérzékelő receptoraimat. Nem sok jót jósoltam neki. Ma megkóstoltam, hát mit mondjak, elsőre az íze is mint amilyen a szaga: száraz széna. Majd kóstolgatás közben szépen átalakult az íz. Most olyan fű - cannabis - íze és illlata van, gyenge, közepes hűsítéssel, amit talán valamelyik mentának köszönhető, aminek az íze is kiérezhető. Nem tudom mi van benne, de jobb lett a kedvem. :rofl: Persze nem az, de annak azért örülök, hogy bár furcsa az íz, de szívható. A flaskán nem találtam az összetevőkre, ízre vonatkozó infót.

8 kedvelés

Benne is van a nevében:rejtély. :grimacing: :sweat_smile:
Ha ízlik, akkor :rocket:

6 kedvelés