… Bárhol
Ja…Úgy határozottan igen…azt hiszem…
Akkor már fixen megérte … Aszem
Annál mindenképp jobb ez így … Mint amikor nincs koksz … de nincs íz sem
Persze hogy megérte, eddig csak fél kiló vatta és 10 méter drót fogyott el. Bele sem merek gondolni mennyire jó lenne, ha a 15% helyett a gyári ajánlás szerinti 20%-ban kevertem volna.
Ezert rendelek en csakis la tabaccheria aromát. Valamivel biztos drágább, de legalább jó és elszívható cucc.
Néha azért megkóstolsz.te is valamiket nehéz folyamatosan ellenállni. (Bár én becopom szinte mindig, ha kísérletezni kezdek) Nekem az Azhads, neked a La Tabi. Most meg nemsoká jön a Blendfeel vész
Muszáj kóstolgatni ezt azt … Etetni kell a lefolyót
Mondjuk amit lehet megmentek … Vagy van amit később kedvelek meg …
Már vásárlom a La tabaccheria aromát!! Van De a Blendfeel koncentrátumban sem csalódtam eddig!!Csal ez a longfil volt próba!!
Elég kicsi … Jó értelemben Gratulálok
Ebben igazad van. Persze, én is megkóstolok új izeket is, nemrég pl rendeltem egy rakás a&l aromát mert kívántam egy kis hűsítőt is…
Én akkor se dobtam volna a lefolyóba… odaadtam volna az éhezőknek…
Márhogy TE kisérletezel vagy rajtad kisérleteznek?
Ezt lehet … . így is és úgy is írni
Ez bal kezes mod! Vajon készítenek belőle jobb kezes modot is?
Valaki kóstolta már ezeket?
814 Merovee Orange Citron Vert Cassis Fruit Du Dragon - 20%-ban keverve - illata jó citromos, narancsos, de még érlelődik (2 napja kevertem) - jónak ígérkezik az illata alapján!
A&L ? Green Mystery - 3mg nikotin erősségre keverve 3 nap érlelést követően megpróbáltam. Már boosterezéskor furcsak száraz széna, fűszag ütötte meg az illatérzékelő receptoraimat. Nem sok jót jósoltam neki. Ma megkóstoltam, hát mit mondjak, elsőre az íze is mint amilyen a szaga: száraz széna. Majd kóstolgatás közben szépen átalakult az íz. Most olyan fű - cannabis - íze és illlata van, gyenge, közepes hűsítéssel, amit talán valamelyik mentának köszönhető, aminek az íze is kiérezhető. Nem tudom mi van benne, de jobb lett a kedvem. Persze nem az, de annak azért örülök, hogy bár furcsa az íz, de szívható. A flaskán nem találtam az összetevőkre, ízre vonatkozó infót.
Benne is van a nevében:rejtély.
Ha ízlik, akkor