Következő keverést akkor én is kevesebb VG-vel csinálom … Igazából a gőz mennyisége engem nem érdekel ,csak az íz… Köszönöm …
A&L Abricot 70/30 VG/PG 10 % ba keverve …
Monó Sárgabarack.
Intenzív ízeket ad . Édessége lehetne erősebb , inkább emlékeztet a nagymama savanykás barack lekvárjára !
Pozitívan csalódtam benne a… mono málna nurofen íze után kicsit félve kevertem be …
Ebből a sorozatból még vár a kóstolásra két fajta , remélem azok is lesznek ennyire finomak …
Találtam mèg egy-kèt aromát az eliquidonlineshop oldalon,amik számomra èrdekesek lehetnek.
A mottóm mèg mindig: A vantól nem kell fèlni!
És megnyugtatásképpen, ha bárki is a flakonok címkéjén feltüntetett dátum miatt aggódna:
Két hete gőzölöm a képen látható aromából készült liquidet, és nem tapasztaltam semmilyen problémát.
Sőt, nekem sincs bajom tőle.
Lehet csak nem vettem észre, de én nem is látok lejárati időt például az Azhad és LaTabaccheria aromákon. Van egy batch szám, talán utalhat a gyártási hónapra/évre de lejárat nincs
Én is kerestem, de a Blendfeelen sem találtam!!
Erről van szó, igazi olasz életstílus, minek stresszeljenek még ezzel is
Megnéztem a Tabacchificio 3.0 sincs! Szerintem a kivonat- nál nincs is!!
Na erre én se jöttem rá.
Barna, büdös, tehát jó.
(És tuti nem voltak használtak )
Örök garanciális!!
Élettartam
(Hogy kié azt nem írják…)
Azért, ha van rá megfejtés, megoldóképlet, én is szívesen veszem.
Én is!! Vagy lehet úgy gondolják ezek annyira finomak, hogy hamar elfogynak, nem kell szavatosság idő!!
Akkor ezért nem lehet már Mammut-konzervet se találni sehol
Mindenesetre illene lenni rajta, mert nem is valami bóvlik. Ráadásul kódolatlanul.
Nem írják rá ,mert ismerik a véper pofánk … és tudják , le xarjuk
Megkérdeztem a Gilbertet a Blendfeelről azt írja 1-2 év!! A címkén van feltüntetve!! Ha nem találod fordulj a gyártóhoz!!
Na jó, de mikortól?
A gyártástól!!
És az fel van tüntetve?
Miért lenne!! Legalább is nekünk laikusoknak nincs!!