Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

A tűzgomb nagyon könnyen jár,èppen csak megnyomom,már működik is.Viszon három klikkre le tudom zárni,aztán ismèt háromra feloldani,ez így pillanatok alatt megvan.

7 kedvelés

A&L- nél néztem

6 kedvelés

Akkor az nálam annyira nem szerencsés. Soha semmit nem zárok le, lusta vagyok​:grin:

6 kedvelés

Köszi!! Én a VapeSourcing-nél 53 dollár

5 kedvelés

Sourcemore…38$. -24h!-van készlet!

6 kedvelés

54 99 dollárt ír

4 kedvelés

Jelentkezz be​:grinning: ők ilyenek

Bocs, csak 36…- jah, szállítással cc.45$-ban megáll(ld.alattam​:grinning:)

7 kedvelés

43.14 $ nèmi bónuszponttal,ebben benne van a szállítás is,mi bő kèt hèt sourcemore.

5 kedvelés

Ez meglehetősen gyenge kifogás. :sweat_smile:

4 kedvelés

Mert ha te veszel egy cthulhu valor-t, akkor nekem már nem maradna… :rofl:, mert nagyon gondoljozok rajta h vegyek még egyet. Annyira bejött. Szerencsére vam nálam egy kis (7ml) black Cavendish dohány kívonatos leves. Ami, anno, úgy lett bekeverve, h az aromás üveg alján amit már nem lehet kicsorgatni, arra öntöttem niket meg alaplavet. (Beszélünk itt pár cseppről)…Szóval nem dobok hátast tőle íz téren. De ezt a levest is nagyon jól adja… szóval, no comment.
Egy apró szösszenet, a palástok, ( mind a kettő), talán 0.3-0.4 mm-el rövidebb mint kellene, ezért kissé mozog rajta fel-le, és körbe is. De ettől egyáltalán nem ereszt. Ez lehet akár gyártási hiba is… nem mondom meg h mi…Nincs szörcsögés, semmi liquid kifolyás. Nagyon megkedveltem …

6 kedvelés

Kell hergelni… :roll_eyes:

convince homer simpson GIF

5 kedvelés

Soha nem rendeltem innen még ,de van fiókom!! Most be vagyok jelentkezve!!

5 kedvelés

A Valor olyan igazi ‘régivágású’ rendszer, semmi felesleges csicsa meg innováció, tipikusan nekem való tank

6 kedvelés

Akkor az a bibi, még szűz a fiók! 2. rendeléstől olcsósodik- legalábbis sok sok éve így működött.

6 kedvelés

Köszi!!

5 kedvelés

Azért mert nem vagy bejelentkezve, és ha már rendeltél korábban is tőlük akkor újabb árengedményt kapsz.

5 kedvelés

Nem lehet kiválasztani, hogy ez már legyen a 2. rendelés? Az elsőt meg majd megejtjük később :grin:

7 kedvelés

Be vagyok jelentkezve!! De soha nem rendeltem!!

5 kedvelés

Akkor ott lesz a bibi

5 kedvelés

Szerintem ha nagyon rákívánsz, megoldjuk​:thinking:

5 kedvelés