Nem furcsa a tűzgomb elhelyezkedése…?
A tűzgomb jó helyen van, a modot építették köré rossz irányban
Szia Robi!
A méretéből adódóan,számomra egyáltalán nem furcsa a tűzgomb elhelyezése.
Sőt,annyira jól rááll a kezemre,hogy nem is nagyon kellett szoknom.
Szia Jani! Gratula az MQ-hoz! Aprócska kérdés TC alatt kis zizergő hangot hallani? És még egy szösszenet akksival mennyi a súlya? Köszi!
Szia Elek! Sajnos nem tudok válaszolni a kérdéseidre. Nincs olyan mérlegem, amivel megmérném a mod súlyát akkumulátorral együtt. Ami a TC módot illeti, még annyira új a mod, hogy nem volt lehetőségem kipróbálni, és 90%-ban már csak kanthal huzalt használok a tankjaimban. A vásárlás célja inkább egy megbízható, hosszútávon jól használható elektronika volt a pénzemért.
A mod 77g. Egy 18650 meg cc.42-45.
Olyan 120-125g körül lőném be. Hópihe
Összehasonlításnak Ez a súlycsoport
Köszi! Danival szeretném összehasonlítani. Ezért kellene pontos érték az MQ-ról. Anyagminőségre lehetne következtetni.
77g, alul-felül SS, a kettő között alu. Dani micro.
A képen a kisded Pipeline pro S(ami ugyanaz gyakorlatilag - akkuval együtt mérve/+ Samsung 25R)
Komolyan viszket a mutatóujjam egy fekete MQ+Cthulhu Valor kombináció után
Beszéljetek már le róla, miért lenne ez rossz nekem
Csak a pénztárcád bánná. A józan ész azt diktálja kell neked!
A józan ész azt mondja, mi a f@cnak…
De azt nem kérdeztem eddig
Most lebeszélsz róla?? Elsőre nem volt egyértelmű számomra
Szerintem meg kell venned!! Nagyon jól néz ki!! Már én is beletettem a kosárba valor nélkül mer az van!! Csak én is gondolkodom ,minek is? De nagyon tetszik!!
Addig kell venni,amíg mindkettő kapható.
Amúgy is kezd hígulni az eszközgyártás vape vonalon is.
Szerintem ennyi pénzért… Hamar el fog kopni mindenhonnan …
Kösz a kifogásokat! 1 helyről jönne, 4-5 nap, free shipping, van nekik 2,5ös BP mods vatta, amiből kéne egy…
Hát akkor csak a vatta végett!!
@John tűzgomb mennyire jár könnyen, van neki egy kis tartása? Mindent csak úgy lezáratlanul dobok be táskába, ilyen öregen már nem veszek fel új szokásokat egy rossz konstrukció miatt
Megkérdezhetem honnét rendeled?? A gyors szállítás végett!! Persze ha csak nem titok!!