Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

5 kedvelés

Nem furcsa a tűzgomb elhelyezkedése…?

6 kedvelés

A tűzgomb jó helyen van, a modot építették köré rossz irányban :roll_eyes::joy:

6 kedvelés

Szia Robi!
A méretéből adódóan,számomra egyáltalán nem furcsa a tűzgomb elhelyezése.
Sőt,annyira jól rááll a kezemre,hogy nem is nagyon kellett szoknom.

9 kedvelés

Szia Jani! Gratula az MQ-hoz! Aprócska kérdés TC alatt kis zizergő hangot hallani? És még egy szösszenet akksival mennyi a súlya? Köszi!

7 kedvelés

Szia Elek! Sajnos nem tudok válaszolni a kérdéseidre. Nincs olyan mérlegem, amivel megmérném a mod súlyát akkumulátorral együtt. Ami a TC módot illeti, még annyira új a mod, hogy nem volt lehetőségem kipróbálni, és 90%-ban már csak kanthal huzalt használok a tankjaimban. A vásárlás célja inkább egy megbízható, hosszútávon jól használható elektronika volt a pénzemért.

10 kedvelés

A mod 77g. Egy 18650 meg cc.42-45.
Olyan 120-125g körül lőném be. Hópihe​:rofl::smiling_face_with_three_hearts:

Összehasonlításnak​:+1: Ez a súlycsoport

9 kedvelés

Köszi! Danival szeretném összehasonlítani. Ezért kellene pontos érték az MQ-ról. Anyagminőségre lehetne következtetni.

7 kedvelés

77g, alul-felül SS, a kettő között alu. Dani micro.
A képen a kisded Pipeline pro S(ami ugyanaz gyakorlatilag - akkuval együtt mérve/+ Samsung 25R)

Komolyan viszket a mutatóujjam egy fekete MQ+Cthulhu Valor kombináció után​:thinking:
Beszéljetek már le róla, miért lenne ez rossz nekem​:rofl:

9 kedvelés

Csak a pénztárcád bánná. A józan ész azt diktálja kell neked! :smile:

5 kedvelés

Hátha ez segít. :sweat_smile:

Szerintem nem rossz összeállítás. :slightly_smiling_face:

13 kedvelés

A józan ész azt mondja, mi a f@cnak…:rofl:
De azt nem kérdeztem eddig

9 kedvelés

Most lebeszélsz róla?? Elsőre nem volt egyértelmű számomra​:thinking::joy::joy:

7 kedvelés

Szerintem meg kell venned!! Nagyon jól néz ki!! Már én is beletettem a kosárba valor nélkül mer az van!! Csak én is gondolkodom ,minek is? De nagyon tetszik!!

8 kedvelés

Addig kell venni,amíg mindkettő kapható.
Amúgy is kezd hígulni az eszközgyártás vape vonalon is. :slightly_frowning_face:

9 kedvelés

Szerintem ennyi pénzért… Hamar el fog kopni mindenhonnan …

8 kedvelés

Kösz a kifogásokat!:grinning: 1 helyről jönne, 4-5 nap, free shipping, van nekik 2,5ös BP mods vatta, amiből kéne egy…:tired_face::tired_face::tired_face:

7 kedvelés

Hát akkor csak a vatta végett!! :grin:

6 kedvelés

@John tűzgomb mennyire jár könnyen, van neki egy kis tartása? Mindent csak úgy lezáratlanul dobok be táskába, ilyen öregen már nem veszek fel új szokásokat egy rossz konstrukció miatt​:rofl:

7 kedvelés

Megkérdezhetem honnét rendeled?? A gyors szállítás végett!! Persze ha csak nem titok!!

5 kedvelés