Így jártam!! Akkor rendelni kell és kész!! Az mindent megold!!
Köszönöm a lehetőséget!!! Még egy kicsit gondolkodom, mért semmi másért nem akarom, csak mert tetszik!! Ésszerű magyarázatóm nincs 3 Dani mellé, dolgozni megint csak sajnálnám, meg a 6 pico van dolgozni!!
Én is elengedem mert 21700-zal szimpatizálok egy ideje. Az meg van 2 meg egy bontatlan már)
Az milyen ?mármint a pico 6? Vagy 6 drb van belőle?..
6db van belőle!!
Nem szólalok meg, mert van 7 db Expromizer v4-em ami jó, az jó
A pico nagyon strapabíró!! Dolgozni fizikai munkában tökéletes!! Nem utolsósorban nem sajnálja az ember!!
Igen, jogos és meg is értelek. Akkoriban még jobban készültek masszív, strapabíróbb fémtestű modok).
Ki javit itt modokat?
Nem lesz ez így jól… 90 juró volt ezen a héten a 2 kazán, erre fel meg most újra van raktáron mq class mod. És éppen útba esik (esne)… de csak ss es gunmetal színben van…
Nekem a gunmetal tetszik!! Ha rendelek az lesz!! Neked meg ha útba esik, hát szerintem nézzél be!!
Szerintem is az a legszebb mondjuk én amúgy sem rajongok a fekete vape cuccokért
Már majdnem olyan pofátlan drága a posta, mint itthon 2 szomszéd falu közt, elsőbbségi nélkül…
Az SS is igen szép.
.
.
.
NEEEM! (Semmit)
Csak idegesítsd az embert!!
Ne is mond …postán akartam feladni levélként egy kis pod-ot … Mondva hogy minnèl olcsóbb legyen a vevőnek… Hát… bármivel jobban jártunk volna még talán akkor is ha kocsival házhoz viszem …
Sima levél 900 ha ajánlott akkor már 1800 ,ha csomag akkor 2700
Embert, asszonyt, mindent is
Be is néztem, de kár volt. Mq class mod volt, csak az volt a gond h az online vonalon lehetett rendelni. Ha mod nincs, veszek még egy valor-t. Az sem volt csak online… vettem egy tekercs huzalt (üres kézzel nem távozunk vape boltból ), és kijöttem.
Megértelek Robi, tudom miröl beszélsz. Sokáig így voltam a hanglemez boltokkal is…
Hát sajnálom!! De majd akkor sűrűn kel nyomkodni az entert!!