Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Így jártam!! Akkor rendelni kell és kész!! Az mindent megold!! :rofl:

5 kedvelés

Köszönöm a lehetőséget!!! Még egy kicsit gondolkodom, mért semmi másért nem akarom, csak mert tetszik!! Ésszerű magyarázatóm nincs 3 Dani mellé, dolgozni megint csak sajnálnám, meg a 6 pico van dolgozni!!

7 kedvelés

Én is elengedem mert 21700-zal szimpatizálok egy ideje. Az meg van 2 meg egy bontatlan már)

5 kedvelés

Az milyen ?mármint a pico 6? Vagy 6 drb van belőle?..:rofl:

6 kedvelés

6db van belőle!! :grin:

6 kedvelés

Nem szólalok meg, mert van 7 db Expromizer v4-em :roll_eyes::joy: ami jó, az jó

7 kedvelés

A pico nagyon strapabíró!! Dolgozni fizikai munkában tökéletes!! Nem utolsósorban nem sajnálja az ember!!

7 kedvelés

Igen, jogos és meg is értelek. Akkoriban még jobban készültek masszív, strapabíróbb fémtestű modok).

7 kedvelés

Ki javit itt modokat?

3 kedvelés

Nem lesz ez így jól… 90 juró volt ezen a héten a 2 kazán, erre fel meg most újra van raktáron mq class mod. És éppen útba esik (esne)…:rofl::money_mouth_face::money_mouth_face: de csak ss es gunmetal színben van…

7 kedvelés

Nekem a gunmetal tetszik!! Ha rendelek az lesz!! Neked meg ha útba esik, hát szerintem nézzél be!! :joy:

6 kedvelés

Szerintem is az a legszebb :heart: mondjuk én amúgy sem rajongok a fekete vape cuccokért

6 kedvelés

Szállítással együtt így lehet rajta gondolkodni …

6 kedvelés

Már majdnem olyan pofátlan drága a posta, mint itthon 2 szomszéd falu közt, elsőbbségi nélkül… :roll_eyes::joy::disappointed_relieved:
Az SS is igen szép.
.
.
.
NEEEM! (Semmit)

5 kedvelés

Csak idegesítsd az embert!! :grin:

5 kedvelés

Ne is mond …postán akartam feladni levélként egy kis pod-ot … Mondva hogy minnèl olcsóbb legyen a vevőnek… Hát… bármivel jobban jártunk volna még talán akkor is ha kocsival házhoz viszem …

Sima levél 900 ha ajánlott akkor már 1800 ,ha csomag akkor 2700

6 kedvelés

Embert, asszonyt, mindent is :roll_eyes:
Scared Still Waiting GIF by Looney Tunes

6 kedvelés

Be is néztem, de kár volt. Mq class mod volt, csak az volt a gond h az online vonalon lehetett rendelni. Ha mod nincs, veszek még egy valor-t. Az sem volt csak online… vettem egy tekercs huzalt (üres kézzel nem távozunk vape boltból :rofl:), és kijöttem.:rofl:

7 kedvelés

Megértelek Robi, tudom miröl beszélsz. Sokáig így voltam a hanglemez boltokkal is… :grin:

7 kedvelés

Hát sajnálom!! De majd akkor sűrűn kel nyomkodni az entert!! :grinning:

6 kedvelés