Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hát azt a lapos huzalt le cserélem azt hiszem mert még az orromat is szétszedi!!

8 kedvelés

@Zoli76 Jogos a felvetés, valóban nem árultam el, mert nagyon titkos! :rofl: Komolyra fordítva a szót, ez a Solubarome Olasz citrom. És ahogy írtad, akkor ez a citrusolaj miatt lehet?

Azzal, hogy a vélemények alapján undorító, és az aromák legalja a Solubarome, már csak akkor szembesültem, miután megrendeltem, majd amikor megérkezett megosztottam veletek itt a fórumon nagy örömömben. Na már akkor megosztottátok velem a véleményeteket erről a márkáról. De ennek ellenére, gondoltam csak azért is kipróbálom, hátha nekem ízleni fog, vagy esetleg elszívható kategória, hogy ne menjen a lefolyóba. :rofl: Eddig még semmi sem végezte ott, max feljavítom valami ütősebb aromával, ami nem solub! :wink:

8 kedvelés

Igazad van!! Keveset keverj belőlük, próbáld ki, hát ha neked ízlik!! Ha nem akkor vagy fel tudod javítani vagy nem!! Mindig próbálkozik az ember mielőtt kiönti!! :grin: :grin:

7 kedvelés

Ha csak a citrom, akkor a citromolaj. Nem mind undorító, ez túlzás, de összességében bajos gyártó :roll_eyes:

Legyen szerencséd :wink:ezzel meg annyit tehetsz, hogy betöltés előtt jól felrázod, aztán hátha.
Ja, és lehetőleg üveg palástos tankba, a citrusolaj némely műanyagokat megmar.

Inawera citrom nekem is hasonlóan viselkedik.

5 kedvelés

:heart: mind jártunk ebben a cipőben … És még fogunk is … Remélem azért elszivható lesz a nagyrésze vagy inkább mind …

5 kedvelés

Az anyámot … Ez így elég baba :heart:

5 kedvelés

Igen, szép, szép de egyenlőre nem találom a pluszt egy 7 szériás Dvarw-hoz képest!! Persze még csak ismerkedünk!!

6 kedvelés

Lehet nem is lesz + … A Dvarw neked szerelem :smiling_face_with_three_hearts:… Lehet csak másképp lesz K… Jó

5 kedvelés

Ma hozta a postás bácsi. Ismerkedünk egymással… :grinning:

14 kedvelés

És a végeredmény!
Ízek rendben vannak, a szépség másodlagos… :rofl:

13 kedvelés

Titokban Jedi mester vagy, valld be nyugodtan.! :joy: :saluting_face:
star wars GIF

11 kedvelés

Csak metálfétis… :rofl::rofl::rofl:

15 kedvelés

Ez igen :+1::wink:

test rod GIF

7 kedvelés

351 puff egy leselejtezésre váró Sony akkumulátorral, nem is rossz eredmény. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Puffok átlagos hossza? :grin:

5 kedvelés

6-10 sec. :sweat_smile:

5 kedvelés

Na, akkor ez nálam 581 slukk lenne :grin:

5 kedvelés

Tegnapi keverések, csak 2/3 nap, aztán GOO… :wave:

14 kedvelés

Csak addig olvastam, hogy “Mada”, agyam egyből kipótolta :joy:

5 kedvelés

Mada f…K …:thinking: