Hát azt a lapos huzalt le cserélem azt hiszem mert még az orromat is szétszedi!!
@Zoli76 Jogos a felvetés, valóban nem árultam el, mert nagyon titkos! Komolyra fordítva a szót, ez a Solubarome Olasz citrom. És ahogy írtad, akkor ez a citrusolaj miatt lehet?
Azzal, hogy a vélemények alapján undorító, és az aromák legalja a Solubarome, már csak akkor szembesültem, miután megrendeltem, majd amikor megérkezett megosztottam veletek itt a fórumon nagy örömömben. Na már akkor megosztottátok velem a véleményeteket erről a márkáról. De ennek ellenére, gondoltam csak azért is kipróbálom, hátha nekem ízleni fog, vagy esetleg elszívható kategória, hogy ne menjen a lefolyóba. Eddig még semmi sem végezte ott, max feljavítom valami ütősebb aromával, ami nem solub!
Igazad van!! Keveset keverj belőlük, próbáld ki, hát ha neked ízlik!! Ha nem akkor vagy fel tudod javítani vagy nem!! Mindig próbálkozik az ember mielőtt kiönti!!
Ha csak a citrom, akkor a citromolaj. Nem mind undorító, ez túlzás, de összességében bajos gyártó
Legyen szerencséd ezzel meg annyit tehetsz, hogy betöltés előtt jól felrázod, aztán hátha.
Ja, és lehetőleg üveg palástos tankba, a citrusolaj némely műanyagokat megmar.
Inawera citrom nekem is hasonlóan viselkedik.
mind jártunk ebben a cipőben … És még fogunk is … Remélem azért elszivható lesz a nagyrésze vagy inkább mind …
Az anyámot … Ez így elég baba
Igen, szép, szép de egyenlőre nem találom a pluszt egy 7 szériás Dvarw-hoz képest!! Persze még csak ismerkedünk!!
Lehet nem is lesz + … A Dvarw neked szerelem … Lehet csak másképp lesz K… Jó
Titokban Jedi mester vagy, valld be nyugodtan.!
Ez igen
351 puff egy leselejtezésre váró Sony akkumulátorral, nem is rossz eredmény.
Puffok átlagos hossza?
6-10 sec.
Na, akkor ez nálam 581 slukk lenne
Csak addig olvastam, hogy “Mada”, agyam egyből kipótolta
Mada f…K …