Ez ugyan RTA, de az RDA-k is ilyen “csesznyén” mutatnak rajta.
(egy műanyag alkatrész legyártására várok 1 kis ideje)
Ez is szép…
Nem mellesleg könnyű, elég jó akksi kezeléssel bír. Ezzel szemben nem valami tartós.
Mióta megvan heti háromszor edzek alkarra nehogy kiessen a kezemből
… Erre kell is … Önvédelmi eszköz… Simán
Ez is megèrkezett.
A beüzemelèssel várok egy kicsit,mert elèggè hideg mèg.
Szerk.:
Rta-val így nèz ki.
Ami elsőre meglepett,hogy mèg akkumulátorral
is nagyon könnyű.Ès persze szokás szerint hozza a yihi lappal szerelt modok minden pozitívumát.
Jó kis cucc
Alig várjuk… Grat hozzá … Széppppp
Sziasztok ismét!
Kérdésem az volna, hogy a Solubarome termékek mindig így viselkednek? Bekevertem 47PG/50VG 3mg-os alappal 10%-ban, összeráztam, majd másnap nézem elválik az alaptól az aroma. Ismét összerázogatom második nap, 3., 4… egy hét és még mindig nem férnek össze. Mintha haragudnának egymásra. Miért? Az összes Solubarome ilyen?
Nem akarlak elkeserítteni ,de a Solub egy trágya aroma … Legalább is eddig jót még nem hallottam róluk
Ha citrusolaj lenne, akkor talán…megoldásra passz. Talán mindig felrázni mielőtt öntesz? De utána lehet, hogy a tankban is elválik.
Én bő 2 éve kipróbáltam pár Solubot, ott nem volt számottevő gond a beolvadás, azok csak szimplán undorító ízűek voltak.
(Mondjuk gyümölcsösöm, főleg citrusos nem volt).
Esetleg megpróbálhatod 30-40 fokra melegítve rázni piszkosul.
A Solub szerintem nem vape aromának indult, hanem kifejezetten élelmiszeripari lehet. Ilyen 7 forintos bonbon, meg legolcsóbb szopogatós cukorka, abba tudom elképzelni.
Bárhonnan nézem annak már össze kellett volna vegyülni … De ja fel lehet még melegíteni … Vagy gyújtani …
Ez nagyon ronda, lehet hogy B.bb.Bé a pg-vg pedig rengeteg mindent beold. Ez úgy néz ki, mint étolaj a menzás leves tetején
Főleg, hogy 1 hete rázza de semmi happy finish.
Szia!! Jót nem hallottam róla, de nem próbáltam!! Így véleményt sem mondok!!
Mondjuk nem derül ki számomra egyértelműen a hozzászólásból, hány fajtánál tapasztaltad, 1 vagy több és melyik ízek.
(Mert mind nem lehet ennyire xar…)
Várjuk … … Squonkra fel …
Piszok jól néz ki!