Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ez ugyan RTA, de az RDA-k is ilyen “csesznyén” mutatnak rajta.
(egy műanyag alkatrész legyártására várok 1 kis ideje)

9 kedvelés

Ez is szép… :heart:

7 kedvelés

Nem mellesleg könnyű, elég jó akksi kezeléssel bír. :100: Ezzel szemben nem valami tartós. :confused:

7 kedvelés

Mióta megvan heti háromszor edzek alkarra nehogy kiessen a kezemből​:smile:

7 kedvelés

:joy::joy::joy::joy:… Erre kell is … Önvédelmi eszköz… Simán

5 kedvelés

handshake GIF

6 kedvelés

Ez is megèrkezett.:slightly_smiling_face:
A beüzemelèssel várok egy kicsit,mert elèggè hideg mèg.
Szerk.:
Rta-val így nèz ki.

Ami elsőre meglepett,hogy mèg akkumulátorral
is nagyon könnyű.Ès persze szokás szerint hozza a yihi lappal szerelt modok minden pozitívumát.

21 kedvelés

Jó kis cucc :+1:

5 kedvelés

Alig várjuk… Grat hozzá … Széppppp :heart:

5 kedvelés

Sziasztok ismét!

Kérdésem az volna, hogy a Solubarome termékek mindig így viselkednek? Bekevertem 47PG/50VG 3mg-os alappal 10%-ban, összeráztam, majd másnap nézem elválik az alaptól az aroma. Ismét összerázogatom második nap, 3., 4… egy hét és még mindig nem férnek össze. :grin: Mintha haragudnának egymásra. Miért? Az összes Solubarome ilyen?

4 kedvelés

Nem akarlak elkeserítteni ,de a Solub egy trágya aroma … Legalább is eddig jót még nem hallottam róluk

5 kedvelés

Ha citrusolaj lenne, akkor talán…megoldásra passz. Talán mindig felrázni mielőtt öntesz? :roll_eyes: De utána lehet, hogy a tankban is elválik.
Én bő 2 éve kipróbáltam pár Solubot, ott nem volt számottevő gond a beolvadás, azok csak szimplán undorító ízűek voltak. :nauseated_face:
(Mondjuk gyümölcsösöm, főleg citrusos nem volt).

Esetleg megpróbálhatod 30-40 fokra melegítve rázni piszkosul.
A Solub szerintem nem vape aromának indult, hanem kifejezetten élelmiszeripari lehet. Ilyen 7 forintos bonbon, meg legolcsóbb szopogatós cukorka, abba tudom elképzelni.

7 kedvelés

Bárhonnan nézem annak már össze kellett volna vegyülni … De ja fel lehet még melegíteni … Vagy gyújtani …

4 kedvelés

Ez nagyon ronda, lehet hogy B.bb.Bé :joy::disappointed_relieved: a pg-vg pedig rengeteg mindent beold. Ez úgy néz ki, mint étolaj a menzás leves tetején :thinking:

Főleg, hogy 1 hete rázza​:thinking: de semmi happy finish.

6 kedvelés

Szia!! Jót nem hallottam róla, de nem próbáltam!! Így véleményt sem mondok!!

5 kedvelés

Meg érkezett a z Aston 22

!! Indul az első rda tekerés próbálkozásom!!

10 kedvelés

Mondjuk nem derül ki számomra egyértelműen a hozzászólásból, hány fajtánál tapasztaltad, 1 vagy több :thinking:és melyik ízek.
(Mert mind nem lehet ennyire xar…)

5 kedvelés

Várjuk … :hugs:… Squonkra fel …:heart:

5 kedvelés

Piszok jól néz ki! :heart_eyes:

6 kedvelés

11 kedvelés