Kukucska …
Majd kíváncsi leszek az a kulcs kinyit vagy bezár minden ajtót!!
Nagyon jól hangzik … Sosem kostoltam ilyet … Lehet 1 X ezt is ki kellene próbálni ,
Azzal csak magadnak teszel jót!! Azt hiszem!!
Minden ajtó fotocellássá válik
Kezdjük az egyszerűbb résszel… Pulse Aio műanyag panelek … Már csak ezeket lehet kapni ésszerű árban …
Az eredeti .
És két most vásárolt … Aszem 5 euró volt a kettő… Ennyit megért
A negyedik verzió meg a Pulse CAbrIO jók.
(Megyek is, török egy kresztáblát, szabok már valamit a vénséges Yihimre)
Mi lesz a Millák alatt?
Százezrek
Dovpo Topside Dual Squonk Dead Rabbit Solo
Legújabb család tag …
Aroma A&L Dark Panda …
Az Arômes et Liquides (A&L) Panda kollekciója egy olyan recepttel gazdagodik, amely a klasszikus karamellizált szőke ízeit keveri a cukorkás alma összetettebb ízeivel
Nagyon édes finom alma … Szerelem eddig … 10 % ban keverve
Nézzük a vasakat … Első tapasztalatra K… Jó… ,de még haverkodunk
Továbbra is úgy érzem , hogy a squonk és az RDA az én vape utam … Nagyon örülök ,hogy ide keveredtem a vaperinára és megismerhettem ezt a csodát! És nem győzöm elégszer megköszönni a rengeteg segítséget
Nagyon szépen mutatnak!!!
Köszönöm!
Én is nagyom rá vagyok izgulva!! Azt hiszem márt holnap próbálhatok!! Csak ugye Mtl rdat!
Nekem először nagyon idegen volt a mod. De aztán eltelt 1-2 nap és megszoktam, hogy fogjak rá és melyik ujjal pumpáljak.
Ma ért is egy kis meglepetés. Szeretek mindent elmosni és észrevettem, hogy a squonk palack tetejém lévő kupakból nem száradt ki a víz. Mondom magamba semmi gond akkor szétcsavarozom és úgy szárítom ki. Két csavar kihajtása után szedtem is szét és észrevettem, hogy nincs benne rugó. Pedig előtte éreztem, hogy rúgózik. Nem értettem, hogy hova esett a rugó mert hallani nem hallottam semmit ami pattogott volna. És közelebbről megnézve esett le, hogy mágnes van benne és az azonos pólusok miatt van benne rúgós hatás
Nekem azonnal re állt … Talán jobban mint a Pulse … … De azért ez egy testes darab viszonyt tényleg jóval kisebb mint a képeken … Egy jobb fotóst megérdemelt volna a portfólió
Nekem a Topside Lite van 10ml tartály- 21700 akku. Csak mostan “beteg” egy ideje. (ferdén állnak rajta az RDA-k)
Hogy-hogy … Muti még