Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

-Te összekevered a fahéjas cukorral a tejbegrízt?
-Dehogyis, én meg tudom különböztetni…

.
.
.
:joy::+1:

Utolsó próbakeveréseim szomorúan néznek rám a polcról :pleading_face: de lehet, hogy mindkettőnknek jobb…

7 kedvelés

Volt nekem is keverésem, ami kóstolás után már nem lehetett megmondani mit is raktam bele. Borzasztó katyvasz lett belőle :rofl:

7 kedvelés

Ott les rám most is vagy négyféle citromos :pleading_face::scream: bele voltam pistulva, most meg felizgulásnak jele sincs.
Meg mogyorós csoki…
Meg narancsos csoki…
Visszasüllyedtem a 12 féle dohánykivonat meg a 6 féle karamellás desszert bugyrába…se banán, se citrom, se here, se zádé :thinking:

7 kedvelés

Pedig egy jó citromos … mogyorós csokis… Párja nem lenne :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

Én meg nagyon bosszús vagyok!! A Baffometto.nak a mai naptól nem érzek semmilyen ízét!! Sem Dvarwból, sem Arcanaból!!

7 kedvelés

Ejjha…pedig lehet mondani, hogy annak van karaktere :slightly_smiling_face:bár inkább “vaskos” íz, mint éles.

3 kedvelés

Igen! Tegnap még minden jó, ma meg már semmi!! Lehet ízvakság vagy nem tudom!

3 kedvelés

Ez ilyenekor íz vakság ? Vagy a Liquid lett rossz ?

4 kedvelés

2 hónapos kb, rossz biztos nem!!

4 kedvelés

Szia Tibor!
Tekerd újra a tankot,egy próbát megèr.

7 kedvelés

Fordul elő néha, nálam is volt már, bár inkább náthás állapotban szokott jelentkezni ilyesmi.
De én is váltogatok néha kivonatot is.

4 kedvelés

Már többször megtörtént!! 28 Ga- 29 Ga- 30 Ga, Cotton clouds és Muji vattákkal!!

3 kedvelés

Ezt használtam az utóbbi időben a legtöbbet! De közben mást is, igaz csak ritkán!! Mondjuk úgy mintha ebből elszívtam válna egy doboz cigit a másikból meg egy szálat!!

4 kedvelés

Akkor szerintem elteltèl vele.Szoktam èn is így járni.
Ilyenkor egy-kèt napig más ízt gőzölök,utánna helyreáll
minden.

6 kedvelés

Köszi! Remélem!! Most az FA latakiát próbálom az jó!

5 kedvelés

Pedig az sem egy éles ízű leves…akkor valóban eltelhettél.
Én ilyenkor átteszem a bal kezembe…
.

.
.
Olyankor sem történik semmi.
:rofl::roll_eyes:

5 kedvelés

Mint az élet jó dolgai általában, semmi sem tart örökké. :face_holding_back_tears: :rofl:

6 kedvelés

Mit ettél/ittál ma? Költői kérdés, nálam erősen befolyásoló tényező.

5 kedvelés

Mármint hogy @Paska Tibor mit evett? :thinking::roll_eyes::rofl:

4 kedvelés

Hát, tőle kérdeztem :thinking:

4 kedvelés