-Te összekevered a fahéjas cukorral a tejbegrízt?
-Dehogyis, én meg tudom különböztetni…
.
.
.
Utolsó próbakeveréseim szomorúan néznek rám a polcról de lehet, hogy mindkettőnknek jobb…
-Te összekevered a fahéjas cukorral a tejbegrízt?
-Dehogyis, én meg tudom különböztetni…
.
.
.
Utolsó próbakeveréseim szomorúan néznek rám a polcról de lehet, hogy mindkettőnknek jobb…
Volt nekem is keverésem, ami kóstolás után már nem lehetett megmondani mit is raktam bele. Borzasztó katyvasz lett belőle
Ott les rám most is vagy négyféle citromos bele voltam pistulva, most meg felizgulásnak jele sincs.
Meg mogyorós csoki…
Meg narancsos csoki…
Visszasüllyedtem a 12 féle dohánykivonat meg a 6 féle karamellás desszert bugyrába…se banán, se citrom, se here, se zádé
Pedig egy jó citromos … mogyorós csokis… Párja nem lenne
Én meg nagyon bosszús vagyok!! A Baffometto.nak a mai naptól nem érzek semmilyen ízét!! Sem Dvarwból, sem Arcanaból!!
Ejjha…pedig lehet mondani, hogy annak van karaktere bár inkább “vaskos” íz, mint éles.
Igen! Tegnap még minden jó, ma meg már semmi!! Lehet ízvakság vagy nem tudom!
Ez ilyenekor íz vakság ? Vagy a Liquid lett rossz ?
2 hónapos kb, rossz biztos nem!!
Szia Tibor!
Tekerd újra a tankot,egy próbát megèr.
Fordul elő néha, nálam is volt már, bár inkább náthás állapotban szokott jelentkezni ilyesmi.
De én is váltogatok néha kivonatot is.
Már többször megtörtént!! 28 Ga- 29 Ga- 30 Ga, Cotton clouds és Muji vattákkal!!
Ezt használtam az utóbbi időben a legtöbbet! De közben mást is, igaz csak ritkán!! Mondjuk úgy mintha ebből elszívtam válna egy doboz cigit a másikból meg egy szálat!!
Akkor szerintem elteltèl vele.Szoktam èn is így járni.
Ilyenkor egy-kèt napig más ízt gőzölök,utánna helyreáll
minden.
Köszi! Remélem!! Most az FA latakiát próbálom az jó!
Pedig az sem egy éles ízű leves…akkor valóban eltelhettél.
Én ilyenkor átteszem a bal kezembe…
.
.
.
Olyankor sem történik semmi.
Mint az élet jó dolgai általában, semmi sem tart örökké.
Mit ettél/ittál ma? Költői kérdés, nálam erősen befolyásoló tényező.
Mármint hogy @Paska Tibor mit evett?
Hát, tőle kérdeztem