Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ma tuti erőset ettél, íztelenebb a byka SE-m :grin:

4 kedvelés

Káposztát, Sültet, sütit!

4 kedvelés

Fűszeres sült. Cukros süti. Ez az :sweat_smile:

4 kedvelés

Talán a cotton clouds érdeme, hogy a B80 elketyeg fagypont alatt is a 96%VG-vel. :cold_face::snowflake:

6 kedvelés

Elég idő eltelt a teszteléséhez​:ok_hand:

17 kedvelés

Szép színesek ezek a lötyik :heart_eyes:

7 kedvelés

Mind feketét koxol… :roll_eyes:
.
.
.
:wink::grin:

9 kedvelés

De a színesből feketévé válás időszakában remélhetőleg örömet szereznek.

7 kedvelés

Nálam hamarabb ég el a vatta minthogy kokszos legyen​:sweat_smile:

8 kedvelés

Rapid tesztem eredménye:

70VG/30PG alaplé

Friandiz Bubble Gum 7,5/10 15%
Friandiz Sweetibus 7,5/10 15%
Friandiz Sweetless 7,5/10 15%
Friandiz Sweet Cola 7,5/10 15%
Friandiz Sweet Strawberry 8/10 15%
Chido Fraise Fruit du dragon 9/10 15%
Biggy Bear Mix de Fraises Acidulées 9/10 13,5%
Biggy Bear Grenade Fraise Kiwi 9/10 13,5%

A tesztelt aromák a mostani kedvezményes Kumulus árak mellett baromira megérik a pénzüket ( plusz kuponokkal pedig már pofátlanul olcsón be lehet szerezni).

Friandiz Bubble Gum kicsit gömbrágós de nem olyan extra édes, hogy túlzásnak érződjön.
Friandiz Sweetibust és a Sweetlesst egy kalap alá venném mert hasonló ízeik vannak. Gyors tesztnek “hála” nem igazán tudtam megkülönböztetni de nekem Skittles és Jelly Beans ízeket fedeztem fel bennük.
Friandiz Sweet Cola olyan egyszerű kóla ízű. Nem rossz de én nem is vagyok igazán nagy kóla fogyasztó, hogy Pepsit vagy Coca Colát érezzek ki belőle.
Friandiz Sweet Strawberry már egy hajszállal jobban tetszett mint az előzőek. Édes eperes gumicukor íz ami inkább műeper mint igazi eper. De nekem nagyon tetszik. :blush:
Chido Fraise Fruit du dragon hozza azt az ízt amit a Chido aromák tudnak. Nem annyira hűs mint a Secret Keys - Secret Love liquidje ami nagyon tetszik. Egyre jobban tetszik a sárkány gyümölcsös világ.
Biggy Bear aromák fantasztikusak. Eddig még nem találkoztam olyan aromával ami ennyire édes lenne 13,5%-os keveréssel és mellette
ennyire hűs is. Nálam már feszegeti a tűréshatárt de beszíváskor annyira jó cukorkás íze van csak kifújáskor jön az agyamba szálló fagyás :smile: Csak a hűsités miatt nem 10/10 nálam.

Friandiz és a Chido aromákkal még teszek egy próbát 17,5%-on de összességében baromi jó termékekről van szó baráti áron!

13 kedvelés

Itt van az ideje a 2025-ös újévi alaplé leves érlelésnek:

PG:

VG:

50/50 PG/VG:

50/50/3 PG/VG:

13 kedvelés

A Biggy-t csak 10% ba kevertem az ízek úgy is bombák … Viszont a hűsítés bőven határ alá esett …nálam … mondjuk RBA-ba RDA ban lehet még alá lehetne menni … szerintem nem menne az íz rovásara

7 kedvelés

Kolléga ajándéka a közös évzáró vacsora “sorsoljunk és ajándékozzuk meg egymást” részében… (Ráadásul mentes…)

Erre mondják, hogy majdnem talált… :rofl:

11 kedvelés

Lehet ez lesz a sötét jövő…
Vagy feléled a liquid turizmus, mint hajdanán a fagyasztóládákkal.

6 kedvelés

Most is kell majd fagyasztóláda IS :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Ránézésre csábítóak :star_struck:
(Ja, nem ide… :roll_eyes:)

5 kedvelés

A Bourbon dohány az borzasztó!! Egyszer hozott a barátnőm!! Nálam lefolyó!!

5 kedvelés

Raktam egy pöttyöt az ujjamra, ennek konkrétan bóti karácsonyi meggyszörp íze van…

5 kedvelés

Új év, “régi” új szokások!

Idő teljében délelőtt úgy gondoltam, leporolom a régi 19/22-es Origen tankomat. Kerestem hozzá valami nem mindennapi levest, így találtam rá a hűtő mélyén erre a 10 millis Latabi Burley-re. Gondoltam legyen ez, érni tuti beérett, tekintve, hogy több, mint két éve kaptam Gőzlérforgácsoló Szabitól, bekeverve, kóstolónak. Nem tudom, milyen alapjáraton a Burley, de ennek konkrétan hamutál, és “10 éve be nem kapcsolt E400-as esztergagép” íze van… :rofl:

Kávé mellé reggel tökéletes lesz. BÚÉK!

15 kedvelés

Hamus avas gépzsír, mennyeien hangzik. :sweat_smile:

8 kedvelés