Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Pezsgőtabletta is van belőle? Tök jó :smiley:

10 kedvelés

Eddig minden Al Carlo aroma finom volt amit kostoltam :heart:

Finom Gőzöket :heart:

8 kedvelés

Ez már 2 naposan is jó. Remélem így is marad :slightly_smiling_face:

17 kedvelés

Akkor rápróbálok, nálam 30+ napos. :wink: :thinking: :saluting_face:

7 kedvelés

Ahogy írja, kicsit édeskés! De én azt szeretem. Túlzásba azért nem vitték :+1:
Persze ez függ a setuptól is.
A kedvencem az obsidian például podban, szinte szivhatatlanul édes.

9 kedvelés

Megöntöm vele a kölcsön Taifun RTA-t. Bizakodok! :face_with_peeking_eye: :saluting_face:

Hamar elfog fogyni úgy érzem, finom, valóban. :yum: :grin:

14 kedvelés

Én a Tobacco Cubano-ra vagyok ráizgulva. Jó vastag, igazi téli dohányíz :grinning:

10 kedvelés

Mintha kevertem volna olyantot is. :face_with_peeking_eye: :saluting_face:
szerk.: Cubano Cream a Bombo Solo-tól amit kevertem. :wink: :grimacing:

6 kedvelés

Igen, az nem az, de kíváncsi az vagyok :grinning:

6 kedvelés

Nagyon szeretem, de sajnos nagyon gyorsan fogy! :heart_eyes: :wave: :laughing:

12 kedvelés

Nekem meg 10 perce fogyott el a Carat-ból a Woody Tobacco. Most így a Crunchy-ról jutott eszembe. Mondjuk a 10 perc az nem volt olyan régen, szóval egyébként is eszemben volt :sweat_smile:

7 kedvelés

Már 20 :roll_eyes::scream:

(Irigyellek kicsit, hogy van bátorságod ennyi mindent mekkóstálni :+1:)

4 kedvelés

Ez nem bátorság. Igény :grinning:

8 kedvelés

Mondjuk úgy mondom, mintha nem várna rám vagy 15 új íz, köztük valamelyik ráadásul lóval kapcsolatos (rövid az eszem, nem rémlik melyik és mijjen részével :grin:).
Téged meg még kevésbé tört meg ez a gasztroélmény - ez jó :+1: (ha beszabadulnál a hűtőm felső polcára, van ott 2 doboznyi “élmény” :roll_eyes::grin:) csak a vaj mellett óvatosan.

8 kedvelés

Én kicsiben tolom … mindig csak 5 vár kóstolásra…

Mai áldozat egy sima naturális pisztácia az A&L től

A kedvencem ez sem lesz , de nem lefolyó kategória … nekem inkább hajaz RDA-ban a marcipánra,de édesség nélkül… lehet nagyon jól menne valami vaníliás pudingos levesbe kísérő ízként …
El fogom pöfékelni,mert nem rossz , de újra nem venném …

8 kedvelés

Karnyújtásnyira vagy a Dubáj levestől, jót is tehet a vanília-adalék :grin::+1: én se tolom már annyira nagyban, nem szeretek sírni​:disappointed_relieved::rofl:

(Az ominózus botladozásaim óta, ami az elején volt, szigorú szaglászás és nyalópróba​:roll_eyes:)

((És nem egyböl 120 ml-t gyártok mindenből​:grin:))

5 kedvelés

Én a könnyű matek miatt mindenből 100 milit keverek :joy: na meg a DL miatt … De lehet lejjebb kell mennem mondjuk 10 re :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Oké, akkor majd ott keresem :sweat_smile:

4 kedvelés

Ezeket a “natur” ízeket mind keverni kell valami mással. Én is berendeltem majd mindegyik ízből, ezt pl: keksszel fogom keverni

7 kedvelés

Azzal sem lessz rossz … még egy sima natúr sárgabarack van ebből… Aztán idén vége a kísérletezésnek. Vagy nem :joy:

6 kedvelés