Pezsgőtabletta is van belőle? Tök jó
Eddig minden Al Carlo aroma finom volt amit kostoltam
Finom Gőzöket
Akkor rápróbálok, nálam 30+ napos.
Ahogy írja, kicsit édeskés! De én azt szeretem. Túlzásba azért nem vitték
Persze ez függ a setuptól is.
A kedvencem az obsidian például podban, szinte szivhatatlanul édes.
Én a Tobacco Cubano-ra vagyok ráizgulva. Jó vastag, igazi téli dohányíz
Mintha kevertem volna olyantot is.
szerk.: Cubano Cream a Bombo Solo-tól amit kevertem.
Igen, az nem az, de kíváncsi az vagyok
Nekem meg 10 perce fogyott el a Carat-ból a Woody Tobacco. Most így a Crunchy-ról jutott eszembe. Mondjuk a 10 perc az nem volt olyan régen, szóval egyébként is eszemben volt
Már 20
(Irigyellek kicsit, hogy van bátorságod ennyi mindent mekkóstálni )
Ez nem bátorság. Igény
Mondjuk úgy mondom, mintha nem várna rám vagy 15 új íz, köztük valamelyik ráadásul lóval kapcsolatos (rövid az eszem, nem rémlik melyik és mijjen részével ).
Téged meg még kevésbé tört meg ez a gasztroélmény - ez jó (ha beszabadulnál a hűtőm felső polcára, van ott 2 doboznyi “élmény” ) csak a vaj mellett óvatosan.
Én kicsiben tolom … mindig csak 5 vár kóstolásra…
Mai áldozat egy sima naturális pisztácia az A&L től
A kedvencem ez sem lesz , de nem lefolyó kategória … nekem inkább hajaz RDA-ban a marcipánra,de édesség nélkül… lehet nagyon jól menne valami vaníliás pudingos levesbe kísérő ízként …
El fogom pöfékelni,mert nem rossz , de újra nem venném …
Karnyújtásnyira vagy a Dubáj levestől, jót is tehet a vanília-adalék én se tolom már annyira nagyban, nem szeretek sírni
(Az ominózus botladozásaim óta, ami az elején volt, szigorú szaglászás és nyalópróba)
((És nem egyböl 120 ml-t gyártok mindenből))
Én a könnyű matek miatt mindenből 100 milit keverek na meg a DL miatt … De lehet lejjebb kell mennem mondjuk 10 re
Oké, akkor majd ott keresem
Ezeket a “natur” ízeket mind keverni kell valami mással. Én is berendeltem majd mindegyik ízből, ezt pl: keksszel fogom keverni
Azzal sem lessz rossz … még egy sima natúr sárgabarack van ebből… Aztán idén vége a kísérletezésnek. Vagy nem