Èn meg a málnán gondolkodtam,de eper lett.
Az nem csak egy 10 literes tartály?
Akkor te jól döntöttél … Így mostmár tudjuk
Van 3 kb 2-3 ml maradék aromám… bele csaptam azokat is mind valami gyumi keverék … 1 X rá kóstolók aztán nyugodt szívvel adom a lefolyónak kari ajcsiba
Van itt egy vagy volt egy kedves fórumtárs akinek volt ilyen kancsó vegyes liquidje
De én nem csinálok ilyet
Mivel ezen márkához, még nem volt szerencsém, szigorúan kötelező jelleggel csak 20ml kevertem be , azt kell mondjam nagyon bejövős, és nem utolsó sorban nem kell hozzá kokszgyár! Na nézem is hol van még belőle, a nagy mizéria előtt!
KELLEMES PIHENÉST MINDENKINEK!
Javaslom még tőlük a Red Virginia-t, nekem ahhoz volt szerencsém. És egy nem kokszoló, kellemes, teltebb íz volt
Nézem is Zoli! Spanyol honba még akad-akad ez az!
Sőt a gyártó honlapján, van gazdagon minden!
Ezt jó tudni!! Még a Spanyol rendelésből van nekem is!!
Lesz ez,csak még nincs feltöltve a készlet:
https://emporiopan.it/8042-tabacchificio-30-pla
Legyen igazad (rengeteg a stock 0)
Eddig nem ilyen volt a címkéje +plusz ott a PLA is.
Egyébként TNT és Black Note kivonatos koncentrátumok,már most is kaphatók.
Mai tesztalany
Régóta szemeztem már Kumuluson a Montreal termékekkel, elég jók az értékelések, viszont most hogy Liquid-aromán szembe jött egy féláras shortfill lecsaptam rá. Egész kellemes így elsőre szálhuzallal is (pedig nagyon nem a kedvencem), ízben nálam a DC Pistachio-ra hajaz (talán jobb is ), pedig ez elvileg whiskey-krém-juharszirupos dohány.
Ez után biztos kipróbálok mást is a gyártótól.
Év végi keverések-kavarások…
Erőteljesen dobogós helyet foglal el a desszertdohányos vonal év íze kategóriájában nálam. Régebben nagy kedvencem volt a TPA Mild Black. Az alap dohányos része erre hajaz erőteljesen, valszeg nosztalgiát ébresztett bennem… Finoman van ráültetve egy minimális sütemény íz, ami csokisabb, emellé jön a citrom, de inkább a héja, savanyája nincs.(mostanában megőrülök a citrom-dohány kombóért) Minimálisan édes. Egyben az összhatás frenetikus, kb olyan érzésem volt, mint amikor frissen beleszívtam annó pár éve az első csavaros üveges Alfie-ba: ez WTF, de miért ilyen finom? Egyelőre 3 napot ért, ennyit írtak még a masterofvape-en érlelési időnek. Kiváncsi leszek, hova fejlődik, mivé érik össze…?
A teszt setup: Dani+Kayfun Lite, CB Prime, 11 watt.
Kokszolás terén?
Még nem tudom, nálam az RTA csak sör mellé kell, az meg télen lassabban fogy… (bár ez pont nem sör mellé illő íz) De a színtelenség bizakodásra ad okot. Lehet majd a Kiwi V2-t is megkínálom vele, eddig nem találtam semmit ami ízlene belőle.
Ugyanezen márka Wild Apple Tobacco-nak kellett a 30 nap.