Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Èn meg a málnán gondolkodtam,de eper lett. :sweat_smile:

5 kedvelés

Az nem csak egy 10 literes tartály? :face_with_hand_over_mouth::roll_eyes:

5 kedvelés

Akkor te jól döntöttél … :heart: Így mostmár tudjuk :joy::smiling_face_with_three_hearts:

5 kedvelés

Van 3 kb 2-3 ml maradék aromám… bele csaptam azokat is mind valami gyumi keverék … 1 X rá kóstolók :joy: aztán nyugodt szívvel adom a lefolyónak kari ajcsiba

7 kedvelés

Van itt egy vagy volt egy kedves fórumtárs akinek volt ilyen kancsó vegyes liquidje :sweat_smile:

De én nem csinálok ilyet​:grin:

6 kedvelés

Mivel ezen márkához, még nem volt szerencsém, szigorúan kötelező jelleggel csak 20ml kevertem be :+1:, azt kell mondjam nagyon bejövős, és nem utolsó sorban nem kell hozzá kokszgyár! :joy: :rofl: Na nézem is hol van még belőle, a nagy mizéria előtt! :wave:

KELLEMES PIHENÉST MINDENKINEK! :vaperina:

9 kedvelés

Javaslom még tőlük a Red Virginia-t, nekem ahhoz volt szerencsém. És egy nem kokszoló, kellemes, teltebb íz volt :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nézem is Zoli! Spanyol honba még akad-akad ez az! :wave: :heart_eyes:
Sőt a gyártó honlapján, van gazdagon minden! :+1:

6 kedvelés

Ezt jó tudni!! Még a Spanyol rendelésből van nekem is!!

6 kedvelés

Lesz ez,csak még nincs feltöltve a készlet:
https://emporiopan.it/8042-tabacchificio-30-pla

8 kedvelés

Legyen igazad :hugs: (rengeteg a stock 0)

6 kedvelés

Eddig nem ilyen volt a címkéje +plusz ott a PLA is.

7 kedvelés

Egyébként TNT és Black Note kivonatos koncentrátumok,már most is kaphatók.

7 kedvelés

Mai tesztalany :slight_smile:

Régóta szemeztem már Kumuluson a Montreal termékekkel, elég jók az értékelések, viszont most hogy Liquid-aromán szembe jött egy féláras shortfill lecsaptam rá. Egész kellemes így elsőre szálhuzallal is (pedig nagyon nem a kedvencem), ízben nálam a DC Pistachio-ra hajaz (talán jobb is :slight_smile:), pedig ez elvileg whiskey-krém-juharszirupos dohány.

Ez után biztos kipróbálok mást is a gyártótól. :slight_smile:

20 kedvelés

Év végi keverések-kavarások…

Erőteljesen dobogós helyet foglal el a desszertdohányos vonal év íze kategóriájában nálam. Régebben nagy kedvencem volt a TPA Mild Black. Az alap dohányos része erre hajaz erőteljesen, valszeg nosztalgiát ébresztett bennem… Finoman van ráültetve egy minimális sütemény íz, ami csokisabb, emellé jön a citrom, de inkább a héja, savanyája nincs.(mostanában megőrülök a citrom-dohány kombóért) Minimálisan édes. Egyben az összhatás frenetikus, kb olyan érzésem volt, mint amikor frissen beleszívtam annó pár éve az első csavaros üveges Alfie-ba: ez WTF, de miért ilyen finom? Egyelőre 3 napot ért, ennyit írtak még a masterofvape-en érlelési időnek. Kiváncsi leszek, hova fejlődik, mivé érik össze…?

A teszt setup: Dani+Kayfun Lite, CB Prime, 11 watt.

17 kedvelés

Kokszolás terén?

4 kedvelés

A mai keverés. Tényleg egyszerűbb mérleggel :slightly_smiling_face::+1:

17 kedvelés

Még nem tudom, nálam az RTA csak sör mellé kell, az meg télen lassabban fogy… (bár ez pont nem sör mellé illő íz) :smiley: De a színtelenség bizakodásra ad okot. :smile: Lehet majd a Kiwi V2-t is megkínálom vele, eddig nem találtam semmit ami ízlene belőle. :smiley:

5 kedvelés

Bekeverem, várok két hetet… Kíváncsi vagyok rá nagyon!

14 kedvelés

Ugyanezen márka Wild Apple Tobacco-nak kellett a 30 nap. :wink: :saluting_face:

6 kedvelés