Na és mit hozott haza kicsi feleségem a postáról? A Cobra-kat
Aliexpress-es rendelés. Kicsit vékonykák, de szépek és a méretük is jó. A kék ugyan olyan színű, mint a Profile X gyárija, csak ugye magasabb. És persze más a mintája is
Na és mit hozott haza kicsi feleségem a postáról? A Cobra-kat
Aliexpress-es rendelés. Kicsit vékonykák, de szépek és a méretük is jó. A kék ugyan olyan színű, mint a Profile X gyárija, csak ugye magasabb. És persze más a mintája is
Régen mennyit kerestem hálós tipet
Ez köpködésgátló, vagy rovarvédő funkció?
Hát hogy ne köpjenek a rovarok a szádba
Milyen jó, hogy az 510-es dripekbe csak kicsinyebb bugarak bírnak belemenni
(Latakia védelem ON)
Ha nincsen rendesen át turmixolva az eper vagy a málna a levesben, akkor van egy filter.
Én szeretem rágcsálni az epermagot
Lehet, hogy az eperszörp-gyárból tudnál szerezni szitán fennakadt, zsákosat, óccsón
(Majdnem mindennek megeszem a magját. Cseresznye szintig )
Azért nevettem, valahogy olyan perspektívából lett fotózva, hogy 10 literesnek látszott
(Mondom, akkor ez DL-ben is kiadja a hétvégét )
szerintem meg 1l nemnekem is nagynak tűnik a flaska
Ez 1 gallon
100 ml
Még pihentetni kéne egy kicsit talán, de nagyon kíváncsi voltam erre az aromára:
Az illata nagyon jó. Az íz viszont nekem csalódás. Biztos sokan vannak, akik a hűsítős cuccokat preferálják, de én nem, illetve csak viszonylag keveset és ritkán használok mentolos/hűsítős aromákat.
Ennél sajnos nem volt ez feltüntetve a terméklapon, így rendesen meglepett. Pedig egyébként finom, érett eper, a gránátalmát csak halványan érzem (talán még kell neki egy kis idő), pedig remek párosításnak gondolom az édes eper és a savanykás gránátalma ízét. Ezért is rendeltem meg, bár csak 30 ml-es kiszerelés van.
Ezzel a hűsítővel nehezen fog elfogyni nàlam…
Nnna…végre megjött mindkét rendelésem. Az elekromos panasonic borotva k#rv@jó lett. Imádom pedig még csak 2x próbáltam ki. Megjött az A&L Ragnarok aromám. Tapasztalatok akik használták már én 70/20-as VG/PG arányú liquiddel szoktam keverni. Hány százalék a bevállt a többségnek? DL/MTL nem tudom még melyik irányba lesz használva de 90% hogy DL.
Ilyent nem próbáltál még:
Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy Lengyel barátaink nem
kispályáznak
Nicotine 150 mg.
Lesz ősszel egy Amszterdam- Boston repülőutam arra próbálok készülni,
valami alternatívával
De a mellé (elé) kezdésnek rendeltem egy gyöngébbet is,
(a nevét nem merem kiírni, mert félreérthető):
Ja és bátor vagyok(vagy hülye ) mind ezt a Magyar Posta hozza!!!
Még pár próba tasakot, egy kedves Vapenina barátném ajánlott fel, úgy hogy addigra meg lesz a megoldás
Tisztelettel
A nem rég kóstolt mentolos epret le kellett nyomatnom valamivel, úgy hogy előkaptam a lassan 2 hete érlelődő Tobacco Bastardsot. Nem is csalódtam. Igazi dohányos íz, jó kis dohánykeverék. Nincs nagyon “cifrázva”, nem keserű, de nem is nagyon édes. Száraz, analógos az elején, majd diós, pörkölt magvas a végén. Szerintem simán szívható akár egész nap, frissen átszokóknak is megfelelhet.