Rendben, ahogy gondolod.
Jaaaaj, az a baj, hogy mást is találtam…
Ha olyan a futárcég akkor át szoktam irányítani lerakóba. Csak egy ötlet,bár szerintem vagy ennyire tapasztalt beszerző
Sziasztok!
Valaki közületek szokott használni keveréshez Koolada hűsítőt, ha igen akkor az lenne a kérdésem, hogy én általában 120ml Chubby Gorilla flakonba szoktam bekeverni gyümölcsös aromát, de vajon mennyit kell ebből bele csöppenteni, hogy extra hűs legyen, van egy pár Bombo aroma ami ilyen, de szeretnék még hűvösebbet keverni ha lehetséges ez.
A másik, hogy esetleg valaki tud olyan webshopot ahol tudok venni Malic Acid folyadékot.
Köszönöm a figyelmeteket, segítséget.
További szép napot
Szia @mike
A kooladas kérdésre nem tudom a választ, de almasavat itt kaphatol…
Szia Kinga
Köszönöm szépen az infót majd figyelem a boltot mert most sajnos elfogyott
Hátha lesz nekik még
Köszönöm még egyszer.
Szívesen. De mikor néztem még volt
Majd jön nekik friss árú valamikor, és megint lesz
Na ezt most találtam, így már vannak küszöbértékek (min-max) ha még valakit rajtam kívül érdekel,
a kalkulátor sem rossz, több szint van benne.
Sikerült megrendelnem a legjobb cuccost a DarkStartól! Vape Asylun Lobotomy! Fantasztikus ízvilág ami a tekercs hőmérsékletétől folyamatosan változik!
Szia!
Én néha szoktam kooladat használni,de úgy hogy a tankba csepegtetek 1-2-3 cseppet,attól függ milyen kazán.Biztonsági okból,ha túl sok lenne akkor ne egy egész üveg legyen túltolva hűsítővel
The Liquid City - gyorsak. Végre egy kis Tabac Royal Havana! Plusz egy kis gyümölcsös cucc, elvégre nyár van.
Ugyanolyan cukorkát osztogatnak, mint a Vape42…
Ez a Tabak Royal kezd érdekelni
A szilvás Dark először nem jött be, de hosszú érlelés után jó lett. A Havanát viszont egyből megszerettem, legközelebb megkóstolom a Goldot is.
A minap kaptam a rendelés mellé egy ilyen aroma kóstolót:
Persze, kíváncsi voltam, bekevertem. Mostanra úgy gondoltam, kóstolható. Egy az egyben IW Gold Ducat az íze, ha ismeritek azt a mézes/csokis aromát, ami nem rossz.
Még hagyom érni tovább, hátha változik.
Havanát hogy kell elképzelni, mennyire milyen dohányos?
Inkább desszert dohány szerintem. Tehát ne karcos “hamutartó” ízre gondolj. Lágy, kicsit szivaros, mézes, rumos, diós, füstösen édeskés, jó illatú nekem… nehéz meghatározni.
Be is keverem gyorsan az egyik flakont, hogy legyen ideje beérni, mire elfogy a meglévő.
A citrusos és az epres-gránátalmás aromára is nagyon kíváncsi vagyok.
Általában nem szeretem a mentolos liquideket, de most meleg van. Így előkerült a hűtőből a korábbi vásárlásaim egyike:
Mentolos, mentolos, de mellette finom, érett fekete szeder ízű (háttérben halványan megbújó áfonyával). Aki szereti a mentolos gyümölcsös dolgokat, annak ajánlani tudom. Apránként még nálam is elfogy talán.
Én menthol kristályt használok hűsítőnek. Vettem frissen 50gr-ot, örök élet meg egy napig is kitart. Tuti receptem van a bekeverésére, abból szoktam tenni a liquidjeimbe.
Gyógyszertári minőség, ott is vettem. Ezt használják minden készítményükbe, amihez csak mentol kell. 1gr-ot oldok fel 10ml PG-ben (mikroban 5 másodperc) és nagyon jó aromát kapok.
Nem tudom ki emlékszik rá, de volt tökös koromban az a műanyag eldobható cigicsikkes szipka utánzat. Ugyan olyan full menthol ez is, akár hányszor bele szagolok a dobozba mindig felrémlik a balatonparti trafik, ahol egy osztálykiránduláson vettem egy ilyet. A búcsúkban is lehetett kapni, iszonyat finom volt és mindig tök sajnáltam, mikor kifogyott.