Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Na mára ennyi. Majd holnap foglalkozom témával. Gondoltam kicsavarom, visszateszem a dobozába. Na de ahhoz meg kell dönteni a lámpát, hogy elerjem. Csak az maradt ki a tervből hogy az alja tele van pakolva virággal. A többit a fantáziátokra bízom :neutral_face::person_shrugging:

8 kedvelés

Majd holnap porszívóz ma pihiz…

7 kedvelés

De miért kell egy izzónak okosnak lennie? Beszélgeti fogsz vele? :smiley:

5 kedvelés

El tudja dönteni önállóan, hogy “most kimegyek” :grin:

3 kedvelés

Na, utána próbáltam olvasni ezer helyen, de feladom​:roll_eyes: nem tudom melyikek a “pure” dohányutánzatok igazán. :roll_eyes: Azhads-ból szakértő vagyok, de ez a Blendfeel egy vak ló…

3 kedvelés

Nade mijazhogy pure? Többnyire minden keverék.

2 kedvelés

Krumpli pure

8 kedvelés

Hátvazze amit olyan 3 méterrel fentebb soroltam pár Dzsihados aroma, na azok mind ilyen trükkmentes dohányok. Némelyik füstösebb, mások meg karakteresebbek, de a lényeg: egyik sincs “megbolondítva” mimózalevéllel, kolbászzsíron füstölt kókusszal, csipetnyi fahéjas burgonyával, stb…
Blendfeel-ből ezért is kérdeztem, van-e a kínálatban hasonló.

4 kedvelés

Há ott vannak az aromák mellett a leírásban, hogy mi van benne. Vagy most a longokat nézed?

2 kedvelés

Nem, de az ilyeneken akkorsenem megyek el :roll_eyes::grin:

Aroma di Tabacco - Special Blends
A Bodeguita egy testes Arturo Fuente szivar ízeit idézi.

Sok leírásban van valami ilyen csavar :roll_eyes: Fuentét se szívtam még, se nem hallottam.

Az Azhads normálisabban leírja - vazeg, kokszol, és olyan mint a Csongor.

5 kedvelés

Nem világos? Szivar ízű :smiley:

3 kedvelés

Mert nem szívtál még bodegában szivart :joy:azért nem tudod :joy:

6 kedvelés

Fuentét meg Fuenténé szívott először :roll_eyes: ok, az a baj, hogy nem vagyok elég bátor a lefolyóba venni pár akciós cuccot :joy: én Azhads szakértőként azt hittem, megtalálom Blendfeel szakértő társam a bajban.
Mert a legszebb magyar szó az AKCIÓ.

7 kedvelés

Hát ha most lenne nekik Dani, így leárazva, simán venném a kettőt :smiley:
Tuti nem lenne lefolyó :sweat_smile:

5 kedvelés

Igen, ez egy apró hiányosságuk, én is azt gondolom :rofl: panaszlevél ment. (A nevedben :hugs:)

(Már Pink Piko sincs :disappointed_relieved:)

5 kedvelés

Na jó, annyira nem halálos a probléma, végülis dehogyis
Meg mi az a Blendfeel
Ki vagy te
:joy:
A 2 doboz régebbi mindenféle aromámat meg majd a szomszédasszony szívja el?
Mad The Rock GIF

Angry Csi GIF

Nem kell megvenned, mert akciós

Angry Season 6 GIF by The Office

6 kedvelés

Nekem is csak néhány Blendfeel-em volt eddig, pl. longfillben a Balkan River ami cigis, hamutálas jellegű, szerintem. És persze ez nincs Masterofvape-en :face_with_diagonal_mouth:

De emléxem, egyszer már javasoltam neked a Morning Glory aromát (Black Cavendish, Bright Virginia and a slightly aggressive Cypriot Latakia), akkor is tanácstalan voltál. Bár akkor valóban csak tipp volt részemről, de azóta én berendeltem, bekevertem egy 20ml-s próbát és érik. Így kb 2 hetesen olyan sima cigis jellegűnek tűnik, nem érzek extra bolondítást, nem tudom pl. 2 hónap majd ad-e hozzá valamit pluszt vagy karakteresebb lesz-e. De ajánlom, legfeljebb lesz kit szidnod :rofl:

7 kedvelés

A Morning Glory bekeverésre vár, legalábbis asszem, vettem a múltkor :+1::wink: csak most még no vape, + még nem érzek ízt/illatot igazán.

6 kedvelés

Most 2 hetes , 2 hónap múlva az lesz a plusz, hogy elfogy!! :grin:

4 kedvelés

Jobbulást, reméljük már nem tart sokáig.
Akció, leárazás, kiárusítás… ez a baj ezekkel, végén már nem is tudod mit vettél egy hete, vagy mit vegyél még :rofl:

Black Friday Love GIF by Target

5 kedvelés