Na mára ennyi. Majd holnap foglalkozom témával. Gondoltam kicsavarom, visszateszem a dobozába. Na de ahhoz meg kell dönteni a lámpát, hogy elerjem. Csak az maradt ki a tervből hogy az alja tele van pakolva virággal. A többit a fantáziátokra bízom
Majd holnap porszívóz ma pihiz…
De miért kell egy izzónak okosnak lennie? Beszélgeti fogsz vele?
El tudja dönteni önállóan, hogy “most kimegyek”
Na, utána próbáltam olvasni ezer helyen, de feladom nem tudom melyikek a “pure” dohányutánzatok igazán. Azhads-ból szakértő vagyok, de ez a Blendfeel egy vak ló…
Nade mijazhogy pure? Többnyire minden keverék.
Krumpli pure
Hátvazze amit olyan 3 méterrel fentebb soroltam pár Dzsihados aroma, na azok mind ilyen trükkmentes dohányok. Némelyik füstösebb, mások meg karakteresebbek, de a lényeg: egyik sincs “megbolondítva” mimózalevéllel, kolbászzsíron füstölt kókusszal, csipetnyi fahéjas burgonyával, stb…
Blendfeel-ből ezért is kérdeztem, van-e a kínálatban hasonló.
Há ott vannak az aromák mellett a leírásban, hogy mi van benne. Vagy most a longokat nézed?
Nem, de az ilyeneken akkorsenem megyek el
Aroma di Tabacco - Special Blends
A Bodeguita egy testes Arturo Fuente szivar ízeit idézi.
Sok leírásban van valami ilyen csavar Fuentét se szívtam még, se nem hallottam.
Az Azhads normálisabban leírja - vazeg, kokszol, és olyan mint a Csongor.
Nem világos? Szivar ízű
Mert nem szívtál még bodegában szivart azért nem tudod
Fuentét meg Fuenténé szívott először ok, az a baj, hogy nem vagyok elég bátor a lefolyóba venni pár akciós cuccot én Azhads szakértőként azt hittem, megtalálom Blendfeel szakértő társam a bajban.
Mert a legszebb magyar szó az AKCIÓ.
Hát ha most lenne nekik Dani, így leárazva, simán venném a kettőt
Tuti nem lenne lefolyó
Igen, ez egy apró hiányosságuk, én is azt gondolom panaszlevél ment. (A nevedben )
(Már Pink Piko sincs )
Na jó, annyira nem halálos a probléma, végülis dehogyis
Meg mi az a Blendfeel
Ki vagy te
A 2 doboz régebbi mindenféle aromámat meg majd a szomszédasszony szívja el?
Nem kell megvenned, mert akciós
Nekem is csak néhány Blendfeel-em volt eddig, pl. longfillben a Balkan River ami cigis, hamutálas jellegű, szerintem. És persze ez nincs Masterofvape-en
De emléxem, egyszer már javasoltam neked a Morning Glory aromát (Black Cavendish, Bright Virginia and a slightly aggressive Cypriot Latakia), akkor is tanácstalan voltál. Bár akkor valóban csak tipp volt részemről, de azóta én berendeltem, bekevertem egy 20ml-s próbát és érik. Így kb 2 hetesen olyan sima cigis jellegűnek tűnik, nem érzek extra bolondítást, nem tudom pl. 2 hónap majd ad-e hozzá valamit pluszt vagy karakteresebb lesz-e. De ajánlom, legfeljebb lesz kit szidnod
A Morning Glory bekeverésre vár, legalábbis asszem, vettem a múltkor csak most még no vape, + még nem érzek ízt/illatot igazán.
Most 2 hetes , 2 hónap múlva az lesz a plusz, hogy elfogy!!
Jobbulást, reméljük már nem tart sokáig.
Akció, leárazás, kiárusítás… ez a baj ezekkel, végén már nem is tudod mit vettél egy hete, vagy mit vegyél még