Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Fogjuk a kezed neked is !
Miben tudunk segíteni ?
Mármint nem én,mert én annyira nem vagyok okos :crazy_face:

5 kedvelés

Villanyreszelők,tech kütyüsök !
@Peva71 nek szüksége van rátok ! Fogjunk össze,segítsünk :grin:

6 kedvelés

Egyelőre feladtam. Marad fehér és kapcsolóval kapcsolós. Utólag olvastam csak az értékeléseket :neutral_face:

7 kedvelés

Sziasztok !

Ilyen fajta A&L aromákat használ valaki ? Nem ízre csak fajtára … Jó fajták ? Szokásos A&L minőség ?

6 kedvelés

A márka megbízható,ha a gyümölcsöt szereted.
Az ízek meg :man_shrugging:

7 kedvelés

Már félek a vegyes gyümiktöl :joy: valahogy 90% ba kerül bele hűsítés… Oda írni még baccák …

7 kedvelés

Ha nem Philips HUE izzókat vettél akkor csak a nyűg van vele. Én visszaküldeném az Alzának ( már ha onnan van ) és szó nélkül visszautalják a vételárat.

6 kedvelés

Unicornt kell venni! :smile: Abban van gyümölcs, tejtermék és az unikornis húsa :grin:

5 kedvelés

Tanítsatok már meg cigánykodni :joy:
Az sose ment,hiába költöztem olyan helyre :joy:

5 kedvelés

TLC-n Kupon zsonglőröket kell nézni :joy: Onnan lehet ötleteket és energiát meríteni a spórolásra :wink::hugs:

6 kedvelés

Még tartozik a kumulus két DC aromámmal,most írtam nekik hogy mi a ferde bré van már a kuponommal vagy mivel :grin:de hamába kellene mert nincs mit bekevernem és ha lenne is várnom kell vele 1 hónapot :joy:

7 kedvelés

Remélem csak a húsa … :joy::joy:

5 kedvelés

Nincs amúgy a fiókodon belül a kuponoknál a kód? Volt már olyan, hogy nem válaszoltak csak hozzáadták a fiókomhoz.

6 kedvelés

Nekem is így volt … Mikor valami Liquid cseppet találtam a dobozba … Valamelyik megfolyt valahogy … dobtam egy képet egyszer csak láttam a 10 eurós kupont …

6 kedvelés

Yeelight. Volt már másik ettől a márkától és azzal semmi gond nem volt, de ez…
Alzanal megtudom reklamálni?
Mármint látom, hogy van reklamáció, de ezt nem értem…

4 kedvelés

Nincs semmi ,csak a fizetendő összeg :flushed:
Nemrég írtam nekik megvárom a holnapot hátha válaszolnak.

5 kedvelés

Én visszaküldeném az árut elállásra hivatkozva. Nem éri meg panaszkodni ha friss a vásárlás. Elállást lehet kérni automatába is ami neked célszerű lenne.

Ezután kapsz emailben egy tájékoztatót miként tudod visszaküldeni a csomagot.

Én még nem küldtem vissza boxban csomagot de tudomásom szerint az AVRA… kódot kell csak beírni az automatába​:blush:

7 kedvelés

Nem is értem mi van velük. Lehet agyukra ment a black friday :face_with_diagonal_mouth:

6 kedvelés

Nekem van okosizzom és ledszallagom is kettő. Mi a problema kedves Éva?

6 kedvelés

Nem az első rendelésem tőlük,de így még nem jártam.
Tuti találnak valami megoldást egy ilyen kedves ügyfélnek :joy:

4 kedvelés