Fogjuk a kezed neked is !
Miben tudunk segíteni ?
Mármint nem én,mert én annyira nem vagyok okos
Villanyreszelők,tech kütyüsök !
@Peva71 nek szüksége van rátok ! Fogjunk össze,segítsünk
Egyelőre feladtam. Marad fehér és kapcsolóval kapcsolós. Utólag olvastam csak az értékeléseket
Sziasztok !
Ilyen fajta A&L aromákat használ valaki ? Nem ízre csak fajtára … Jó fajták ? Szokásos A&L minőség ?
A márka megbízható,ha a gyümölcsöt szereted.
Az ízek meg
Már félek a vegyes gyümiktöl valahogy 90% ba kerül bele hűsítés… Oda írni még baccák …
Ha nem Philips HUE izzókat vettél akkor csak a nyűg van vele. Én visszaküldeném az Alzának ( már ha onnan van ) és szó nélkül visszautalják a vételárat.
Unicornt kell venni! Abban van gyümölcs, tejtermék és az unikornis húsa
Tanítsatok már meg cigánykodni
Az sose ment,hiába költöztem olyan helyre
TLC-n Kupon zsonglőröket kell nézni Onnan lehet ötleteket és energiát meríteni a spórolásra
Még tartozik a kumulus két DC aromámmal,most írtam nekik hogy mi a ferde bré van már a kuponommal vagy mivel de hamába kellene mert nincs mit bekevernem és ha lenne is várnom kell vele 1 hónapot
Remélem csak a húsa …
Nincs amúgy a fiókodon belül a kuponoknál a kód? Volt már olyan, hogy nem válaszoltak csak hozzáadták a fiókomhoz.
Nekem is így volt … Mikor valami Liquid cseppet találtam a dobozba … Valamelyik megfolyt valahogy … dobtam egy képet egyszer csak láttam a 10 eurós kupont …
Yeelight. Volt már másik ettől a márkától és azzal semmi gond nem volt, de ez…
Alzanal megtudom reklamálni?
Mármint látom, hogy van reklamáció, de ezt nem értem…
Nincs semmi ,csak a fizetendő összeg
Nemrég írtam nekik megvárom a holnapot hátha válaszolnak.
Én visszaküldeném az árut elállásra hivatkozva. Nem éri meg panaszkodni ha friss a vásárlás. Elállást lehet kérni automatába is ami neked célszerű lenne.
Ezután kapsz emailben egy tájékoztatót miként tudod visszaküldeni a csomagot.
Én még nem küldtem vissza boxban csomagot de tudomásom szerint az AVRA… kódot kell csak beírni az automatába
Nem is értem mi van velük. Lehet agyukra ment a black friday
Nekem van okosizzom és ledszallagom is kettő. Mi a problema kedves Éva?
Nem az első rendelésem tőlük,de így még nem jártam.
Tuti találnak valami megoldást egy ilyen kedves ügyfélnek