Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Igen, meg azok a hüjje akciók :roll_eyes::grin: meg ezek a bezárások :disappointed_relieved: meg a megrögzöttség, hogy ami jó, azt nem szeretném elengedni. De amik jönnek, tényleg mennek hűtő/fagyasztó.
(Köszi, fejlemény hogy már kicsit tudok vapelgetni óvatosan :hugs: már kevésbé kapar)

doctor throat GIF

9 kedvelés

Végre ez is megérkezett :slight_smile:

18 kedvelés

Kevert, tekert 2.0! :wave: :vaperina:

14 kedvelés

Azt hiszem a minap megint szóltam előre :smiling_face:

15 kedvelés

Jézus,.mindjárt fél 7 :scream:

:+1::wink::grin:

6 kedvelés

Fél nyolc az :joy: de én se tudom leolvasni,mer a KARCÓRÁHOZ szoktam :crazy_face::crazy_face:

7 kedvelés

Hopsz…mindegy, legalább nem fél 6 :roll_eyes::grin:cép​:+1:

4 kedvelés

Téli-nyári időzónás…

4 kedvelés

Ez már beállt a télire,csak Zoli nem állította át az ő óráját :joy:

5 kedvelés

Vagy rossz szemüveget tett fel!! :laughing: :grin:

4 kedvelés

Ja, a MÁV-os napszemüm volt fent…az meg késik egy órát :roll_eyes:

(Ezért nincs egy órám sem :rofl:)

Amúgy égő, vakf@sz vagyok. :pleading_face:

4 kedvelés

Ahogy mondják a MÁV-nak három ellensége van : Az időjárás az idő és az utasok.

5 kedvelés

4 évszak meg az utasok - úgy se rossz :joy:

(Van már félnyóc? :thinking:)

5 kedvelés

De jó hogy látom másnál is ezt a Flappert, ha szabad érdeklődnöm milyen? Bejövős?
Kicsit félve rendeltem meg bár eddig nem csalódtam az Azhad és LaTabaccheria vonalban (kopp-kopp-kopp…)

7 kedvelés

Akkor most sem fogsz. Az Azhad vonal az nálam nem bejövős, de a LaTabaccheriai az nagyon! Eddig három fajtát próbáltam a Flapper vonalból, nekem bejön! :wave:

7 kedvelés

Ennek örülök, akkor bekeverem és valahogy ki kell bírni kóstolásig :slight_smile:
Azt tudom hogy a dohánykivonatnak az idő csak jót tesz de te meddig érlelted?

Azhadból nekem az Il Nostrano aroma volt egy nagy meglepetés, pár hetesen sem volt rossz de nem is az igazi. Aztán elfelejtkeztem róla és több mint 2 hónap után rápróbáltam, hát valami óriási lett a különbség és pozitív értelemben. Sajnos már nem nagyon látom a shopokban.

6 kedvelés

A La Tabaccheria brazil földimogyoró érési ideje: azonnal kész, 2/3 nap ajánlott, a gyártó szerint és tényleg! :heart_eyes: Ezt már szeretem.mert, mint tudjuk türelmetlen vagyok! :laughing:

10 kedvelés

Rendelésnél nem annyira!! :grin: :joy:

6 kedvelés

Ha nem lesz free shipping,vagy 50%-tól nagyobb kedvezmèny,akkor èn ezzel a rendelèssel búcsúzom a Master of Vape oldaltól. :neutral_face:

16 kedvelés

Örök élet +1 nap :thinking::rofl:

15 kedvelés