Köszönöm a tippet, olvastam is de az nekem drágábbra jött ki 4l 25/70-es arányra.
Calumette 4*8.7€=34.8€, ebben benne van a -20% PAPA kupon, szállítási díj 0€, a mai 375-ös árfolyamon ez 13050Ft de 370-el sem sokkal jobb.
Floravitán 1l PG és 3l VG együtt 10250Ft, erre jön 990Ft packeta pontra szállítás (nálam van közel) mert épp benne van az 5kg-ban, így 11240Ft de még házhoz szállítva is csak 11850Ft.
Persze EU szállítással máris fordulna a kocka de az még pont nem kell
Mondjuk én vettem mást is ami nincs floravitán és packeta sincs a környékemen.
Rendeltem egy Panasonic ES-LV67-A803 borotvát. Kíváncsian várom.
Ó bleendfeel yelow tabaco kis napozás után ma rá kostoltam . Citromos tejszínes sorbet dohány még halvány nyomokban
En 10litert (5pg-5vg) vettem a floravitatol szallitassal egyutt 28k-ert, szoval nem olcsobb
Na jó, ipari mennyiségben
Ohh, orulok ha 2 evig kitart
Íz orgazmus egy cseppnyi yelow tabaco maradt a tankban de nem bírtam ki ne kóstolják rá Journey r4y ra. A kettő együtt
Úgy érzem a GLS az én titkos maffiózó futárom nem szól semmit , hogy át vettük , nálunk van , visszük. Csak anyi ott van vigyed .
Itt keverés lesz még ma +ajándék 30ml vg
Szervusz, rémlett, hogy olvastam valamikor az igényét ennek az aromának, mert fogyóban volt, most jött szembe velem, parancsolj
De jó! Nem rég még nem volt náluk, köszönöm, hogy szóltál!
Már pakolom is a kosárba!
Baxxus, itt sincs csomagautomata előre utalással sincs…
Te kerested a Gold-ot? Visszakerestem, látom, igen.
Igen, de nekem nem jó futár, csak csomagautomata…
Esetleg írj nekik, hátha hajlandóak úgy küldeni.
Szívesen megrendelném neked is ès elküldeném, de csomagautomata csak a szomszéd városban van. Nem tudok átmenni feladni. Átvételt is mással intéztetem.
Posta sem jó neked? Mert posta van nálunk helyben.
Rendes tőled, még nem ég a ház, van egy bontatlan meg egy 10 ml a másikból
De előre utalás van . Sajna futár is