Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Köszönöm a tippet, olvastam is de az nekem drágábbra jött ki 4l 25/70-es arányra.
Calumette 4*8.7€=34.8€, ebben benne van a -20% PAPA kupon, szállítási díj 0€, a mai 375-ös árfolyamon ez 13050Ft de 370-el sem sokkal jobb.
Floravitán 1l PG és 3l VG együtt 10250Ft, erre jön 990Ft packeta pontra szállítás (nálam van közel) mert épp benne van az 5kg-ban, így 11240Ft de még házhoz szállítva is csak 11850Ft.
Persze EU szállítással máris fordulna a kocka de az még pont nem kell :smiley:

Varom a nikotint.

1 kedvelés

Meg egy ilyet.

1 kedvelés

Mondjuk én vettem mást is ami nincs floravitán és packeta sincs a környékemen.

Rendeltem egy Panasonic ES-LV67-A803 borotvát. Kíváncsian várom.

Ó bleendfeel yelow tabaco kis napozás után ma rá kostoltam . Citromos tejszínes sorbet :heart_eyes: dohány még halvány nyomokban :pinched_fingers:
Italian Nonna GIF by CTV Comedy Channel

2 kedvelés

En 10litert (5pg-5vg) vettem a floravitatol szallitassal egyutt 28k-ert, szoval nem olcsobb :slight_smile:

Na jó, ipari mennyiségben :slightly_smiling_face:

Ohh, orulok ha 2 evig kitart :slight_smile:

Íz orgazmus :sweat_smile: egy cseppnyi yelow tabaco maradt a tankban de nem bírtam ki ne kóstolják rá Journey r4y ra. A kettő együtt

Orgasm Nut GIF by Giffffr

Úgy érzem a GLS az én titkos maffiózó futárom nem szól semmit , hogy át vettük , nálunk van , visszük. Csak anyi ott van vigyed .
Itt keverés lesz még ma :rofl: +ajándék 30ml vg :thinking:

11 kedvelés

Bővült a bűvölet

9 kedvelés

Szervusz, rémlett, hogy olvastam valamikor az igényét ennek az aromának, mert fogyóban volt, most jött szembe velem, parancsolj :wink:

3 kedvelés

De jó! Nem rég még nem volt náluk, köszönöm, hogy szóltál! :heart:
Már pakolom is a kosárba! :yum:

4 kedvelés

Baxxus, itt sincs csomagautomata :pleading_face: előre utalással sincs…

Te kerested a Gold-ot? Visszakerestem, látom, igen.

1 kedvelés

Igen, de nekem nem jó futár, csak csomagautomata…

Esetleg írj nekik, hátha hajlandóak úgy küldeni. :thinking:
Szívesen megrendelném neked is ès elküldeném, de csomagautomata csak a szomszéd városban van. Nem tudok átmenni feladni. :frowning: Átvételt is mással intéztetem.
Posta sem jó neked? Mert posta van nálunk helyben.

1 kedvelés

Rendes tőled, még nem ég a ház, van egy bontatlan meg egy 10 ml a másikból :wink:

De előre utalás van . Sajna futár is