Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hát…ezt senki. :sweat_smile:

Vehettél volna.egy diplomatot te is inkább.

Meg lehet az is lesz. :grinning::grinning::grinning:

Én már nem veszek semmit idén, ideje gyűjtögetni a pénzt.

1 kedvelés

mára kész vagyunk a kevergetéssel​:grin::blush:

7 kedvelés

Valaki már próbálta a Master DIY alapokat kumulusról? Mintha valamikor láttam volna itt egy képen.
Sok jó értékelése van és kuponokkal az aromákhoz hasonlóan mindennél is olcsóbbra jön ki, még a floravita PG-VG pakknál is.

Nekem van az is itthon, pont mint a floravita :wink:

Semmi gond nincs vele :slight_smile:

Nem vagyok benne biztos (tehát ne vedd 100%nak)
de mintha a -30%os kód, arra nem vonatkozna.

Tisztelettel

Teljesen megfelelő, de az akció nem vonatkozik rá…sajna

2 kedvelés

Jelentem lázas munkám eredménye 600ml ragnarok, 100ml DIY vanília , 120ml bleendfeel yelow tabaco , 100ml Journey Parliament és 100ml Journey r4y .
Had napozanak a kicsik :rofl:

7 kedvelés

Egyébként van bármi különbség a Floravita és az ilyen-olyan elnevezésű PG-k VG-k között? Mert a Floravitán gyógyszerkönyvit árulnak, tehát attól hova jobbat?

Mindkét shop terméke tökéletes. Én most camulette.com-ról készülök rendelni 80vg/20pg-t…PAPA kóddal 20% kedvezmény van és 30€-tól ingyen hozzàk.

Még nem éreztem különbséget.
Szerintem mindenhol gyógyszerkönyvit árulnak, csak szépen átöntik flakonba,rá egy csini cimke és drágán elad :wink:

4 kedvelés

A márket inget meg kell fizetni :rofl:.

1 kedvelés

Na, meg is vettem calumette.com-ról. az alaplevet. 4x 8.70€ /1L, ingyen szállítással. Olcsóbb mint floravita mindent egybeszámolva

4 kedvelés

Remélem ez a könyv nem a Necronomikon :joy:

2 kedvelés

Azért egy utcsó rendelést még meg ejtettem aromaparadicskán. Mindből 2 db :grin:
T-juice Nice Lemon Slice
Vitruvianos Juice ; Furore ,Babá , Capri .

4 kedvelés

Kedves tagok!
Ha valaki olyan helyről rendel, ahol kapható még Flavorist Tabak Royal GOLD, kérdem szóljon màr rám. Ha beférek mellé, be is szállnék 2-3 darabbal. :hugs:

Köszönöm az infókat mindenkinek, tudtam, hogy lesz benne valami csapda :smiley:
Azért -30% nélkül már nem olyan jó, marad a floravita.

Itt láttam még, csak nem tudom, szàllítanak-e hozzánk? :thinking: Nekem a Havana kellene.

Ha számít az ár akkor leírtam, hogy hol volt tegnap olcsóbb (lehet ma is).