Abban a borítékban biztosan nem csúsztak volna széjjel, úgy össze volt pakolva. De ettől függetlenül lehet, hogy ez volt a szerző ötlete.
Köszönöm szépen! Most megvárom a Caimant, azt próbálom, aztán meglátom, mennyire jön be ez a squonk.
Azon gondolkodtam, vajon ehhez a Votofo Profil modhoz vajon lehet-e tartalék hátlapot (akkufedelet) kapni? Nem érzem túl tartósnak azt a műanyagot. Persze, lehet, hogy jobban bírja a strapát, mint gondolom…
Tartály van hozzá, azt láttam.
Lehet van hátlap is,habár én a Think Vape Thor Pro-hoz égen földön se nem találtam.
Eddig én sem találtam. Legfeljebb majd vigyázok rá, ha nincs, vagy talán megoldható 3D nyomtatással szüksèg esetén…
Az lehet opció.
Abszolut nem értek hozzá, de akkor talán nem teljesen hülye ötlet.
Drip turbok…
Balra egy szűkítős lego változat.
Jobra egy hűtőbordás kivitel.
(utóbbi futás közben, menetszélben a leg hatékonyabb)
Nagyon menőn néznek ki!
Nekem pedig az URSA Minis jött meg. Az irodai tapasztalataim egyelőre nagyon jók vele, ámbár sétálósnak vettem. Majd a hétvégén megyünk az erdőbe
Ez a bordás 810 klafa nagyon.
Rumos csokoládé, dió és keksz. Ez lesz a mai keverésem, remélem jól sikerül
Bírja az! Jobban mint gondolnád. Nekem legalábbis nincsen vele gondom, bár még nem esett le ez a mod. De tuti le fog ez is, mint a többi.
Milyen cucc ez?
Ha jól emlékszem covid elején kezdték ezt alkalmazni, azt úgymaradtak…
Hát, remélem is, hogy bírja. Azért próbálok számítani minden eshetőségre.
Csak bogyós gyümölcs. Egy 75ml flaki 50ml leves 50/50 . Franci Swoke gyártmany mint a saiyan . Megkapó nem túlzó, egész napos, jól lecsengő íz , halovány hűsítő hatású annak elenére hogy nincs benne.
Az alján az szerepel Elvish berries = Tünde bogyók
Gandalf liquid-es rendelés,már be is kevertem.Azt meg elraktam hűsölni.A huzal meg holnap tesztelődik.