2 vagy 3 a pina coladat lehet kettesben szívjukmeg kelett a kollégának is 2 dinnye.nekem van ott 1 meg a koktélos hátha finom leszaztán még majd rendelek a juicyrol is kell az al carlo aroma is nekem majdszóval vannak itt még tervek,gondolatok.
Jó választás volt. Kb. 7-8 éve nyúzom, de kutya baja. Konkrétan a vattát is ezzel vágom. Sőt, még asszony álló is! A drágaság valamelyik nap azzal fogadott, hogy kellett neki egy darab drót. Természetesen csak 2,5-es tömör réz drótot talált, aminek a ugye hossza túl mutatott az igényeken. (Gondolom a harapó fogó előásása rengeteg energia befektetéssel járt volna, ez még ugye elérhető közelségben volt.) Instant agyvérzést hordtam ki lábon, de szerencséjére nem tudta tönkre vágni.
Knipex eleve villamos rendszerhez van . Még a 4 mm2 is elvágja zokszó nélkül . Bár van rajta ajánlás mekkora max
Hát ez az, max. 1,6! Nem is értem nekem miért nem jutott még eszembe a manikűr ollóját 1-es lemez darabolására befogni.
Homlok csípőt neki azt értékelné
A homlok az nekem is eszembe jutott, ja… meg a kalapács is.
ezt használom örök darab…
Már 2 db van bezsákolva ár-értékben Best Of.
Rendben ma jon meg. Meg lenne vele kapcsolatban kerdesem azokhoz akik hasznalnak ultrahangos tisztitot. Az ogyuruket nem bantja?
Nem, sőt, az átlátszók elszíneződését is segíti egy szintig. (Mármint kiveszi belőle amennyire lehet…).
Mostanában úgy mosok, hogy 2 dl jó meleg vízbe 2 csepp JAR, és 2x9 perces program.
Lassan a 100.teszthez érve azon gondolkoztam hogyan is kellene megünnepelni a nagy számot. Talán egy videó, vagy hivjak meg mindenkit egy sörre . Valamit majd kitalálok, de szívesen várok tippeket is az " ügyben".
Akár videóban is mehet a teszt…az más lenne mint az eddigi text
Videó és sör?
Este keverek, már majdnem kész a pakkod.
Lehet majd pont azokról csinálom a 100. Tesztet
Ne álmodozz. Még csak tervezek keverni…
Akkor majd a 200. fordulónál
Vettem egy ilyet: Dexter’s Juice Lab Hazel Donut 10ml aroma. 7-12%-ot írnak rá, én bekevertem 30ml liquidet 10%-os aroma aránnyal próbának. Sajnos azonban ez nagyon harmatos, pedig 13 napja érik. Ismeritek/használjátok ezt a márkát? Ez ennyit ér, vagy kevés a 10%? Mondjuk ebből kiindulva a 12% is vérgyenge lenne, szóval nem tudom mit kéne kezdenem vele.
Na eddig birtam, hogy ne vasaroljak. Eladtam a kayfunokat. Most rendeltem megint egy prime- t. Ki a fene erti ezt.