Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

:sweat_smile:

11 kedvelés

Hamarosan végig tesztelem, az egész sorozatot :smiling_face_with_three_hearts:

10 kedvelés

Elméletileg elégnek kell lennie​:blush: Ha nagyon “nehéz” a 60ml flaska akkor más gépet keresek​:smile:

@Ispy Köszönöm a megerősítést​:hugs: Liqcalc applikációban ml mellett grammban is meg van adva miből mennyi kell. De egyszerűbb számolni ezekkel a számokkal amit írtál :+1:

7 kedvelés

Márpedig én ki merem jelenteni, hogy az utolsó Mtájpot vettem meg a jó múltkor :roll_eyes::rofl:

6 kedvelés

Jah, hát igen. A boltok raktárkészlete véges, de csak az éppen aktuális utolsó volt :slightly_smiling_face::rofl:

4 kedvelés

Inkább biztosra mentem és két mérleget vettem​:blush:
A másik meg végre megjött :star_struck:

8 kedvelés

Szóval te voltál. :face_with_raised_eyebrow: :slightly_smiling_face:
Még van a korábbi beszerzésből, de aztán… :frowning:
M-Type :headstone:

5 kedvelés

Hallgatva a világpolitikai híreket aromákról átállok a jódtablettákra…
Szerintetek jól oldódik az alaplébe?

6 kedvelés

Akinek két órája van az sose tudja, hogy most mennyi az idő…
Az álló óra az legalább naponta kétszer mutatja a pontosat.

3 kedvelés

Sokkal egyszerűbb az élet, nincs mit mosogatni. Nekem 300g-ig mérő századpontos mérlegem van, PG-VG meg nagy csőrös flakonban. A 100g picit kevés, 200 alá ne nagyon add. Viszont tényleg baromi egyszerű -célszerű.
(A 60 ml flakon meg cc.12g)

6 kedvelés

Egy fél órája volt teszt. 200grammos marad mert a másik “precízebb” ritka szar minőségű házzal rendelkezik.

Ám a 60ml flakon meglepően könnyű. Én 14 grammot mértem.

Már most nagy az öröm, hogy tényleg nem kell annyit mosogatnom​:rofl: Ünnepélyesen ki is dobom ezt a sok vacak fecskendőt.

9 kedvelés

Darabja válogatja, igazából mindegy, úgyis flakonnal együtt nullázod az elején​:thinking:

Üdv a klubban- mindig hülyének néznek miatta, hogy MÉÉÉRLEGEN??? Pedig bődületesen célszerű…

7 kedvelés

Felkeltett a futár, de nem is baj. :rofl:
Juhú, kiskari.:rofl:
Van új asztalszőnyegem​:heart_eyes:

17 kedvelés

Sok finomság :smiling_face_with_three_hearts:

7 kedvelés

Tőlem már lenyúlta a gyerek az “asztaliszőnyeget”

7 kedvelés

Tudja, hogy neked van több!! :grin:

7 kedvelés

:grin:ez az egy volt, de… mostmár kell nekem is egy. És így megy tovább az egész :joy:

7 kedvelés

Párat már én is beszereztem, buktam :sweat_smile:
Egyet tartottam meg de azt meg megégettem :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Én most chili szószt akartam, mert 70ezer környékén volt a rendelés, de ketté kellett szednem, mert az asszony bizniszeli el vinted-en az alátéteket :smiley:

8 kedvelés

A La Chose aromából mindig van itthon,nekem nagyon bejött. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés