Elméletileg elégnek kell lennie Ha nagyon “nehéz” a 60ml flaska akkor más gépet keresek
@Ispy Köszönöm a megerősítést Liqcalc applikációban ml mellett grammban is meg van adva miből mennyi kell. De egyszerűbb számolni ezekkel a számokkal amit írtál
Márpedig én ki merem jelenteni, hogy az utolsó Mtájpot vettem meg a jó múltkor
Jah, hát igen. A boltok raktárkészlete véges, de csak az éppen aktuális utolsó volt
Szóval te voltál.
Még van a korábbi beszerzésből, de aztán…
M-Type
Hallgatva a világpolitikai híreket aromákról átállok a jódtablettákra…
Szerintetek jól oldódik az alaplébe?
Akinek két órája van az sose tudja, hogy most mennyi az idő…
Az álló óra az legalább naponta kétszer mutatja a pontosat.
Sokkal egyszerűbb az élet, nincs mit mosogatni. Nekem 300g-ig mérő századpontos mérlegem van, PG-VG meg nagy csőrös flakonban. A 100g picit kevés, 200 alá ne nagyon add. Viszont tényleg baromi egyszerű -célszerű.
(A 60 ml flakon meg cc.12g)
Egy fél órája volt teszt. 200grammos marad mert a másik “precízebb” ritka szar minőségű házzal rendelkezik.
Ám a 60ml flakon meglepően könnyű. Én 14 grammot mértem.
Már most nagy az öröm, hogy tényleg nem kell annyit mosogatnom Ünnepélyesen ki is dobom ezt a sok vacak fecskendőt.
Darabja válogatja, igazából mindegy, úgyis flakonnal együtt nullázod az elején
Üdv a klubban- mindig hülyének néznek miatta, hogy MÉÉÉRLEGEN??? Pedig bődületesen célszerű…
Sok finomság
Tőlem már lenyúlta a gyerek az “asztaliszőnyeget”
Tudja, hogy neked van több!!
ez az egy volt, de… mostmár kell nekem is egy. És így megy tovább az egész
Párat már én is beszereztem, buktam
Egyet tartottam meg de azt meg megégettem
Én most chili szószt akartam, mert 70ezer környékén volt a rendelés, de ketté kellett szednem, mert az asszony bizniszeli el vinted-en az alátéteket
A La Chose aromából mindig van itthon,nekem nagyon bejött.