Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Jó hallani, próbának jött :blush:

5 kedvelés

Desszert íz vagy inkább a dohányos vonal felé van közelebb? Az alaplé kiadással együtt nagyon csábító az ára :smile:

3 kedvelés

Beszívásnál inkább desszertes,kifújáskor meg már olyan dohányos,legalábbis nekem.
@ogre nagyon jól leírta az aroma jellemzőit,a kumulus-os akciónál,de az sajnos törlődött. :slightly_frowning_face:

6 kedvelés

Igen most már eszembe jutott, hogy @ogre valóban részletezte​:slightly_smiling_face:

Ám itt van az akciós csomag ha valakit érdekel :hugs:

6 kedvelés

Engem èrdekelt volna,csak már a bankszámlámon lèvő fedezet nem bírja. :sweat_smile:

8 kedvelés

Ugyanez a helyzet itt is :smile:

Illetve arra jutottam inkább megvárom a decemberi -30%-os időszakot és megnézem mit akcióznak le -50%-al​:sunglasses:

8 kedvelés

Fecskendő, flakonok, akku matricák stb. szerintem addigra… :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Dehogy. Kumulus most se hazudtolta meg magát. Ha éreznék a veszélyt árat emelnének. Ehelyett inkább akcióznak :hugs:

5 kedvelés

Hardverekre is van akció?

6 kedvelés

Itt RTA-t nem igen árulnak. De modokra van akció. De highend terméket itt nem szabad keresni.

Ha príma árú kell akkor barabrume.fr

7 kedvelés

Aliexpressen szoktam venni hosszú egérpadot, tök jól megfelel. :saluting_face:

6 kedvelés

Hosszú egered van? :open_mouth::grin:

6 kedvelés

El sem tudod “kébzelni” mennyire long! :rofl:
Measure Length GIF by Herringbone Kitchens

5 kedvelés

Biztos óriási a monitor, kell a kurzornak a mozgástér…

5 kedvelés

Egyik 29, a másik 40 inch-es mostan.(a monitor persze, nem más) :grimacing: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

4 kedvelés

Little Mouse GIF

5 kedvelés

Miért számolnom kell vele, hogy a vape mellékhatásaként ki nőhet még egy?

3 kedvelés

Monitor? :thinking:

2 kedvelés

Most nem győztél meg azzal a kérdőjellel…

4 kedvelés

Nem hiszem, de nálam 2 “gyerek” van, 2 külön PC-vel. Úgyhogy monitor is 2 kell legyen ugyebár. :wink: :saluting_face:
week get GIF

7 kedvelés