Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Érdekes.

5 kedvelés

Több mint érdekes!! :thinking:

4 kedvelés

Jó de olyan édes, hogy beragad a lukad?

7 kedvelés

Vattacukor, tejszínhab, málna, mangó…biztos lehetsz benne. :sweat_smile:

6 kedvelés

Eddig még nem tapasztaltam​:sweat_smile: Édes persze mint minden ehhez hasonló aroma. De azért azt megjegyezném, hogy én 25%ba keverem 70/30 alaplével. A gyári ajánlás 50/50 esetén 10-15% :grin:

7 kedvelés

Nem merek ilyen unikornis izét venni. Félek hogy a lefolyóban végzi.
Viszont most azon gondolkodom, hogy ha elszívnám azt a 30-35 üveg (120 ml) levest amik itt állnak (mindegyik különböző). akkor szép lassan rá kéne állni valami vaníliakrémes Creme Brulee-re vagy ilyesmire és aztán csak azt venni.

Ami még bejött, asszem Bombo - Climax Cream.
Ez a neve ellenére nem csak 50 feletti középvezető nőknek ajánlott hanem bárkinek aki szereti a vaníliát.

7 kedvelés

Zseniális név. :rofl:

6 kedvelés

Le vagyok maradva ahogy olvasom a 35 db longfilleket :joy:(az sacc 100e​:grin:)

7 kedvelés

2 év termése

4 kedvelés

Ha nyerek a lottón akkor nem mondom el senkinek de lesznek jelek.

6 kedvelés

Decemberben nem veszek semmit. :smiley:
Ja jó de tényleg nem mert a gyerekeimnek (Tali és Penny) kelll ajándékokat vennem Karácsonyra. Mindenféle jutifalatot meg rágókát.

Meg amúgy is már olyan sok ez a 35 longfill, hogy ha ránézek a polcra akkor nyomasztó. Meg amikor a posztodra néztem, az a 100ezer is nyomasztó. Főleg hogy szerintem több is elment már rá mint 100…

7 kedvelés

Én sem! :grin:

5 kedvelés

Pedig kumuluson megagiga 30-50% akció van mindenre. :grin:

Tudom, egy barátom mesélte…

10 kedvelés

Alvilági bizniszek alapkellékének beszerzésén gondolkodok.

https://www.alza.hu/eldonex-diamondpro-precizios-szazados-merleg-d6734626.htm#reviews

@Ispy korábban olvastam, hogy te is hasonlóval dolgozol. Változott azóta a véleményed róla? Jobb mint a fecskendőzés?

8 kedvelés

Én ilyen hülyeségre nem költök. Csak összeöntöm hogy szép színes legyen, oszt ha tetszik a színe elszívom…

11 kedvelés

Sajnos én korlátozva vagyok a 60ml palackokra és már unom az apró fecskendőket meg a sok mosogatást utána :sweat_smile:

6 kedvelés

Ezt jó tudni!
Lehet én is 20al kezdem akkor

5 kedvelés

Tömeg mérés (max. 100 g, 0,01 g pontossággal)
Az nem kevés?. Ráteszed a flakont és annyi :person_shrugging::thinking:

6 kedvelés

Szerintem jobb, bár sokan nem értik még mindig.

Flakont ráteszed a mérlegre, 1ml nikotion és 1ml pg 1 gramm, 1ml vg meg 1.25 gramm. Kikalkulálod miből mennyi kell és csak beleöntöd, semmi nem kell hozzá.

Nekem bevált.

És ahogy @Peva71 írja, ez nem jó 3-4 liter bekeverésre, arra a szobai mérleget használd. :sweat_smile:

Nekem voltcraft sp 500c van, már nem kapni, de 500g-ig mér.

9 kedvelés

Szeretem ezt a hozzáállást. Én így tekerek :smiley:

6 kedvelés