Akkor meló után kevergetés.
Ki szeretett volna Diplomatot ? Vaporism-on elérhető
Itt a link is hozzá: https://www.vaporism.cz/centenary-mods-diplomat-mtl-rta-23mm-stribrna-P/
csodálkoztam volna, ha nem dobnak rá egy 10 eurt pluszba…
Hááát van klón is… Az óccó!
Én már leszámoltam a klónokkal, szívtam már eleget.
Egyébként 80 eur, elég jó árnak számít highend létére.
Én ugye a Mexican Cartel kaktusz+lime koncentrátumát használom (néha)…ha nekem ez elmegy akkor esélyes, hogy igen jó ez annak aki a kevésbé édes ízt keresi. A gyártó cég is nívósnak számít.
Na, végre ez is elérkezett! Volt időm kicsit leülni és bemixelni a desszerteket:
50ml mindegyikből, de sajnos (vagy nem sajnos) a pisztáciáshoz csak VG-t öntöttem véletlenül. Muszáj volt drippelnem mindegyikből egyet-egyet, de ez most még nem sokat mutat. Az illatuk nagyon jó, szerintem 1 hét után már más lesz a véleményem.
Sokat látott, gőzölt vapernek, már az is baj, ha túl jó valami. Ilyen ez a pop szakma kérem!
Mert nemcsak a “mit”, hanem a “mivel” is fontos:
2 nappal ezelőtt a kitben lévő csipőfogó elfáradt… Az egyik csőre(?) letört. (Hogy én vagyok erős, vagy a kicsi sárga rokonaink megcsúsztak a minőség ellenőrzéssel, az meg kérdés…)
Itt olvastam erről a márkáról, német cucc, remélem engem már kiszolgál…
Az enyémnek is letört az egyik oldal hegye,azóta körömcsipesz,meg hasonló társai vannak használatban.
Folyamatban van hasonló beszerzése.Oldalvágóból van ilyenem.Örök élet+1 nap.
Életem társa gyermekem anyja nem nézte jó szemmel, hogy mindig lenyúlom a körömcsipeszeit, úgyhogy azt az 5. kör után feladtam…
Ez nem fog eltörni
Én eleve beszereztem sajátot,nehogy baj legyen.
Már késő… De ez nem kell neki. És a manikűrkészlete is megmarad.
Nekem is kellene egy, ilyet itthon is kapni. Majd írhatnál róla hogy megéri vagy inkább mást, köszi
köszönöm szépen @Bea itt a motyó is a kumulusrol hamar ide értegyenlőre elég ennyi de már mondta az asszony neki kell mèg valami a kumulusrol valami hűsítős dinnye,szőlő
Ebből öt darab lehet az övé