Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

szinte sejtettem csak nem akartam írni,hogy felvásároltatok mindent​:sweat_smile:

Tulajdonképp itt is van és erre kérdeznék…

3 kedvelés

Ja, akkor az uccsót vette meg a barátom. :sweat_smile:

Csak innen 17 eur a szállítás, igaz 1 nap alatt nálad van.

20 az.De gyors :grin:

1 kedvelés

Na akkor honnan érdemes rendelni? Mert a 20euros szállítás nem kevés de legalább gyors…

Döntsd el,hogy megér-e neked kb. 7500 Ft-ot.

Szia! Korrekt oldal, kártyás fizetés, boldogság 1 héten belül, szállítási díj 10eur. Ja és megbízható forrástól hallottam. :wink:

Nekem van egy bontott… nem bírom elszívni.
Szívesen átadom, ha érdekel.

Ne viccelj :slight_smile:
Mivel ők a gyártók(gyártatók)

Ez olyan mintha Kayfunt
Svoemestotól rendelnél :slight_smile:
(igaz ők meg hozzánk nem szállítanak)

Tisztelettel

Én itt vásárolok…

1 kedvelés

tekintettel arra, hogy én hiába vagyok már “régi motoros” a vape világában megragadtam a Taifun Kayfun Dvarw szinten, és egyéb gyártókról nem nagyon hallottam mert ezek voltak a főbb témák szinte minden fórumon. Itt vaperinán fedeztem fel hogy jé van más egyéb is.
Szóval nem trollkodásból kérdeztem rá a honlapra sem meg a beszerzésre sem meg semmire sem :smiley:
-És most se nem kioktatni se megsérteni nem akarok senkit és köszönöm hogy elmondtátok nekem, ezzel is okosabb lettem, ha mondhatjuk így…

3 kedvelés

Ohhh, ha sokat jársz ide olyanokat fogsz hallani… :sweat_smile:

1 kedvelés

már az elején rájöttem hogy jó(bb) helyre jöttem…és gyűjtögetnem kell hogy még jobb legyen…

Én kérek elnézést :slight_smile:
Én meg nem kioktatásnak szántam.

Tisztelettel

Mindig ezek a fantázi nevek ugranak elő mintha a Morrowind-ben vagy Baldurs gate-ben lennék .
Kashyk , Necro , Blood elf :rofl:. A mitológiai lényekről és istenekről nem is beszélve

1 kedvelés

Asmodus, Gaur, Ming… :joy:

Oks vannak ilyen olyan isten nevek de szerintem egy nagyon hiányzik a nevek közül Dionüszosz a bor és a mámor istene szerintem ez jobban illene egy tanknak mint a zeus meg az aresz . Na mit sugall Zeus neve meg bak a villám Arész most haborúznom kell vele hogy jó legyen . Na de akkor Pandóra hi hí mi van a tankban ? :rofl:

1 kedvelés

Ilyen-olyan mizerek, Joyetech, Kanger…ja amúgy kedvencem a Brünci, de a kínaiak mindig nagyok voltak a névadásban :grin:ők a legjobbak

1 kedvelés

Jó hogy nem Csuka István adja a neveket (pom-pom) mert akkor ilyen nevek lennének a nehezenkerhető jó ízű , a szenvedős gőzokádó, a vulkán másoló , óramívest szégyenítő :rofl::sweat_smile:, állandóan sercegő, szájba köpködő , mindig forrongó

3 kedvelés