szinte sejtettem csak nem akartam írni,hogy felvásároltatok mindent
Tulajdonképp itt is van és erre kérdeznék…
Ja, akkor az uccsót vette meg a barátom.
Csak innen 17 eur a szállítás, igaz 1 nap alatt nálad van.
20 az.De gyors
Na akkor honnan érdemes rendelni? Mert a 20euros szállítás nem kevés de legalább gyors…
Döntsd el,hogy megér-e neked kb. 7500 Ft-ot.
Szia! Korrekt oldal, kártyás fizetés, boldogság 1 héten belül, szállítási díj 10eur. Ja és megbízható forrástól hallottam.
Nekem van egy bontott… nem bírom elszívni.
Szívesen átadom, ha érdekel.
Ne viccelj
Mivel ők a gyártók(gyártatók)
Ez olyan mintha Kayfunt
Svoemestotól rendelnél
(igaz ők meg hozzánk nem szállítanak)
Tisztelettel
Én itt vásárolok…
tekintettel arra, hogy én hiába vagyok már “régi motoros” a vape világában megragadtam a Taifun Kayfun Dvarw szinten, és egyéb gyártókról nem nagyon hallottam mert ezek voltak a főbb témák szinte minden fórumon. Itt vaperinán fedeztem fel hogy jé van más egyéb is.
Szóval nem trollkodásból kérdeztem rá a honlapra sem meg a beszerzésre sem meg semmire sem
-És most se nem kioktatni se megsérteni nem akarok senkit és köszönöm hogy elmondtátok nekem, ezzel is okosabb lettem, ha mondhatjuk így…
Ohhh, ha sokat jársz ide olyanokat fogsz hallani…
már az elején rájöttem hogy jó(bb) helyre jöttem…és gyűjtögetnem kell hogy még jobb legyen…
Én kérek elnézést
Én meg nem kioktatásnak szántam.
Tisztelettel
Mindig ezek a fantázi nevek ugranak elő mintha a Morrowind-ben vagy Baldurs gate-ben lennék .
Kashyk , Necro , Blood elf . A mitológiai lényekről és istenekről nem is beszélve
Asmodus, Gaur, Ming…
Oks vannak ilyen olyan isten nevek de szerintem egy nagyon hiányzik a nevek közül Dionüszosz a bor és a mámor istene szerintem ez jobban illene egy tanknak mint a zeus meg az aresz . Na mit sugall Zeus neve meg bak a villám Arész most haborúznom kell vele hogy jó legyen . Na de akkor Pandóra hi hí mi van a tankban ?
Ilyen-olyan mizerek, Joyetech, Kanger…ja amúgy kedvencem a Brünci, de a kínaiak mindig nagyok voltak a névadásban ők a legjobbak
Jó hogy nem Csuka István adja a neveket (pom-pom) mert akkor ilyen nevek lennének a nehezenkerhető jó ízű , a szenvedős gőzokádó, a vulkán másoló , óramívest szégyenítő , állandóan sercegő, szájba köpködő , mindig forrongó