Ezt azé úgy beraknám a liquid receptek közé a hejedbe.
Fú milyen rég ki akarom már próbálni a keserítőt.
Egyszer már én is kipróbálom.
Cirka 100 ezret eltudnék most aromákra költeni,ha mindent kipróbálnék amit itt olvastam és sokak kedvence. Kezdve a kék villamossal a latakián át a pisztáciás don cristo stb.stb…
Valamit csinál, de nem elkeserítő, de amúgy de, szóval nem számottevő, de számít, így írnám le röviden.
Szóval nem csoda.
Nekem volt egy időszakom, mikor szegfűszeget szórtam az alap liquidbe. (Natur, semmi más aroma). Imádtam. 1 hét érés után, mennyei szegfűszeg, enyhén csípős íz, pont eléggé édes az 50-50-es alap miatt. Dl-ben is sokat szívtam. 30ml alap, 6-8 darab szegfűszeg, hét nap érlelés. Nyugodt szívvel ajánlom minden dohány kedvelőnek, akár felkeverés céljából is.
Fú, amikor már chilit tettem az alaplébe, hogy legyen th … Ok, 2011-ben még nem volt “normális” tankom, se cucc…
Szegfűszeg, fahéj működhet simán.
Én speciel utálom a szegfűszeget még a szagát is. Tudom sokan szeretik a forralt bort is de nekem kifordul tőle a gyomrom. A fahéj detto. Egyszer letüdőztem még napköziben a tejbegrízről,azóta kilehet kergetni vele a világból. Persze aki szereti annak még bejöhet. Majd ha nem lesz aroma akkor rámozdulok a fűszeres polcra.
Igazad van…visszatettem a Gyros fűszerkeveréket inkább
A fahéj kihívás úttörőjét köszönthetjük oldalunkon.
Végre megérkezett a By-Ka család elveszett tagja a v9!! Meg az elnézést kérő aroma ,amiről még fogalmam sincs, hogy milyen ízű
!!
Legyél Te is elnéző…
Az vagyok!
Ő más mint a többi édesít
Mit csinál??
Megèdesíti a napjaidat.
Desszert tank
Már rákerestem!! Nem a kedvencem!! Dohány karamella!! De most már van elég sok latakiám is!!
Meg amire használom!!
Így van szelídíthet vad dohányokon.
Nálam, és talán néhányunknál inkább desszertesként szolgál, viszont kifejezetten jó ízvisszaadású portéka.